41

Анонимен

преди 4 години

Тия православни попове да внимават да не им се подпалят брадите .

40

Ученн

преди 4 години

Колко умни хора!Въйййй!Химици,богослови,***! Много разбират!Бял фосфор!И главитеви са пълни с него!Бог е велик,вие не!Смъртни плюнки!

39

Назад към 12 век

преди 4 години

Чудоооо! В 21ви век!? Много глупави хорица има

38

Онзи

преди 4 години

Егати народа!*** !Безверен!***!Беден!Зли и нагли същества!Гнусни сте,живота ви също!Айде сега коментара ми е неграмотен,да като вас! Да го д,,,,,,, те,неверници!

37

Анонимен

преди 4 години

Аз не вярвам нещо което да твърдят евреите и да е истина!

36

Burzum

преди 4 години

Пеца клеца, сам човек е личност , човек в група е овца...

35

Анонимен

преди 4 години

А защо някой е длъжен да ходи и да го носи тоя огън ? Господ ако иска ще го спусне и православните храмове, защо юдеите се бъркат в божиите неща. Да си седят сами в Йерусалим с огъняр ние православните си палим свещи и си имаме наши обичаи стига сме им слугували и унижавали нашата църква.

34

Burzum

преди 4 години

Абе вярно ли,че на Исус майка му от въздуха забременяла?

33

пецата

преди 4 години

Харесвам религията само заради сплотяването на хората и единомишленичеството от което имаме нужда сега повече от всякога, но българина е страшно злобен, завистлив и горделив , всяко едно от тези качества изявено в човека го разделя от другите , а повече българи притежават и трите в купом, сам човек е мижитурка, само групата е силна

32

Анонимен

преди 4 години

До "Анонимен 31"Брат, католиците и протестантите нямат тази традиция. Образовай се малко.

31

цирк

преди 4 години

Глупости на Търкалета

30

Анонимен

преди 4 години

Той убаво слиза, ама дали ке мое да се качи после!

29

La France

преди 4 години

Църквата "Възкресение Христово" е построена и осветена от Константин Велики на 13 септември 335г. - първия римски император, който официално приема християнството. По-късно Теодосий I превръща християнството в единствената официална религия в Империята. Забранени са всички антични култове и религиозни течения, освен ортодоксалното християнство, а друговерците са били подлагани на жестоки гонения. Много храмове, като този на Веста в Рим, са били превърнати в църкви или унищожени.

28

Анонимен

преди 4 години

Слиза на католическия Великден и после на православния.... Гледай ти...

27

до 29

преди 4 години

върху мен рускините имат същият ефект, да живеят хубавите руси, синеоки, със снежно бяла кожа, високи и слаби руски богини - тялото им е дар от боговете. Да живеят Зевс и Юпютер!!

26

Анонимен

преди 4 години

Днес ходих в руската църква. Не съм от най-вярващите, но се чувствам по-добре, след като цяла седмица изливаха всякаква помия върху мен. Много негативен и злобен народ сме.Утре ще отида пак при св Серафим.

25

Анонимен

преди 4 години

Факт е ама aмчъмъ

24

Анонимен

преди 4 години

От 5 годишен баба ме въведе в религията. Вярвам така както й баба вярваше лека и пръст. Но как да повярвам в тази лъжа. Огънят слязъл от къде и как. Тези евреи за какви ни имат за мало.умни ли. Библията и стария и новия завет ги знам почти на изуст но такова нещо като слязъл огън никъде не съм прочел. Какъв е този огън кой го пали и донася на земята Исус Христос или Бог Отец. Много съжалявам тези които им вярват в това недомислие.

23

Анонимен

преди 4 години

Още физика от миналото.В миналото,зад иконата са поставяли в скачен съд специална течност или живак и когато запалят кандилото(или свещ) пред иконата,докато се молят,течността се нагрява,покачва се нивото и излиза през очите,като че ли иконата плаче и така вярващите са мислели,че иконата се е трогнала и е чула молбите им.

22

Анонимен

преди 4 години

Нас това не ни интересува това е евтина реклама на Йерусалим, дайте вещо от българските храмове да им таковаме на огньовете.