138

Анонимен

преди 5 години

Днес бе ГЕ доказаха, че са селско сайтче. Тва пасквилче какво послание носи, че не се разбира много?

137

Вуйчо

преди 5 години

Не гледам регистрацията.Гледам мигачите. Дивите *** не ги ползват, защото са големите тарикати и са над нещата, над закона и над другите участници в движението.А мигачите са полезни в града и не само при завиване, и при престрояване, и при спиране.

136

Анонимен

преди 5 години

"всичко което е на 50 км от морето е провинция. Ърнест Хемингуей." ТаЗ небивалица я повтаряте от памтивека...коя точно столица е до морето,Рим,Москва,Берлин,Лондон.. Рим е на 25 километра от морето, а Лондон е на 50... но не това е замисълът, бе брат, звучиш ми като героя на Батиста от Guardians of The Galaxy, само че ония прави да е смешно, а ти правиш да е жалко ...

135

Teodor

преди 5 години

София става столица с население 11 000 човека! Така ,че 99.99% от софиянци са си чисти селяци :) Всички в София псуват провинциалистите ,че не карат добре . Но така и провинцията мрази софиянци като излязат от столицата ...Ами всички сме българи и каране като СЕЛЯЦИ от Зимбабве !

134

Анонимен

преди 5 години

Писалият материала не само е селянин но и неграмотен.Мисълта му играе като ръката на 80годишен Дедо болен от Паркинсон.

133

11

преди 5 години

Някой е открил, че съществува характеристика на шрифта "bold" и го ползва кат кокошка ясла със смески.

132

Мухаха

преди 5 години

Неделя е, вчера беше ден на равноапостолите "Свети Кирил и Методий". Решавам да изкарам един следобед четейки "кой к'во написл в Днес.бг". Отварям сайта, регистрацията ми е Мухаха , хейтър съм ! Изключително комплексарски разказ : Млад автор си търси тема за да генерира малко трафик. Спорът е вечен : Селяни и Софиянци . Колкото и куц да е разказа е без значение за коментиращите . Те си имат своите малки случки . Конфликтът е предизвикан . Най се забавлява автора .

131

Щирлиц

преди 5 години

До Анонимен 144Може би ни пречат първите седем години,знам ли?А иначе + от мен.

130

Анонимен

преди 5 години

Уф, а на село не са ли ви учили, че да почерняте думите през една е абсолютно безмислено, защото се губи ефекта от почернянето? По въпроса с номерата, в петък, в центъра, спирам на пешеходна пътека, и отляво ме изпреварва едно БМВ от А и на практика мина пред пресичащата жена, застрашавайки живота й. И не е като да е нямал видимост, щото съм с малка кола, а и жената идваше от ляво. Така че хайде да не се плюем на родни места. Има много лош материал и от София и от провинцията.

129

Анонимен

преди 5 години

Селяците са като ято......летят и се самооакват взаимно. Не харесвам червения професор но е напълно прав за 80те % даже доста е занижил.

128

Бай Ганю

преди 5 години

Брато ти сигурно си единствения дето искаш да заобичаш София и да се интегрираш в големия град. И си изключението което потвърждава правилото. Ама я си виж съселяните. *** дето няма как да се интегрират и да влязат в час с условията в големия град порадинеумение и нежелание да се съобразяват с цивилизования начин на живот. Напротив - с типичния ви непукизъм и простащина се опитвате да превърнете всяко място където отидете в ***.

127

Анонимен

преди 5 години

"два пъти съм виждал в Перник да се движат наобратно в кръгово"Аз пък съм виждал софийски автоинструктор да не гледа знаците за предимство в пернишко кръгово и да си кара все едно си е в София. За малко да направи катастрофа.

126

Анонимен

преди 5 години

Наречи го шоп и няма нужда да го обиждаш повече.

125

fdgfggdfgdfg

преди 5 години

До АнонименДо 130 - ти си комплексар. Казваш, че нещо не е вярно и не подкрепяш мнението си. Просто казваш нещо съвсем друго

124

:)

преди 5 години

Забелязал съм, че в София само аз карам добре - всички останали са тотално неадекватни.

123

Брат Вурст: 4 рк

преди 5 години

Не всички.4-та реколта кестен.

122

Анонимен

преди 5 години

И аз съм ***, защото карам с Е регистрация. Живея 21г в София, не съм софиянец и не ИСКАМ да бъда. Не искам да бъда кисел гъзар, а човек с добро възпитание и обноски!

121

Анонимен

преди 5 години

'Е всички сме от село' - Тодор Колев, 'Опасен чар'

120

Дзивко

преди 5 години

Всичко си е до възпитание и умение зад волана, но шегата настрана, два пъти съм виждал в Перник да се движат наобратно в кръгово и кат спрях на пешеходец, не смеше да мине, нищо лично против перничани, просто случки

119

Анонимен

преди 5 години

Това, което аз виждам по улиците на София, за колите според номерата им е, че тези от провинцията, които рядко идват в София и не я познават карат доста несигурно, което е нормално. Обикновено шофьорите сме толерантни към тях, в крайна сметка всеки може да му се наложи да шофира в непознат за него град. Тези, които не са толерантни към тях, са нетолерантни към всички. Това "селянин" е израз, означаващ, че шофьора не е адекватен при шофирането си и се използва за агресивни и некадърни шофьори.