58

гост

преди 4 години

Смесените бракове империи сриват.. най невидимия троянски кон.Този вирус е във властта и по ключови позиции. Това 14 замината българска държава ли беше??? Много са упорити враговете.

57

Анонимен

преди 4 години

Според ГЕРБ заплатите в България се удвояват на всеки три години управление на ГЕРБ, а потокът хора при управлението на ГЕРБ е в обратна посока - към България формиран от завръщащи се българи от чужбина в България.

56

Истината

преди 4 години

Най-големият ни проблем са мизерните доходи, а останалото е следствие от тези мизерни доходи. Бягат от България за да получат нормално заплащане, а не мизерното заплащане в България. Второто важно следствие е ниската раждаемост сред българския етнос след 1989 година, което пак е резултат от мизерните доходи при демокрацията.

55

Анонимен

преди 4 години

Този не е съгласувал тезата си с господарите си от ГЕРБ. В телевизионен дебат, кандидатът на ГЕРБ за европарламнта каза, че в последните години повече хора се връщат в България, отколкото я напускат. Каза още, че средната работна заплата в България се е удвоила за последните 3 години.

54

анонимен

преди 4 години

Мн. е късно за всичко. Точката за спасение я подминахме преди 25 г. Жалко за 10- 15 % свестни хора и християни! Сега тоя вакум се запълва от анадола.. и вече е готов.

53

ало,демокрастите

преди 4 години

Ми затворете границите бе,за 45 години не се ли научихте!?

52

анонимен

преди 4 години

500 г. + 80 г. генетичната подмяна е приключила. Жалко за хубавата природа..

51

Е как бе?

преди 4 години

Не беше ли потокът на млади хора от чужбина към нас най-големият проблем? Орбан така каза.

50

ВРЕМЕ РАЗДЕЛНО

преди 4 години

Само тежки алчни психопати- комунисти атеисти безродни може да обезлюдат държавата с граница с 100 милионна анадола. Арабско чифутския им произход личи най вече по лакомията.

49

Анонимен

преди 4 години

Тези от които зависи състоянието на страната живеят в свой собствен финансово и всякакси сигурен свят и не ги интересува нищо от другото.Те и техният клан.Логичен епизод от началото на края на тази държава.

48

Анонимен

преди 4 години

През 1989 година в България имаше 8 милиона българи и 1 милион други етноси. Сега българите сме около 2 милиона, а останалите около 2 милиона са от други етноси. 3-4 милиона български граждани завинаги избягаха от демокрацията и пазарната икономика на България.

47

!?!

преди 4 години

Еми като му кажеш на един млад човек, че му предлагаш 12 часа на ден работа 5 дни в седмицата за чисто 500 лева е така. Да не говорим, че и заплата им дават от дъжд на вятър.

46

Анонимен

преди 4 години

Do НАЛУДУВАТ СЕ3Прекрасно е неграмотни и необразовани хора като теб, не са на наша територия! Да вземеш всичките си съученици с теб...

45

Анонимен

преди 4 години

При управлението на демократите е така - демографска катастрофа и България загива.Основната причина за демографската катастрофа започнала през 1990 година е пределно ясно - мизерните доходи на българите. Учудващо е, защо дебеловратите демократи-бизнесмени не се усещат, че с мафиотската си политика на мизерни доходи, работещите за тях намаляват бързо и печалбите им също намаляват. Това беше ясно още перди 30 години, но такива специалисти по демография като този от новината, мълчат по въпроса.

44

НАЛУДУВАТ СЕ3

преди 4 години

СТРАНА НА МЕЧТИТЕ !КОЙТО ИМА УМ И Е НА ПОДХОДЯЩА ВЪЗРФАСТ ВЕЧЕ Е ПОСЕТИЛ "ТЕРМИНАЛ 2"КОШМАРНИ СА ЗА САМОТНИТЕ И ВЪЗРАСТНИ НОЩИТЕ НА СЕЛОНЯМА ПРОБЛЕМ -БИОЛОГИЯТА ЩЕ ГИ ИЗПРАТИ НА МЕСТО КЪДЕТО "ПТИЧКИТЕ НЕ ПЕЯТ"С "МАЛКИ БУЛКИ"СЕ ПОСТИГНАХА НЕВИДИМИ ДО СЕГА АНТРОПОЛОГИЧНИ УСПЕХИ - ОПИТЪТ ПРОДЪЛЖАВА - УСПЕХЪТ Е ОЧЕВИДЕН.

43

дедо Ви

преди 4 години

Има само един начин ВДИГАНЕ НА ДОХОДИТЕ! Учете се от Унгария! Преди 12 години унгарското правителство взе 25 милиарда долара заем от МВФ. Вдигна заплати, пенсии, цени и т.н. Създаде условия за добре възнаграден труд. Заработи схемата, срина се потока на икономически емигриращите унгарци , за 10 години върнаха заема и сега са на 2,5 пъти пред нас....

42

ХРАМА НА ОБРЕЧЕНИТЕ

преди 4 години

Бг чорбаджията не е конкурентно способен, на 3 ч. път дават 2 200 евро кеш!!!Кой ще му седи в мизерия на цени швейцарски а доходи анадолски??? *** да запретват ръкави!И да си купуват фесове в 21 век!

41

Анонимен

преди 4 години

Системата е следната ! - получаваш най - ниската заплата в ЕС , храниш се с бок,луци , никой не гледа на теб като на човек , нямаш права а само задължения , нямаш пътища , нямаш здравеопазване и като остарееш или не доживяваш до пенсия или ти дават 200лв които ти стигат да прекараш остатъка от живота си в мизерия.А имаме потенциал и условия да бъдем по-добре от Швейцария !

40

дреме им за България

преди 4 години

Няма кой да им работи,там ги стяга чепика!

39

Анонимен

преди 4 години

Няма лошо, в България има малко хора, има работа, жилища и т.н. Хората не раждат, защото не искат лека полелка и българите осъзнават, че ако правиш деца само за да имаш смисъл в живота си, по-дбре да се гръмнеш.. според мен сме в правилната посока