98

Анонимен

преди 5 години

Господин авторе, по-глупаво четиво не бях чел. За болднатия шрифт дори нямам думи. *** не си, по-скоро пpoст ceляндур. Съдя по мисленето ти. Първобитно, провинциално, нископлатен пришълец, живеещ в краен квартал. От теб икономиката не печели, това искам да кажа. Демек си ceляндур. Не си интересен, на никого не му пука кой и къде те е засякъл и как се е престроил. Има ги всякакви по пътищата, Павеле.

97

Gorskio

преди 5 години

108 А "столичанинът" като е видял, че няма място/дистанция, защо се тика като г.оведо? Ако на мястото на "провинциалиста" имаше AMG G класа или друго мутренско возило дали щеше да постъпи по същият начин или щеше да си наляга парцалите? И къде в правилника за движение по пътищата е определена дистанцията, която трябва да се спазва в метри или по друг начин? Когато си *** е за много дълго време... Щом съм софянец моа карам кат *** навсякъде!

96

Анонимен

преди 5 години

Този от провинцията се е движил без да спазва дистанция и тръгнал да се оплаква. Да бяха виканли кат и щеше да си получи едно хубаво актче ако се бяха ударили

95

спонсор на МВР

преди 5 години

Българинът не признава правила и не ги спазва!

94

1

преди 5 години

Един умен човек беше казал:"Не спори с прасето - само ще се изцапаш, и ще досадиш на животното!"

93

Анонимен

преди 5 години

Да умееш да караш означава, че трябва да умееш да спазваш правилата за движение по пътищата, независимо къде шофираш! Следващото условие е да познаваш пътя и да участваш в движението, а не да блееш в телефона или да се червисваш в огледалото! Накрая, нужна е ТОЛЕРАНТНОСТ към другите, които имат същите права като теб! Всичкото това не важи за голяма част от българите, защото така е от векове!

92

Анонимен

преди 5 години

Факт е, че София се напълни със селяни след девети 44 - и за съжаление не с трудолюбиви такива, а с бившите прошляци на селата, които след преврата станаха комунисти. Отрочетата им израснаха със самосъзнанието, че имат повече права и специално положение. Това, разбира се, не ги прави граждани, нито софийският регистрационен номер на колата. Андрешковци има и днес - на по-ниско ниво това е да не си плащаш надлежния данък на автомобила там, където живееш.Катастрофи стават и в Европа, от глупост

91

Прочел внимателно

преди 5 години

Пазарджишки селянин и софиийски селянин си ги мерят кой е по-голям "гражданин".Комплексарски написана статия, без никаква идея и послание.

90

Анонимен

преди 5 години

Че то на номера си го пише - С, Са, демек селяндурин от софето. Хипергалактическо самочувствие, без никакво покритие.

89

Антон

преди 5 години

Ачан от диви ***, почувствал се засегнати и с накърнено его. Натискал те, пусни го, ще си намери майстора. Ама не, ще се минеш ако онзи минал пред теб. Даже не ти и прочетох писаниците до край. Аман от вас .онзи ден в парадайс мола. ауди а3 с регистрация ЕН, спряло централно пред входа на инвалидно място, без да има стикер. При положение че места на 3-4 ред по-назад колкото искаш. Автора на статията как ще коментира колегата си провинциалист. .Като не ви харесва София, бегом към село

88

Гостилничаря до 93.

преди 5 години

Това няма как да го видиш, тъй като в този претъпкан табун за теб е нещо нормално джигитското каране. Гледната ти точка е крайно субективна. Шопарския шофьорлък има запазен модел и традиция, нещо като воден знак, и в Европа пак си личи отдалеч кой шофира. Рядко ми се налага да ходя на това място (и слава богу!)!!!

87

Анонимен

преди 5 години

Ми не живей тук бе селянин

86

До 95

преди 5 години

Какво произвеждате, моля??? Дрехи,храни?? Ограмоти се - всичко е вносно, най-вече технологиите,дори и за едно елементарно мляко.На сергиите по пазара - вносен зарзават. Ако произвеждаше нещо, нямаше да имаш време за злоба.

85

Krasiir Kirilov

преди 5 години

До АнонименКопенхаген,Хелзинки, Дъблин, Рига,Валета, лисабон,Амстердам,Рейкявик,Осло , Стокхолм,или за теб това не са столици .

84

До 93

преди 5 години

Приятелче, ако всички, на които им е писнало да търпят шопския ви шофьорлък, който си пълна ***, всеобщо мнение в провинцията, гладни ке умрете, бе,! Май ич хабер си немаш, че ако не са производителите извън София, гладни и мръсни сте умрели. Имаше такова предложение за такса София, стане ли това, цените ви ще надминат Слънчака. Съществувате именно благодарение на провинцията!!!

83

Анонимен

преди 5 години

Принципно шопите много се перчат и обичат да говорят със самочувствие все са господари. Обаче ако положението стане напечено винаги бягат като мишоци щото знаят че селяните бият много лошо.

82

До Гостилничаря

преди 5 години

Лъжеш! О, чудо, софиянци карат и извън София и виждат къде спират на пешеходни пътеки - в България никъде! В София - наложи се почти насила. Най-пресния ми случай е от днес - ЕН буквално подгони горкия пешеходец, който пресичаше не само на пешеходна пътека, но и на зелен сигнал на светофара.

81

Гостилничаря

преди 5 години

На всички кръстовища в провинциалното ни градче се спира и се пропускат пешеходците по пътеките. Софийският *** се познава моментално, даже няма нужда да му гледаш номера. Засичане, неспазване на Стоп, изпреварване на пътеките, превишена (в много) скорост в града, просто поведението на такива хора си личи отдалеч. Дали караме таралясници!? Да, както и повечето !

80

Анонимен

преди 5 години

Аз съм от Ст.Загора и често пътувам в София! Прави ми добро впечатление,че напоследък софийските шофьори са станали много по-толерантни и възпитани,отколкото от преди 30-35 години!Веднъж или два пъти до сега ми се е случвало,разни набедени шофьорчета да се държат кофти,но като цяло нещата са доста добре!

79

Сп???нс

преди 5 години

Това с проблемите на чок-баш-софианците , може да се перифразира с оня стар виц ."Докторе , много съм зле, боли ме като се пипна тук , също тук и даже и тук...." Ако навсякъде където отидеш ти се струва че хората не могат да шофират , може да е показател , че проблемът си ти, а не другите., но къде толкова самокритика......