21

Християнството

преди 4 години

У нас Християнството идва чак в 8 век и то насила християнизиране на Българския народ , ето защо мълчат Историците у нас , щото е срамно и позорно е било примането на Християнството у нас , тоест родени вярващи у нас няма

20

Ристу

преди 4 години

Използва се бял фосфор, който се самозапалва при контакт с кислорода от въздуха. За да се забави този процес, фосфорът се разтваря в подходящ органичен разтвор. Разтворът се изпарява за около час, като времето за изпаряване може да се контролира с изключителна прецизност. И ето така се пали Благодатният огън.

19

Анонимен

преди 4 години

"Българска църковно-държавна делегация"?А кой държавник ще го съпровожда?ВОЖДА?

18

Анонимен

преди 4 години

До до 5Може би не си разбрал,учените предполагат,че това "възкръсване" на Христос се дължи на това,че костите съдържат бял фосфор и след време ако човека не е заровен или е на плитко,белия фосфор влиза в контакт с въздуха(кислорода) и се появява едно бяло сияние(избухване на белия фосфор).

17

Ленин

преди 4 години

НАЙ-БЛАГОДАТНИЯ ОГЪН Е, КОГА СЕ ЗАПАЛИ КОМУНСТ И ГОРИ КАТО ФАКЛА.МНОГО Е ПОЛЕЗНО ЗА НАРОДА ТОГАВА.ТАКА СИ ПЛАЩАТ ЗА ГРЕХОВЕТЕ!

16

Totenkopf

преди 4 години

Коментарите са, както статията, ниска летва. Поредната доза фейк леещи се в този сайт. Не разбрахте ли, че ЕС прие закони срещу фейка в медийното пространство и се преследва. Пожелавам ви да лежите някой ден в затвора за разпространение на фалшиви и измислени новини. Престъпници на заплата това сте вие продажни квазижурналисти.

15

Анонимен

преди 4 години

До до 5Когато белия фосфор влезе в контакт с кислород,то той избухва т.е. запалва се и изгаря за кратко,а не гори.Може и да запалят с бял фосфор,но някакво друго е веществото,което гори.

14

Donald Trump

преди 4 години

Исус възкръсна, ама Ердоган няма да вазкресее .Идва края на Туркия .

13

Анонимен

преди 4 години

Бог не ми помогна, но ме наказа, тва е най голямата лъжа.

12

Анонимен

преди 4 години

Те и фойерверките са се виждали като нещо чудодейно на тези които са ги зървали за пръв път...

11

Анонимен

преди 4 години

Библията, Превод от 1940г "Солунци 2 глава":"юдеите, които и Господа Исуса и пророците убиха... на Бога не угождават и на всичките човеци са противни..."а в 2019 юдейте са любимци на Християните, които си затварят очите за ежедневният геноцид на местното население в Йерусалим.

10

до 5

преди 4 години

номера става с простата химична реакция "бяр фосфор + кислород", по мое време се учеше още в 7-ми клас, но тогава Бялата Раса беше Велика и беше Велика, защото за разлика от дегенератите на Изток, знаеше какво е наука!! Сега приехме дегенератите в собствените си държави, даже ни управляват!!!

9

Крум от Крумовград

преди 4 години

Несъобразителни. Всички знаем, че момчето го пали със запалка, но ако сключи договор с конкретна марка, тва са милиони приход от реклама- "Благодатният огън идва тази година със специалното съдействие на запалки дънхил"

8

Анонимен

преди 4 години

Чудно дали някой път ще се самозапаят така докато се мъчат да изпълнят този сложен фокус. особено човекът който драсва клечката може да се е покрил със вълшебният прашец след дългите години на рутинно изпълнение на измамата и пренебрегване на иснтрукциите.

7

ГАДОРЯН

преди 4 години

Мдааа слезе. По скоро патриарха го пали по системата кремък кремък или търка съчки. Айде моля ви се. Че живеем в Матрица, то е ясно. Но за Матрица не е нужен Бог, а компютър. Истинският живот е безсмъртен, но не с душа.

6

Глупости

преди 4 години

Първоначално божи гроб е без превзет от неверниците и тогавашните католици подкупвали местните пазачи за да влязат. Когато отива и православен свещеник да вземе от огъня него не го пускат щото не е знаел че трябва да си плати тогава огънят не слиза в църквата, а слиза пред портите в краката на епископ Софроний, който е и българин.

5

Анонимен

преди 4 години

Чудно ми е за католиците дали слезна също, че те преди седмица го чакаха?!

4

ПроСоТо

преди 4 години

не знам как става "номера",но подобно Чудо е описано в "Изход,3,2":-"И яви му се Ангел Господен в огнен пламъкизсред една къпина.И видя той,че къпината гори в пламък,но не изгаря"..(става дума за Мойсей)..та не знам...В случая или вярваш,или не,"разсъжденията" са неуместни...

3

Анонимен

преди 4 години

Христос воскресе!

2

Марулик

преди 4 години

Сигурно им е много студено на хорицата та палят огън като обезумели!