426

Омачкан данъкоплатец

преди 5 години

Колко по брутално ще ме действа величието. А?

425

АЗЗЗЗ

преди 5 години

E защо трябва да си дава оставката бе? Това са само европейски избори. Парламентарните са чак догодина! БСП като иска властта има си начин. Да инициира "вот на недоверие" и АКО УСПЕЕ ДА ГО СПЕЧЕЛИ - да заповяда, толкова е просто...... вместо вот, сега БСП-тУ ще си изядат "отия работи" защото м.Май има само 9 работни дни, а те губят още по 4,000 лв. заплати и то само заради кака им ***!

424

някой

преди 5 години

Кръв ***, оставка не давам, власт не давам, апартаменти и къщи не давям! Най - много обичам моето дете Цецо!!

423

Кремена

преди 5 години

До Дядо Йоцо гледаДедо, не "гледаш" а си със широко "затворени" очи. Бая парички пръснаха БСП и ДаБг на Прокопиев, за да свалят Борисов. И пак ще гризнат дръвцето.

422

Кремена

преди 5 години

До Ни то сме ви "братя", нито сме ви "сестри' анонимен *** позитански. Пак ще ядете бой и пак ще се наложи да си търсиш работа мързеливецо!Възмутен

421

Кремена

преди 5 години

До ТиневСлушайве нарцис, ние не сме поотделно така важни. Само единност е нужна на България. От десе години насам, единствено Борисов докза, че може да сплоти достатъчно мъдри българи ооло ГЕРБ.

420

Анонимен

преди 5 години

Борисов ,преди да си тръгне,да не забрави,да подготви страната за ново дясно управление на млади и необременени от червената хунта хора.Ченгетата и проруските военни,близки до президента ,и БСП/АБВ/Атака,трескаво се готвят,да завземат власта и да хвърлят България в руската свера на влияние.След тях,страната остава ограбена,потънала в изолация,със спрени еврофондове.

419

Тинев

преди 5 години

Преди: " 45 - години стигат ".Сега : " 7,5 - стигат, стигат "П.П.И моля Ви, СЕБЕУВАЖАВАЙТЕ се малко. Сравнявате Тодор Живков с Бойко.С всичките си недостатъци Живков е на СВЕТЛИННИ години пред Бойко.НЕ СЕ ПОДИГРАВАЙТЕ СЪС СЕБЕ СИ!

418

Анонимен

преди 5 години

"Според "Льо Монд" "жонглирайки между Кадастъра, Търговския регистър, бенефициентите на програмата на Европейската комисия къщи за гости, репортерът от информационния сайт Бивол бързо установява човека на изборен пост, член на консервативната управляваща партия Граждани за европейско развитие на България (ГЕРБ). Още един, който дискретно се е облагодетелствал от европейските фондове в неговия случай почти 200 000 евро с цел да ги умножи."

417

Дядо Йоцо гледа

преди 5 години

Ще си изкараш мандата , ама друг път!! Народа ще те изгони с камъни и върше!!Такива Андрешковци , ние- народа, не търпим! !Жалко само , че съсипа България!!

416

приликата

преди 5 години

До ХахБлядо копие на Тато!

415

мистерията

преди 5 години

До О С Т А В К А !!!Често се питам не е ли син на Георги Димитров - Бойко Димитров?

414

Авокъднаф

преди 5 години

у ха я дано папата те блъсне с папамобили , че да ни отърве от теб

413

Дедо поп

преди 5 години

Тоя *** пак лъже. Щото е роден в Хераково, а не в Банкя. И да ни обЯсни как е купил къщата си в Банкя за...3740 лева (2006г.)!?

412

Анонимен

преди 5 години

Борисов няма да подаваш на провокациите на червената ***,хора разграбили труда и спестяванията на две поколения Българи нямат място в управлението!

411

Анонимен

преди 5 години

Какво ли има в тая къща в Банкя,та не смее да се отлепи от нея?Хората си напазаруваха апартаменти с асансьори,с огромни тераси,луксозни къщи за гости,а той-къщата,та къщата.Какво ли имане се крие в нея?

410

Анонимен

преди 5 години

Познавам няколко БСП комунисти от София и провинцията. Всички те така са изгладнели, че им се вие свят. Затова така неистово вият срещу Борисов който ги държи далеч от хранилката вече няколко години.

409

Анонимен

преди 5 години

А явно не спи спокойно!То си му и личи!

408

Анонимен

преди 5 години

Na vlas ili bez vlas....niama problem...vajno e da e po pluvki na baseina pred hotel miraj...i v morskata gradinka....

407

Анонимен

преди 5 години

Ще останеш на власт само ако ние те оставим.Обаче се съмнявам.Лошия мат'рял вече прогледна и дните ти са преброиени.Вервай ми.