86

Циник

преди 5 години

Като видя алахогъзи как сте се разпищолили по бензиностанциите и вирите тлъсти диpници...все едно си виждам чepвата.Всеки ви е длъжен - да ви гледа простотиите!

85

Анонимен

преди 5 години

Без християнството не знам дали света ще е по-добър но без фашисткия ислям със сигурност.И не ми разправяйте как бил толерантен исляма религия в която в свещената и книга пише убивай неверници не ми я хвалете.В Библията никъде няма такова нещо а това че някой я е изопачил и е правил аргументирайки се с нея простотии на своя глава не е вина нито на Библията нито на Христос.

84

непрофесор

преди 5 години

Тази изглежда е завършила АОНСУ и прави свободни съчинение по всички въпроси

83

Хипократ

преди 5 години

В едно съм твърдо убеден!Без без християнството - светът ще е много по-приветливо и спокойно място!

82

протестант

преди 5 години

Папата целува краката на мюсолманите в Судан тава не е война а надупване Освен това католицимза има много общи неща с исляма

81

Анонимен

преди 5 години

Излел е Дельо Хайдутин, енкеседжия... демeк разбойник!Утре някой националист ще почне да пее народни песни за горките страдалци Братя Галеви и ще си съчини как някой враг на страната ги е прогонил в изгнание........ Хайде моля ти се, думи нямам!

80

Циник

преди 5 години

В едно съм твърдо убеден!Без исляма - света ще е много по приветливо , и спокойно място!

79

Циник

преди 5 години

Аз работя откакто се помня....социал - за мен е нещо обидно! Социал за инвалиди...болни деца...пенсионери - ДА!Здрав прав мъж - който си позволи да падне толкова ниско - за мен - не е мъж!Чета много - и колкото повече чета - ставам все по-"убеден расист" !

78

Помак

преди 5 години

витието на тези народи. Те трябва да се освободят от тоталната власт на религията, като тя остане личен въпрос на всеки човек! Религиите са дали, но са и взели от човечеството! Всички са се разпространили с насилие! Първо са били жертви, после насилници, като са докопали властта! ....

77

Анонимен

преди 5 години

Трябва и ние да си внесем 3 млн жени от Африка и Близкия изток българките не щат да раждат, искат силикон и да си въртят дирниците по червените фенери.

76

Анонимен

преди 5 години

До до 80 ценикЕй много сте нагли лежите на социала на отрудения европеец, който не може да си позволи 1 дете и с цялата си наглост казвате, че ги мързяло.

75

Анонимен

преди 5 години

Колкото повече миролюбиви като процент има в една страна толкова по-зле е тя. Не съм чувал християни да бягат в мюсюлманска страна.

74

Помак

преди 5 години

Господството на европейската цивилизация последните няколко века се дължи най-вече на Ренесанса, който като идеология разглежда като ценност човека, а не религията. Това отнема властта на църквата върху човека и освобождава същия да твори без страх! Смешно е да се твърди, че някоя цивилизация е по-велика от друга! В апогея си Арабския халифат е бил много по-развит цивилизационно от европейците, включително в науката, медицината, хигиената... В днешно време обаче исляма е по-скоро пречка пред раз

73

до 80 циник

преди 5 години

Процента и бройката на мюсул,амите ще расте . Това е факт , който няма да се промени.те могат да оцеляват . Останалите са неспособни . А твоите християните ги мързи и да гледат , камо ли да правят бебета. на тях им дай да смучат там кафета , вино , 3 месеца ваканции и тнт. Така че , приемай реалностите !

72

Анонимен

преди 5 години

Когато християните започват да унищожават Андалусия, те гонят евреите от там. Евреи и християни и мюсюлмани до тогава са живяли в мир в Андалусия. И след като са изгонени, никоя друга християнска държава не иска да ги приеме и в крайна сметка след скитане ги приема Османска империя.Извод? Изводът е, че християнството е основано на палежи, убийства и потисничество и насилствена смяна на вярата. А в ислямските страни това излиза, че никога не го е имало.И просто християните не признават това.

71

до 76

преди 5 години

И там ли католиците са учили децата да пикaят клекнали, като казваш християни има различни видове и при мюслeманите има мохамедани и шиити и суфисти и всекакви.

70

Циник

преди 5 години

Войната е факт.... вече забравихте 100те убити в Испания....този гнъсен култ ... не се интересува от цветя и плюшени мечета...чудя се само - докога европейците ще скланят глави да ги сечат алахогъзите.Има нещо много сбъркано в този свят на либералтолерасти...гейлесбоджендъри....травеститтранссексуални...политици като Меркел и Макарон...23% от земното население ВЕЧЕ ...се дупят по аллаха - над милиард и половина...повечето *** в Африка и чергари в пустините

69

Анонимен

преди 5 години

"Европейската цивилизация(най-великата) е основана на християнството."Т.е. за величие в християнското възпитание се счита да убиваш други хора, да ги насилваш да стават християни, ако се противопоставят да ги гориш на клада. Ако са учени, които да ти кажат, че Земята НЕ Е плоска и се върти около Слънцето, а не Слънцето да се върти около Земята, пак ги палиш на клада, за да не пълнят главите на хората с наука.Евала! Много християнско! Много величествено!

68

Анонимен

преди 5 години

Очаквано - БГ-тата обичат да раздават шамари , да смучат ракия и са почитатели на конспиративните теории . Такива са им и професорите .Като изначалната всеобщо-любима конспирация на БГ-тата е че винаги , някой друг им е виновен за всичко !

67

Анонимен

преди 5 години

В 21 век религиите са на отмиранe, а змията хапе най-много когато умира. Православен съм, кръстен съм, но същевременно не ходя да се кланям в църквата на някой поп с мерцедес. Според мен има Бог, вярвам в това, но същевременно отричам религиите, които са средство за контрол на масите. Между другото нерелигиозните хора по света са вече над милиард и броя им ще продължи да нараства. Ислям/християнство са данесли най-много страдания на човечеството през вековете.