118

Анонимен

преди 5 години

Комплексираност излята в текст.Нищо вярно няма в това, което е написал.Номер С, СА или СВ все още не означава, че собственика на колата е от София. Все едно като видиш РА (Пазарджик), да си мислиш, че всички с такъв номер са от град Пазарджик, а не от някой друг град или село в Пазарджишка област. Отделно номерът на колата не показва откъде е шофьора.

117

Няма такива селянии

преди 5 години

Преди няколко месеца всички си налепихме стикери ,че нямало такава държава..когато горивата се вдигнаха с някакви си стотинки всички задружно събрани на протест а след една седмица същите тези хора се псуват,бият и трепят по пътищата и не спазват никакви правила ....е найстина няма такава държава !!

116

Стар Софиянец

преди 5 години

Заради такива комплексирани селяни на тема Столица-провинция се пробутва този измислен проблем. Нищо вярно не е написал този. Истината е съвсем друга - независимо кой откъде е, спазването на правиата зависи от контрола на държавата за спазването. Така е навсякъде по света и България не прави изключение, както ни убеждава КАТ, че понеже шофьорите в крайна сметка извършват нарушението, значи те били виновниците. Да, извършват нарушенията, но го правят само ако няма контрол.

115

Самата истина

преди 5 години

Проблемът идва от комплексарите без значение от кой град са. Ако те видят, че си от друго населено място (или както те го наричат "село"), започват да се правят на голямата работа. Повечето от тези комплексари също са от провинция, но се мислят за нещо повече от останалите понеже на номера на колата им пише С, СА или СВ

114

До 124, който смята,

преди 5 години

че 121 му е секретарка:Пусни си в търсачката на Днес думата катастрофа - то бива неграмотен селянин, ама ти си крещящ такъв!

113

Анонимен

преди 5 години

селянин не е обида щото си от село, а защото като се настаните в София не зачитате правилата на града, карате, ходите, говорите и се държите като на полето, и за това ви наричаме селяни!

112

до 121

преди 5 години

я да чуем нещо в подкрепа на думите ти, не ни пращай да ровим ,ти нали си го намерил, цитирай

111

Анонимен

преди 5 години

В чужбина ненавистта към *** е още по голяма, само че не се засичат и бият по светофарите.

110

до 119

преди 5 години

абе 119 ти къв софиянец си бе, от прилапаните пернишки села към софия да стане Люлин 1-10

109

Анонимен

преди 5 години

Най-жестоките катастрофи в България стават по селата - по празните пътища! Не е нужно да търсите специална статистика, само прочетете архива на същата тази медия, чийто редактор очевидно е провинциалист, за да публикува това "нещо".А авторът на "нещото" трябва да отиде на психоаналитик за комплексите си.ПП: Ако пледира за толерантност, защо не е дал път?

108

Бургазлия

преди 5 години

Бариера на Ветрен и визов режим за всички от провинцията, най-вече за софийските провинциалисти. Никаква милост - цялата държава им е набрала на тия. В тая София радиационно облъчване ли има - като отидат там и полудяват дори нормалните.

107

Анонимен

преди 5 години

Всъщност софиянци карат много по-нормално отколкото коли с номера РК, ТХ и ЕН.

106

Анонимен

преди 5 години

Кореняк софиянците са 7или 8 човека ,за осмия дали е жив ни съм сигурен и ги знам поименно.Останалото и реплика.

105

ха ха ха

преди 5 години

двама селяни се сдърпали в София - да ,точно така - идват да се бутат,арогантни, нахални да заграбят,да умърсят , без принципи и без морал !С удоволствие съсипаха града,унижтожават културни и архитектурни ценности - превзеха всичко - непобедими са !

104

:):)

преди 5 години

ми пък тоз с таз 20 годишна кошница и той на отворко взел да се прави, ще се ръга кат .....

103

Васил Илиев

преди 5 години

Няма по-грозен град от София и комплексарите кито живеят в него.

102

Анонимен

преди 5 години

кажи му софиянец и го заплюй. За това като ми кацнат във Варна или Бургас само мор за тез нагляpи. Има ли град който не им е набрал, ама ме кефи в Перник как ги млатят с винкело ....ох миличките как кротувст там, агънца.

101

Сандокан Сандански

преди 5 години

Българинът е комплексар,за него е важно чуждото мнение. Че няма зъби то това не е от значение. А хванат ли някой надут бабаит веднага се разболяват. ***.

100

Новите правила

преди 5 години

Който е без предимство е с предимсто, пускаш го да се влючи в движението като набиваш спирачки пред него после той ти маха пуска аварийки и т.н. респект, газиш пешеходците навсякъде те са прошляци без 3000 лв. за BMW, прецакваш всички бълъци с резки изненадващи маневри.

99

Dido

преди 5 години

Българи не приемат Българи, защото видете ли, живеели 100км по на изток и били от малко населено място!А иначе мрънкате,че на запад ни премали за втора ръка хора! Един, друг не се приемате в собствената си държава, искате в чужбина да ви премат за равни,въпреки смотания ви байганьовски манталитет!?!?! Да се пъчиш,че живееш в столицата на най-бедната държава в ЕС,е като да носиш костюм на Армани в обор!В първия случай от далече лъхаш на българин, във втория на *** ... или беше обратно?!?