40

Анонимен

преди 5 години

Аз сЪ "напапих", а виЙ?!

39

Анонимен

преди 5 години

Споко, ние си имаме ромите и те ни пазят от мигрантите. Сигурция

38

Тупан

преди 5 години

Защо да слушам един изкуфял старец?

37

Анонимен

преди 5 години

Папата дойде да ни каже да не слагаме ушанките пак !

36

Кубрат СуШев

преди 5 години

Бежанците са гости, като свърши войната и обратно. Тоя лисугер говори за мигранти и преселение. Нищо свято не излъчва. Все едно е на турне.

35

Анонимен

преди 5 години

Да вземем например нашите роми от ден на ден напрежението расте ,те се бият ние им рушим домовете и така след някоя година ще стане така че българи и роми ще се кол.ят

34

Анонимен

преди 5 години

Абе къв е тоя, че да пита някой каквото и да било ?

33

Анонимен

преди 5 години

До Анонимена 2 милиона сме натрапници в чужди държави забравяме.....................ехоооо, какви ги говориш ? нашите емигранти отиват там с надлежно купен самолетен билет , с документ и никога с пояс с ексползиви.!!!!!!!!!!!!! нашите емигранти там работят, дори да е миене на чинии,както им се подигравате. ти с *** ли правиш сравнение ? не сме натрапници , и където работим - плащаме данъци. за това после получаваме техните пенсии. я се скрий !

32

Фанцицк

преди 5 години

Вижте какво ! За кой ли път обяснявам смисъла на думата "толерантност"!!!!! Толерантността е НЕСПОСОБНОСТ на организма да разпознае болестотворния агент и да го неутрализира!!!!! Това ли ни предлага папатакът? Не е познал!

31

Анонимен

преди 5 години

Дошъл в най-бедната държава в ЕС да я призовава да събира и храни мигранти. Ей това ако не е наглост, не знам какво е.

30

Нещо за България?

преди 5 години

Папата каза ли нещо за народа най-бързо изчеващ в Европа?За държавата загубила ЕДНА ТРЕТА от населението си от 89та година?Намаляване по-лошо от това във страните с войни?Каза ли нещо за над един милион Българи живеещи под прага на абсолютната бедност?

29

анонимен

преди 5 години

истината е, че и те не ни приемат в техните страни, презират ни културата, обличането и пр., и защо пък ние трябва радостно да ги приемаме, може ли да ми отговорите, нито ние, нито те сме стигнали до такова духовно развитие, че да се радваме едни на други, и затова всички тези приказки за приемане, ценности и пр. са преливане от пусто в празно..........

28

Вярващ

преди 5 години

Толерантността трябва да е взаимна,иначе му викат будаллък...

27

Анонимен

преди 5 години

След 20 години ме е страх как ще се отнасят с нас другите различните които сега бием по границите защото ще сме малцинство а те ще имат един наум срещу българите

26

Папата (Антихрист)

преди 5 години

Колко лукав е Лукавуя! Раздели църквата, свърза я с масонските сатанисти, убива чрез Кръстоносците, убива и превърна във власт духовната институция... и после, защо Благодатния огън се пали само при Православната църква!...........Същото направи и с Мюсюлманите и изоадащия в транс Михамед. А индуизма си е неговата религия!.......Чистата истина е само в Православието!!!!!!!!!!!!!!!!!

25

Анонимен

преди 5 години

Ние сме злобни и никакви хора от други етноси не ги приемаме,а 2 милиона сме натрапници в чужди държави забравяме

24

Видяхте ли,

преди 5 години

Сега Бойко защо го е поканил, сам не може да поеме отговорност за това, което ще ни се случи след изборите - милиони мигранти, обезценяване имотите на всички български граждани, Софето - единствения град с бели хора ще остане и то от центъра на юг. Геноцид и смърт от Антихриста с любезното съдействие на ГЕРБ , честито !

23

Анонимен

преди 5 години

Българите, като всеки мигрант, също имат трудности да си намерят работа, жилище и т.н. За разлика от истинските бежанци, които са стотици, мигрантите са стотици ... хиляди. Този сатанист точно тва иска, да приемаме и обгрижваме мигранти ислямисти. Дали заради Цар Калоян, дали заради друго католицизма прави поредният опит да заличи България

22

дядо Пенс

преди 5 години

А римокатолиците бяха ли толерантни към Джордано Бруно,когато го изгориха на клада през 1600 година? А ? Щото папата иначе много красиви думички хортува ?

21

Анонимен

преди 5 години

Галилео каза истината и името му се рее в космоса! Папата... беше посрещнат от Бойко. Господ има и той е истината, лъжата скрита в красиви слова е от лукавия.