486

Карлуково

преди 4 години

При нас има специално крило. Имаме двама напольоновци, един Ленин, двама Сталиновци, два Буш (само син), трима папи. Ще може да ги управлява и те ще го галят по главата всеки ден

485

Анонимен

преди 4 години

Най-омразния политик!

484

GOTOV JE

преди 4 години

Бойко е свършен.Какво ще стане с Цветан,само от Вашингтон ще кажат.Другите ще се разбягат,кой в Брюксел кой обратно на село.Корабът потъва.Въпросът е обаче какво ще дойде след ерата Борисов.

483

www

преди 4 години

ДА СИ УПРАВЛЯВА БАНКЯ . ДА Е ДАЛЕЧ ОТ БЪЛГАРИЯ...

482

Времето му изтича

преди 4 години

Времето на Бойко изтича и той вече го усеща, затова разправя какво ще прави след като се оттегли. Но тоя път, както изглежда, няма да подаде оставка преди края на мандата. Ще стои до до края Знае, че ще му е за последно.

481

гражданин

преди 4 години

Вероятно човешкия ресурс е неизчерпаем След като тези от сектор Сигурност придобили право на пенсия по чл.69 от КСО защо не ги освобождават а продължават да работят с АПЗ което потвърждават неговото изказване че рано да се чувства уморен Тогава да им вдигне осигурителния саж вместо 27 на 45 години .и не ще задържат кадровото развитие на младите

480

право в целта!

преди 4 години

Турчина като забогатее взема си жена а българина строи къща на няколко ката!Апартаментгейт си е най-слабото място на върхушката!!!!

479

рекламата

преди 4 години

До невероятно,но факт!Добре му дойде папата за повишаване на рейтинга!И Петър Сто янов посрещта Клинтън без файда!

478

1

преди 4 години

др.борисов,не повтаряй това ,което е казал народа,цитирам,"това което е построил живков ти не можеш,го боядиса"край на цитата,това е отговор за построеното от теб в държавата,по времето на властването ти.

477

невероятно,но факт!

преди 4 години

Може би наистина г-н Борисов да е добронамерен,макар да не личи от действията му. Но неговите действия ни припомнят и правилото ,че пътя към ада е постлан само с добри намерения.А като оценка -той и неговата партия вкараха България в геополитическа дупка,от която няма да може да се излезе поне 45 години.Не всичко у г.н Борисов е отрицателно,но той ще остане в историята като безгръбначен политик-послушник ,или по-точно като обслужващ политиката на чужди интереси!?

476

Анонимен

преди 4 години

До Пламен ПандиловЯвно не си ходил на училише. Върха на неграмотността е да пишеш множествено число с "й". Явно си калинка от ГЕРБ. Пише се полцаи.

475

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен507 Бих искал да видя,как ще ти се отрази"лично",беднотията,на която винаги, ни обричат крадливите комунисти от БСП ,след управлението си-изолацията на България от света и руския произвол у нас.Плащането на неустойки на руснаците,след всеки подписан от социалистите ,руско-български,енергиен проект.Ще ти се разкаже играта,направо.

474

Анонимен

преди 4 години

Тиква му кажи и вече не го обиждай.

473

Бай Шиле

преди 4 години

До Пламен ПандиловМного ти е силна тревата пич.

472

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен503 Емиграцията е светомна тенденция,не приписвайте на Борисов и ураганите,глобалното затопляне,финансовите кризи...и личните си неудачи,моля.

471

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен504 Ще го направи,ако не той,младите демократи,от десния сектор.Никой не може да краде толкова много и да връща България в руската орбита и изолация,както БСП и компания.

470

Анонимен

преди 4 години

Не, приказката е друга! Не си приписвай чужди заслуги! Не могат да боядисат това което българският народ построи по мое време, са думи на Т.Живков и са напълно верни. След вас- колко обезлюдени села и региони без живот и поминък? Колко закрити училища? Колко емигрирали българи? Колко родени българчета? Колко деца на ходят на училище? Колко народ се топи на година? Колко хора живеят под прага на бедност?...

469

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен498 Ноп!С БСП никога,не само щяха да и спрат отново,европейските фондове,но щяхме да сме по-бедни,страната ни ограбена,както при тройната коалиция и потънала в руска зависимост и изолация.А червените крадци щяха да са по-богати,от сега,когато са най-богатите хора в БГ.

468

винаги истината

преди 4 години

Т ози човек е диктатор . Говори в първо лице "каквото съм изградил'' , " ще ремонтирам " С чий пари ,бе ? Изказът му е кръчмарски , не прилича на премиер този стил на изказване

467

Анонимен

преди 4 години

Много е направено,само антибългарите от БСП и компания,не признават това.Хора напускат страните си от цяла Източна Европа.Комунистите оставиха огромни негативи и ограбено стопанство.България върви в правилната посока,не така бързо,както ни се иска.За да успеем,трябва да държим крадливите социалисти далеч от власта.