406

Анонимен

преди 5 години

Тези се оказаха по-крадливи и от Мадритския крадец,но има още да догонват Братко и Батко...аз ще гласувам за най-малко вероятният да се класира,нито за джендърите,нито за червените,нито за апартаментаджийте...наказателен вот.

405

Анонимен

преди 5 години

"Аз съм такъв,винаги за мен последно".Да де,последния или губи или печели.Но понеже ти не обичаш да губиш,значи от спечелилите си най-спечелил.Не че се съмняваме,де.

404

Я па ти

преди 5 години

Това,че не съм гербаджия,не ме прави автоматично бесепеец.Много ти е ограничена логиката.Метла трябва ,повсеместна или природно бедствие.Няма нужда от такъв анахронизъм.

403

монката

преди 5 години

Тонка,ако дедо боре ти вземе папото,друга песен ще пееш.Каквото и да си говорим,винаги става въпрос за пари.Явно в този момент си от облагодетелстваните и напразно се мъчиш да убеждаваш потърпевшите.Каузата ти е пердута.

402

О С Т А В К А !!!

преди 5 години

За повече от 1300 години в историята на БЪЛГАРИЯ има само двама души с прозвище ***. Василий Втори и... Бойко Борисов.

401

Свободен

преди 5 години

До Анонимен 421Аз не работя на "промоция". Заплатата ми е 12К евро и ще се пенсионирам с 4К пенсия защото съм загубил 20 години да работя на супер промоция в България. Ако бях работил цял живот извън България, пенсията ми щеше да е 8К на месец.

400

Анонимен

преди 5 години

Нито герп е алтернатива на бсп,нито бсп-на герп.Защото са от една порода,с едни и същи корени.Справка-биографиите.Но това не е оправдание.Изход винаги има.В краен случай може да внесем китайци.Те и без това маршируват из цяла Европа.

399

Анонимен

преди 5 години

Камъкът ,другарю си тежи на мястото.Затова имаме Родина.Пътувай на екскурзии и по работа,но пак се връщай.Защото в тази благодатна земя са вперени много погледи,които искат територията за база,извличат лекари,инжинери и прочие да им работят на промоция,а неграмотните да им слугуват за без пари.Дъртофелниците ще измрат и последният ще предаде ключа на господарите.

398

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 411Жалка душица си да говориш такива неща. Грехота е, засрами се.

397

Анонимен

преди 5 години

60 изтрити коментара до тука !!! Браво , Бойко - обучил си добре медиите как да те пазят от народната любов !

396

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 415Какъв "***" бе другар? Той просто позволява българите да пътуват свободно по целия свят и те се възползват от тази свобода. Те могат да живеят където си искат и това е неоценимо богатство.

395

Волен Болен

преди 5 години

Из ви ни се , бе ! Из ви ни се , бе ! Из ви ни се, бе ! Имам и пластмасова маса, за изказването ти , ще се скрием под нея двамата !

394

"избори"

преди 5 години

Ще повярвам в изборите ,когато се изчисти списъка от 3 млн мъртви души и избягали зад граница,когато в цик не са подставени лица с допълнителни торбички с бюлетини,а назначени от Кьовеши и в избирателните секции по места не са хора на цвъки,раздаващи козунак с емблемата на герп.Всичко друго е пунта мара-опечена работа.

393

Анонимен

преди 5 години

Борисов ще остане в историята с прозвището ***! За 10 години намали населението на България от 8 на 5 милиона и раждаемостта от 88 хиляди на 46 хиляди!

392

Анонимен

преди 5 години

Гадните и пр-осташки обвинения срещу Борисов, за които няма никакви доказателства, ме карат да го ценя още повече и да поддържам управлението му.

391

Анонимен

преди 5 години

Тоя даже почна и да копира лафовете на правешкия каскет..

390

Анонимен

преди 5 години

Na 400....mnogo ste umni ....***...s bg zaplati 400 euro za 176 rabotni chasa na mesec...i zatui sa molite na amerikanskoto papa da proizvejdate germanski tarataiki s vredni emiisi za vazduha na planetata...deto parvo vie ste si go dishate....

389

Анонимен

преди 5 години

Борисов като хвърли топа лично ще отида с багера да му бутна къщата в банкя да няма къде гербавите да ходят на поклонение!

388

Анонимен

преди 5 години

Евала евала евала борисов беше най велик! И като голям управник и като комик!

387

Ветъра на ПОДмяната

преди 5 години

Аз в Банкя ше живея дори и като напусна политиката ...въпреки че няма шанс това да стане някога " говори като истински пара/ зит . Не може друго да прави освен да "работи " шеф ! Свикна да му връзват обувките с гръб към него ,забрави вече какво е да връзва той обувки ..... Пази боже комунистче прогледне !