20

Анонимен

преди 5 години

Не Не сме! Не ги приемаме!

19

Анонимен

преди 5 години

А папето защо не каза каква е причината да тръгне тази бежанска вълна?! Кой им разбута държавите и защо тогава Ватикана мълча?

18

456

преди 5 години

Папата, дали е толерантен към нас,след като иска да ни доразруши държавата и не само нашата! Това е война срещу Християнството, а той е Антихриста с червените обувки. Вие не сте журналисти, а слуги на пробагандата, ето , отговорих правилно :)

17

Анонимен

преди 5 години

Кои са бежанци ? Никакъв вход не сме за никой за да влезе някой тука трябва да докаже от какво бяга ? Не докаже ли можем да стреляме на месо Не ни трябват тука терористи.

16

Шопо

преди 5 години

При положение,че един българин с 40 години трудов стаж взема 207 лева пенсия,а един бежанец,който цял ден се опъва на леглото взема 1100 лева ,стои въпросът дали правителството е толерантно към собствените си граждани ! Стига геноцид !!!

15

Анонимен

преди 5 години

Много се изкриви това понятие "толерантност"... Иначе като замисъл е добро. Но сега вече в такава крайност отиде, че означава да ти се качат на главата! За пример - нашите роми. А този иска да ни набута и вносни...

14

Милен Илиев Минков

преди 5 години

Всеки , сй-носй, отговорност,....

13

Анонимен

преди 5 години

Има си католици да му следват призивите. Ние сме православни със собствена църква и патриарх.

12

Анонимен

преди 5 години

Дай личен пример !!!......................................... Не ни давай акъл !!!

11

Анонимен

преди 5 години

Под шапката на Варикана са избити милиони мюсюлмани - кръстоносните походи , както и християни - инквизицията. Както и православни , но едни българин Калоян им е секнал величието .Да се поклоним пред него на този свят празник и да го помним и него и българите който са го следвали в тези години , за да опазим България от клането на тези който днес проповядват за мир ... Не само християните , а и мюсулманите - защото е нямало прошка за тях .

10

Вуте

преди 5 години

Добре че има нещо такова като български ген да ни отърве от навлеците. Неприветливи, тъмни балканци, та кой иска да живее с нас?

9

...

преди 5 години

Ще помоля някой запознат да каже какви са санкциите ни към хора които пресичат НЕЛЕГАЛНО българската ни граница?

8

Анонимен

преди 5 години

До ХА-ХА-ХА !!!той дошъл да ни съветва, да приемаме бежанци.--какво друго си очаквал от т.н. чер ен папа - йезуит (най-долната секта на католицизма)не случайно "йезуит" е и метофара!

7

православен

преди 5 години

На мен кво ми дреме за какво призовавал католика?

6

Анонимен

преди 5 години

"Толерантни ли сме към бежанците, както папа Франциск призовава?"Че какъв ни е на нас католическия папа, че да му следваме призивите? Никакъв. Ние сме православни християни и сме сърбали попарата както на ислямския нашественик, така и на католическия нашественик.

5

разбира се

преди 5 години

Към бежанци-да,към мигранти-не!И ако папата смята,че ние българите ще мием и целуваме краката им,в голяма грешка е!Ама в много голяма!

4

Вуте

преди 5 години

Толерантността е абсолютно чужда за българина, другото е пропаганда

3

Анонимен

преди 5 години

този че рен папа беше ясно, че няма да дойде с добро, а ще дойде за да докара скакалците ... така нужни на т.н. "бизнес", като ефтина работна ръчица, така нужна за да продължи да генерира с енергията си, благоденствието на "господарите" си!

2

ХА-ХА-ХА !!!

преди 5 години

Аааа, каква била работата !Папата изплю камъчето най-после да целта на визитата си в България. Аз си мислех, че идва в най-бедната държава в ЕС, за да помогне на бедстващите българи, а той дошъл да ни съветва, да приемаме бежанци.

1

Анонимен

преди 5 години

Ние не сме католици , както и папи не е майка Тереза .