46

Анонимен

преди 5 години

"и баща ти, по волята на природата...а религията помага да хората, да бъдат Човеци, а не животни, показвайки кое е "добро" и кое е "зло"!..."----Аз не виждам нищо добро в това по цял ден християните да оплюват исляма по форумите и да си съчиняват обидни измислици, ама щом казваш...

45

Помак

преди 5 години

Като видя ходжа, поп или равин и ми призлява!

44

Анонимен

преди 5 години

исляма е във война със всичко нормално и човешко!!!!!

43

Shark

преди 5 години

До 34. Кои сте пък вие, които се имате за образовани? Ако сте се образовали през последните 20-тина години, значи сте пълни нули, никакво образование нямате. Само ръсите простотии и не знам на какво отгоре имате и самочувствие от тези си простотии. Пак казвам, пълни нули, даже две една до друга сте някои.....

42

Анонимен

преди 5 години

"Това е послание отгоре, което сe дава на французите... те нямат акъл да го разберат. Cпомнете си Содом и Гомор защо са изгорени във Франция"Хапчетата, хапченцата си пий! Виж си схемата за лекарствата, да не си пропуснал нещо.

41

Българин

преди 5 години

До ПриятелНе си приятел ти , не сиииии , ти си червена ЧУМА !!!!

40

Помак

преди 5 години

Май..та им на религиите! Май..та му на религиозното противопоставяне! Дано тази изкуствено подклаждана лудост, която обхваща света, да подмине България! От мира по-хубаво няма! Амин!

39

Анонимен

преди 5 години

Това е послание отгоре, което сe дава на французите... те нямат акъл да го разберат. Cпомнете си Содом и Гомор защо са изгорени във Франция се женят мъже с баби, мъже със мъже, деца със учителки а нормалните хора са триполови транзистори и тролейбуси докарани от Гана и Мароко.

38

Анонимен

преди 5 години

"Виж състоянието на страната и после пак ми кажи, че не имало план за унищожаването на България, а дали се нарича Ран-Ът или Прът-Бонго едва ли има кой знае какво занчение."Единственият план, който аз виждам да унищожава страната, това е християнството. За съжаление! Всичко останало са празни приказки на хората които вярват в приказни герои.

37

Охобохо

преди 5 години

Религиите са по-зле и от хазарта.При хазарта поне някой удря нещо,а при религията цял живот вярваш в измислени глупости,надявайки се като умреш да идеш в рая.Е има ли по-голяма глупост от тази наивност?!Дефакто всички свещенници и ходжи са тарикати(дяволи), а всички вярващи са заблудени овце с една едничка НАДЕЖДА.Откриват се останки от хора от преди 6 000 години.Излиза,че Бог по онова време не е имало,защото религиите са измислени по-късно от тарикати.Заради религия да убиваш е варварско.

36

Анонимен

преди 5 години

"нали един е бог дали йехова или алах все тая става дума за един създател"Така е, слънцето грее еднакво за всички, всички дишаме един въздух, обаче в християнството ги учат, че ако името е различно, значи това е друг бог. В България православните си мислят, че щом англоговорящите казват думата God, значи техният бог се казва Год и е различен от "истинския Господ".

35

тонката

преди 5 години

и мене зозо да ме земат за началник на охраната че бъдем много амбициозен и че тепам наред комонисти

34

СТРАНДЖАТА

преди 5 години

Зозо, упражни влиянието си в Локхийт Мартин да ме назначат и мен поне за административен директор!

33

Зозо

преди 5 години

Ай честито на всички *** и путинисти!!!Новият завод на "Локхийд Мартин", където ще се произвеждат изтребителите F-16 Блок 70 за България, беше официално пуснат в експлоатация в Грийнвил, Южна Каролина, САЩ, съобщиха от компанията и ме поканиха за директор по техническите въпроси. Хип хип Юрайййй!

32

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 34Виж състоянието на страната и после пак ми кажи, че не имало план за унищожаването на България, а дали се нарича Ран-Ът или Прът-Бонго едва ли има кой знае какво занчение.

31

Анонимен

преди 5 години

нали един е бог дали йехова или алах все тая става дума за един създател

30

Анонимен

преди 5 години

"Е, католическият свят какво направи, когато 500 г исляма гори църкви и манастири у нас и в съседните християнски страни."А образованите хора знаем, че това не е вярно. Останахте само бавните, които още вярвате в мaгии, планове Ран-Ът, масонски ложи с връзка с космоса, Сорос не бил спал от 15 години, кроил планове срещу България, приказни герои, гноми, елфи, джуджета. Православните даже си мислят, че Властелинът на пръстените е истинска история. А в Библията пише, че Земята е плоска.

29

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 8Сомо за миналата година само във Франция има стотици атакувани палени иосквернявани църкви, ако това не беше налично щях да ти повярвам, че е инцидент. В иТалия пък покриват и свалят християнски символи за да не дразнят миролюбивите.

28

Охобохо

преди 5 години

Имам чувството,че понеже все повече хора се досещат,че няма господ и религиите са измислени преди векове за да има власт над народите,някои пускат фалшиви новини за война между религиите.Има отлив на хора от вероизповеданията защото учат и им става ясно,че това са глупости и разни кияци им смучат пари и нищо не работят.Религиите винаги са воювали,но в 21 век трябва да отидат в музея.Кой нормален човек вярва на глупости измислени от някой преди векове,умрял и още командва от гроба?Първобитно е!!!

27

Приятел

преди 5 години

До Зозо ,"Новият завод" другарю гербераст , е по-стар от тебе.Никой не строи завод за 8 осем самолета.А самолетите са модел 1974г ,като последния такъв ковчег е произведен 2005г.Вече са бракувани в Холандия ,Португалия ,Испания и Германия.Само кухи и продажни *** сте се събрали в Гроб.