18

Анонимен

преди 5 години

Какъв стандарт на село, какво пет лева?! Всяко село е малтретирано от местния дерибей мутра, който държи целия бизнес и пари не св дават! Рекетьорите мутри пари не дават, те само взимат!

17

Мария Гаргамел

преди 5 години

На сички дет идват с талигите си до София със регистрациите РА, РК, ТХ, Т, РР, да знаят, че трябва да отдеват предимство на автомобилите със регистрации Са, Св, РВ. А като се забележи черен цип или лимузина със привидна стойност над 80 000 лв се отбива и спира в крайно дясно, докат не отмине важният човек. Да се знае. Неписан закон

16

!?!

преди 5 години

До Анонимен"Стойте си във вашите градове, мили сънародници. Вдигнете си стандарта там стига сте идвали тука наготово !!!! София rulllzzz !!!"Той стандарта селяните ни го вдигат бе ***.

15

Петко

преди 5 години

До Анонимен Ако селяните не са там в София ще потънете в ***

14

MaйMyнaтa

преди 5 години

Пълно е с аматьори по пътищата, любители....шофьори нали. Но истината е, че требва да се внимава, ако е въэможно де!!

13

до 11

преди 5 години

Ти лично какво направи за да вдигнеш стандарта на любимата си София? Аз не съм софиянец и никога не бих живял в София, но всички виждаме града на какво дередже е. Кажи, че да вземат пример хората от "разбирач" като теб как се вдига стандарт.

12

Анонимен

преди 5 години

Всички българи сме от село Дребнавову.

11

Анонимен

преди 5 години

Започва да е проблем да си българин. Някакво изследване сочеше че сега всеки пети български гражданин е със по-малко или по-голямо психическо отклонение. Видимо отклонение. Значи някаква друга част са със невидими отклонения. Какво може да се очаква от тук нататък. Сега, нормални ли са шофьорите. Отговора е , не всички са нормални, по причината по-горе. Има ли изход? На теория да! На практика не! Тия с отклоненията ако не са тежки се броят за нормални, и стават шофьори. Като по света.

10

Анонимен

преди 5 години

Защо отново и за пореден път се създава напрежение София - Останалите градове? Има лоши шофьори и от двете страни, има лоши хора и от двете страни. А тази статия ми казва само "тези, със софийска регистрация, са лоши, лоши хора, ние, с регистрация извън София сме перфектни". Ами, хора сме всички. Хубаво е да се покаже, че е грешно това престрояване, но трябва ли да се набляга на регистрацията на колата? Ако беше РВ по-добре ли щеше да е?

9

Аз

преди 5 години

Реших да отида в централната част на града, парка около Герена.... Това е несериозна статия..

8

Анонимен

преди 5 години

Стойте си във вашите градове, мили сънародници. Вдигнете си стандарта там стига сте идвали тука наготово !!!! София rulllzzz !!!

7

Един

преди 5 години

До zeus 1:Да,прав сте!Селяните,в по-голямата си част си знаят произхода и мястото в живота,в което няма нищо лошо и срамно?!Те,обикновенно са по-тихи,скромни и без особенни претенции,включително и това да живеят в столицата!Обаче,*** са нещо наистина страшно и опасно?!Те са нагли,нахални, и досадни,като мухите!Те не искат да бъдат чисто и просто столичани,а европейци,какъвто на времето е бил пра-прадядо им бай *** Балкански?!Номерът на колата тук, няма значение,а е съвпадение?!

6

Автор

преди 5 години

До гати пасквилаХубаво е, че селянинът се сдържа, че шопа нЕмаше шанс...

5

Бай иван

преди 5 години

Щом и полицаите го правят това не виждам къде е проблема. Миналата година неправилното престрояване на кръстовищата беше определено като проблем номер 1 от шофьорите в София. Това е най-честото нарушение което се прави, а глоби има само ако се стигне до ПТП.

4

eve1

преди 5 години

Да бе забравяме,че само преди 100 г София е била 18 000 жители,от там на татък всички сме преселници или наследници на преселници в столицата.Селянин не е местообитание а състоание на душата.

3

Менто

преди 5 години

И, те така и по- така и а така и ей така и не така.!.

2

гати пасквила

преди 5 години

Хубаво че шопа не му е бутнал зъбите....

1

zeus

преди 5 години

Да си селянин не е нищо срамно, виж да си сеяндур е неизлечимо.