100

Анонимен

преди 4 години

Папата да прати африканските и близкоизточните мигранти в родната си Аржентина, в страната на произхода си Италия, в необятната Бразилия или в другите страни от Латинска Америка, които са повечето католически. А италианският католически свещеник в Белене пак да доведе ислямски бежанци, може и да почнат работа по строежа на АЕЦ Белене или на газопроводите.

99

Анонимен

преди 4 години

Апелите на папата нямат никакво значение за българите.Не желаем араби и африканци в България.Да я заобикалят,да прелитат над нея и право в най-богатата държава Ватикана.Папата ги иска,ние не.

98

Анонимен

преди 4 години

Проблемът с ''бежанците" в България драга ни водеща по телевизията ще бъде преодолян когато тези нежелани люде от 99.99%от българите си заминат обратно по родните места.1% че даже и по-малко са хората който симпатизират на ислямските нашественици у нас и то от разни НПОта като двете кокошки които сте поканили в студиото.Папата не ни е никакъв на нас източноправославните за да ни отправя апели.Само в своя дом Ватикана може да приема "бежанци",не у нас.

97

тя

преди 4 години

Нали виждаме "бежанци " по телевизията как се държат в чужда страна !Това не са изстрадали хора търсещи спасение , това са *** и араби без капка култура!

96

Циник до 98 ,99 и101

преди 4 години

Клети бежанци ли???Само Германия ...само за 2015 потроши 94 000 000 000 за откровенно враждебни на европейската култура - *** ... разбрали , че в Еропа има кьорсофра! Ако ти - изпитваш такива чувства - приюти у вас поне 2 - 3 афганеца...но преди това ги обезпаразити, и провери за крacта. Тези същите си спретнаха купон навръх новата година в Кьолн, където всяка бяла жена им беше плячка.Българина има право да е вгорчен - като вижда как трошат данъците му - а пенсионерите ни мpaт от глад!

95

Габриела Джонсън

преди 4 години

Кой ще уважава бежанците, като получават три пъти повече пари месечно от минималната заплата. Данъци и наеми не плащат и без пари се возят. Но ако отиде в Африка българин бежанец; освен че ще го бият и *** по цял ден, накрая ще го ограбят и убият. Ако го оставят жив ще им бъде роб.

94

Анонимен

преди 4 години

Абе възмутени вие изобщо виждали ли се бежанците, делили ли се хляб с тях, говорили ли сте. Те не са по лоши от българите, това са измъчени хора, единственото желание на които е да продължат към обетования свят. Точно като нас българите. За тях България е една принудителна спирка, за която са виновни споразуменията и манталитета на богатите европейци. Ако недоволствате то насочете правилно гнева си.

93

тя

преди 4 години

Защо тоя "милосърден" папа не посети дом за сираци ? Нашите сирачета или т н бежанци , които по незнайни причини са в Европа са по -важни от българчета с лоша съдба ?

92

Анонимен

преди 4 години

Да, как ще оцелле мигрант в адът на земята. Ще се намери ли българин да отдели от залъка си или да прояви човещина. Те българите в своята си държава са като зверове борещи се за оцеляване. Земя на алчни и мразещи хора. Малцината които се осмеляват да се съгласят с папата са оплювани, жалко и няма оправдание!

91

Анонимен

преди 4 години

Ние ли, толерантни. Ние не сме толерантни дори към съседа си. Нация от дребни душици, мразещи всичко и всеки. Затова сме най бедните в Европа. Дяволите се пържат заедно тук и не дават никой да излезе от казана. Горките мигранти, добре че отдалеч ни заобикалят.

90

тя

преди 4 години

Папата е представител на чужда вяра , нямам нищо общо с него и не искам да го слушам , защото интересите ни се разминават !

89

тя

преди 4 години

Тоя за това ли дойде , да ни казва какво да правим ! ?

88

Анонимен

преди 4 години

Изобщо не ми пука, че не проявявам толерантност! Бях на Запад, говоря езици, имам професия, намерих си работа, но толерантност, ей така, никъде не срещнах. Никъде няма безплатен обяд, в България също! Как да храниш чужди, а да изоставиш родителите си??? Я, у лево!

87

Анонимен

преди 4 години

До ДоктораKakuv evropeec si be gladen rasis.t

86

а бе,днесовци

преди 4 години

Защо не цитирате папата,дето е препоръчал да се отварят границите пред "нуждаещите се"?Вече е ясно защо е в България!!!

85

Анонимен

преди 4 години

Някой журналист що не разрови малко в 90-те какви опашки се виеха пред посолствата,какви бяха таксите за визи,да не говорим за кандидастване за работно място в чужбина какви спънки имаше.Влязохме в ЕС и след това имаше гратисен период 3 или 5 години за работа, а Швейцария доскоро имаше квоти за Румъния и България около 1000 души на година.Така че да си видят те първо лицемерието и да говорят за доброта и толерантност.

84

Анонимен

преди 4 години

Абе тоя циркаджия, що не отиде при тия дето подпалват конфликтите и да им чете морал, ама не щото и той е част от тях, тръгнал да призовава,да се борим със следствията а да не гледаме причината, егати дъртия лицемер, тоя няма нищо общо с никва вяра и никакъв Бог.

83

Анонимен

преди 4 години

В Германия това не е така.Там и гражданство да имам си пише германец от руски марокански български пройзход и медиите са длъжни да казват атентата го направи германец от либийски пройзход а не само германец.А в България какво отива ци.га.нина навън прави глупости и в паспорта пише само българин и всички казват българин го направи.За това България си е виновна.А толерантност към крадливите ромеи никъде няма и идентифицират ли те с тях върви доказвай че нямаш сестра там си.

82

Анонимен

преди 4 години

Издръжката от нас, печалбите за фирмите с храни, обслужване и поддръжка на подобни центрове.А там където са на щедри социални съответните печалби на корпорациите за бързооборотни стоки.Това е смисълът на упражнението.Увеличаване на консуматорите в стагниращо общество,местните имат средно по едно дете, тези поне 3 и нагоре и т.н.Изнесоха производствата в чужбина сега ще печелят от мигранти-бежанци, после Китай къде бил отишъл

81

Анонимен

преди 4 години

Точно де, ние ако отидем навън не си налягане културата и работим и отделно от това на нас акл искаме хубава работа ни искат легализирана диплома и даже и приравнена и ако нещо бе отговаря и допълнителни изпити за приравняване на квалификацията.Но навън пуснат ли икономически имигрант искат да знаят тоя какво може и какво ще работи и кой е, а тия влизат без нищо и ползват всичко, че и се налагат.Това не са бежанци, не са и икономически мигранти по приличат на джихадистка пета колона ей на там.