66

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 72Християните са били гонени в римската империя, но по ксно става официална религия там и на всичките и владения. После идват великите географски открития и ренесанса. Европейската цивилизация(най-великата) е основана на християнството. Имало е и лоши страни, естествено, но исляма се появявя 600 години след християнството и над хилядолетие след юдаизма.

65

Анонимен

преди 5 години

Тая жендърска клоака ЕС още ли съществува Путин да им пусне една ракетка стига са ревали .

64

Анонимен

преди 5 години

Стига сте създавали истерия и напрежение заради един инцидент. Няма война между мюсюлмани и християни. Най-големия грях и в двете религии е убийството. Атентатите са извършвани от псеводомюсюлмани като тези в шриланка и от псевдохристияни като Тарант. Това са болни хора. Нормалните хора искат да живеют в мир и разбирателство.

63

Анонимен

преди 5 години

"На мюсюлманите им принадлежи Арабския полуостров всичко друго са заграбили от християните,будистите и др. чак до Индонезия и Китай са плъзнали."А на християните какво им принадлежи? Сирия и Вавилон? Чак в Европа са плъзнали... Учат европейските ни деца, че богоугодно било да си пpocт и неук. Даже на това отдавам поголовното невежество сред коментиращите тук.

62

Цецо Мен

преди 5 години

Статиите свързани с Християнството са магнит за атеистите. В страстната седмица сме. Хора, дайте да обуздаем този език. С него целуваме децата, майките и жените си. Да имаме мяра и да посрещнем подобаващо най-светлия празник. Живи и здрави да сте.

61

Анонимен

преди 5 години

"То е ясно, че е запалена, даже има и видео на което се вижда човек на покрива, и няколко "светкавици" скоро след които започва пожара.. В тубата го има"Такова видео мога да ти направя за 5-6 минути, може ако искаш и зайче да сложа да подскача и да изглежда, че е отдалече снимано. Откъде толкова наивници, не знам.

60

Анонимен

преди 5 години

На мюсюлманите им принадлежи Арабския полуостров всичко друго са заграбили от християните,будистите и др. чак до Индонезия и Китай са плъзнали.

59

opa

преди 5 години

То е ясно, че е запалена, даже има и видео на което се вижда човек на покрива, и няколко "светкавици" скоро след които започва пожара.. В тубата го има watch?v=5Mh4sRYaz6I

58

Анонимен

преди 5 години

Франция ще изгори вече е с единия крак в гроба от много толерастия тъй се получава.

57

Анонимен

преди 5 години

Не разбирам защо българите християни лепкат минуси на исторически факти.Колкото и да лепкате минуси, това е нещо, което НЯМА да промените! Вече не живеем в средновековието, където не е имало от къде да четем книги, защото християните са ги изгорили и не са позволявали да се чете нищо по-различно от църковна литетатура.Вече няма как да скриете истината. Какво се напъвате? Насилвате себе си да останете неуки ли? Или какво?

56

Анонимен

преди 5 години

Храбрите и смелите хора от древността са воювали със боговете всички до един. Дори Зевс се е страхувал от Горгоната Медуза и е пратил Персей да и отреже главата.

55

Анонимен

преди 5 години

"Как християнството унищпжава страната? Въобще чел ли си история и знаеш ли, че именно християнството е съхранило българите и кирилицата?"Българите са насила покръстени, който не е искал е бил убиван. Цар Борис убива даже сина си за това + 60 болярски рода аристокрация. Цар Симеон също убива сина си за това. Цар Петър гони и убива и пали на клада богомилите. Всички стари църкви са върху тракийски светилища и са унищожили супер много културни ценности.

54

ШибиРиби

преди 5 години

Южното православие ще бъде хапнато за ордьовър от чалмарите, Путин ще го спазари за 33 гроша

53

Помак

преди 5 години

Всички монотеистични религии претендират да са източника на абсолютната истина за човека, начина му на живот и смисъл на съществуване! Това предполага експанзионистичния характер на всяка от тях, което предопределя конфликтите помежду им поне на теория. Все пак обаче мисля, че на днешно време хора с пари и власт, за още пари и власт нагнетяват напрежение с цел да го използват.....

52

до 48

преди 5 години

Религиите не са добро нещо там има много психика Христос от коя религи е бил или Алах Б Перфектният човек трябва да бъде безчувствен, силен и умен смел, бърз и равен на бога и дори над богал Такива са били Херкулес и Прометей и подобни По късно се появават боговете които убиват героите и сагат край на ерата на героите.

51

Анонимен

преди 5 години

До Дократис:Да, аз гледах видеото подобно на това което говориш, обаче човекът който притича беше бял, носише бяло знаме с червен кръст и вдигна ръка за поздрав на камерата която го снимаше.

50

:)

преди 5 години

Пикая на религиите, таткото, всевишния, аллаха и т.н. Да излезнем вече от тъмните овчарски векове а и да спрем войните в името на......НИЩОТО, на което се молят тия *** по храмовете,а ?

49

Сократис

преди 5 години

За съжаление г-жа професора не е далеч от истината, защото едно видео се завъртя за кратко в един сайт и след броени часове изчезна от нета.На видеото, заснето от камера на сравнително близка сграда, се вижда на покрива на катедралата до кулата, притичваща фигура и веднага след това ярко сияние и последващ буен огън.Запалителна течност, възпламенена чрез малък взрив...Лично го гледах.Предполагам и още много други са успели да го видят.

48

До 51

преди 5 години

Болно си!!!!!!!!

47

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 42Как християнството унищпжава страната? Въобще чел ли си история и знаеш ли, че именно християнството е съхранило българите и кирилицата?