61

ПроСоТо

преди 4 години

До ДодоТИ бъркаш!..Знаеш ли какво "празнува" Православната ни Църква на Първи Януари?-"ОБРЕЗАНИЕ Господне"Не виждам защо трябва да си затваряме очите,че Исус е бил евреин?ПО РОЖДЕНИЕ.Но по Дух и СЪЩНОСТ,Той е бил ДАЛЕЧЕ от евреите!!!!..Бил е въплатен в човек Божия Промисъл...разбира се,смотаните побързаха да Го разпнат и така ,макар и борейки се против Него,всъщност улесниха Задачата Му.Вместо да "избодат очи",мизираблите "изписаха вежди"..За което аз лично съм им благодарен..

60

Додо

преди 4 години

До ЖБъркаш, не е бил.

59

Ж

преди 4 години

ЗНАЕТЕ ЛИ,ЧЕ ИСУС Е БИЛ ОБРЯЗАН И НЕ ЯДЯЛ СВИНСКО МЕСО.....ЗНАЕТЕ ЛИ,ЧЕ В КОРАНА ИМЕТО МУ Е-ПРОРОК ИСА.....ЗНАЕТЕ ЛИ,ЧЕ МЮСЮЛМАНИТЕ И ЕВРЕИТЕ СЕ ОБРЯЗВАТ И НЕ ЯДАТ СВИНСКО.....

58

до 67

преди 4 години

До АнонименИстинската вяра се стреми към братска любов ,единение и разбирателство , на не към почти 1000 годишна схизма и разделение на християнския свят! Фактът че празнуваме 2 Великдена означава че нещо не е наред .

57

Анонимен

преди 4 години

ИСТИНСКАТА ВЯРА Е ПРАВОСЛАВИЕТО!

56

Анонимен

преди 4 години

То от много игра с огъня виж кво стана в Шри Ланка. Мама ме е учила, че който си ихрае с огъня, вечерта се напишква.

55

Анонимен

преди 4 години

59 можеш да се обърнеш към всеки един православен духовник, който ще ти даде отговор защо не евреите могат да не се обрязват. Показваш завидно невежество присъщо за мюсюлманин зубкал,зубкал пък мисловна дейност - 0

54

Щирлиц

преди 4 години

Вие гърците сте били част от Римската империя.Нищо не сте съдали,айдуци.

53

Анонимен

преди 4 години

Днес пътувах малко из страната и видях, че доста миряни ги бяха изкарали на паша. Явно да са сити, като тръгне да завъзкръсва стопанинът им.

52

Минаващ

преди 4 години

Не разбирам нашите православни християни.Иисус е бил обрязан и не е консумирал свинско месо.Защо нашите християни не вървят по стъпките на Иисус?

51

Опс

преди 4 години

Ако имаше Бог днес България нямаше да е като бунище и народа нямаше да робува в Европа.Така че кой разбрал-разбрал.

50

Анонимен

преди 4 години

Тия миряни щом един огън смятат за чудо... И всяка година уж все възкръсва дърводелецът, пък на следващата - "*** той пак умрял ***".

49

Ужас

преди 4 години

Много прости и ограничени хора!Като не вярвате в Бог не пишете поне глупости !Идва видов ден за всеки и всичко!Съваршени човечета!Не коментирайте неща отвъд границите на малките си мозици,закарняли и промити!*** народ,*** като мухи,избивате се по пътищата живеете мизерно,безпътни ,деградирали евтини консуматори,маргарин,чалга,евтина бира и фалшиф хляб-това е животави!!!!

48

Православен мюслим

преди 4 години

Безработният поп и козлетата кръщаваПо-далеч от църквата - по-близо до богаСръбски поговорки

47

Българин

преди 4 години

Да се радваме на чудото, което се случи и тази година!

46

Сананяху

преди 4 години

Сабат Шалом Гоим!!

45

Stelianos Lazaridis

преди 4 години

Аз като грък, не вярвам във самозапалването на факлата..Бил съм в Църквата на Христос в Иерушалом (това е дума съставена от гръцка и еврисска дума = значи Свещен Мир ).От 1700 години ние гърците сме създали и управляваме тази църква, от самото построяване на църквата от самия Константимос Мегас и майка му Хелени , която е гъркиня .Те са построили тази църква .Там се влиза в една дупка или малка пещера, и патриарха на Йерасалим които е грък, пали факлата вътре .Няма никаккъв Божии Огън .

44

бездомен християнин

преди 4 години

да живее Сатаняху - Той прави Израел Велик Отново!!

43

Анонимен

преди 4 години

До От ДругитеДа твоя Господ такива ни е направил всъщност той е направил само телата, а Луцифер е дал на човека свободна воля и безсмъртна душа и да си живеем както си искаме айде бегай се кланяй на ГОСПОДаря си и остави свободните хора на бира.

42

От Другите

преди 4 години

Човеци,живота ви е кратък и болезнен,засрамете се!Вие сте едно нищо,и капка вода може да отнеме дахът и живота ви!Невежеството често облича одежда зашита със скъсаните конци на псевдо науката ви!