106

Анонимен

преди 5 години

Тук има един с никнейм Цини.к. Той е олицетворение на християнството! :))) Ахахаха!!!

105

Анонимен

преди 5 години

"да му мислят белите там, бъдещето им ще е все по сложно"Какво общо има цвета на човека с религията му. Исус например е бил с цвят на днешните араби, даже още по-черен. Това означава ли, че в Европа хората са черни?

104

Жан

преди 5 години

то е ясно, че във Франция исляма ще победи католицизма въпроса е кога, май ще е по скоро отколкото си мислим

103

Циник

преди 5 години

Ааааахахаха ... и тук някакъв алахонагъзен се е заел с агитация ... вие се колите помежду си като ярете бе - серceмино...ако не ме лъже паметта - сунити и шиити ( грозни думи - като звуци от повръщащ кюпек ) се колите, че едните вярвате в корана...а другите в пророци някакви....ислям - маргинали , фанатизирани хашишини ... най-назадничавата *** на тази земя. Скучно му било...кюпек - виж там днеска ходжата да те почерпи с рахат локум...че си удържал "опорките"Ааааахахаха

102

Анонимен

преди 5 години

Не ме е страх за бъдещето, при агаряните тече мащабна рехристиянизация, сами се връщат в лоното на вярата. Това е истината и единствено това има значение. Щом се връщат към християнството - то е ясно къде какво пише. На оня *** с хорото казвам, да не се мъчи повече

101

Анонимен

преди 5 години

ти защо се месиш в нейната религия?какво ти пречи на теб, нийната забуленост, ако това е нейният изобр!аха ... пречи ти, че не може да я опънеш когато ти се иска...________А ти що си мислиш, че всеки който види незабулена жена иска да я "опъне" или съдиш по събратята си?

100

Анонимен

преди 5 години

"Еврейките, за да си крият косите, носят перуки - далеч по-умен подход от торбаланките."Да, много умен ход... Носиш си по 6-7 перуки в чантата, понеже смърдят на пот, застоял парфюм, гнилoч и лосион против въш.ки. Че еврейките с тяхната нечистоплътност са пословични и е нормално да са им проскубани и въшлясали перуките.

99

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 109Тогава как навсякъде са забулени имат много по-малко права от мъжете, а мъжете могат да имат по повече от една жена едновременно.?

98

Наблюдател

преди 5 години

До Анонимен 105:Бурките нямат нищо общо с исляма, ама само мислимантовките ги носят. Еврейките, за да си крият косите, носят перуки - далеч по-умен подход от торбаланките..

97

Анонимен

преди 5 години

"В християнските страни жените са свободни, а при исляма задължително жената трябва да е забулена."Няма такова изискване в исляма. Казано е, че ако жената прецени трябва да се пази от вредното влияние на природата - вятър, слънце, прах, студ, жега. А в Библията има изискване жената да се покрива. Или ако не се покрива, трябва да си остриже косата. Прочети Библията и ще се убедиш сам.

96

Анонимен

преди 5 години

Много ме кефи как християнските имбeцили ми играете на хорото! Ахаха!!! И самички се закопавате, а на мен просто ми е скучно и все ви изобличавам с факти, които не можете да оспорите. Само цъкате минусчета, но не можете адекватно да отговорите, ахахах!!!

95

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 105В християнските страни жените са свободни, а при исляма задължително жената трябва да е забулена.

94

Анонимен

преди 5 години

"Виждали ли сте как се храни жена с бурка? Не ми хвалете исляма."Бурките са измислица на английски шпионин Ал Уахаб в Саудитска арабия. Те нямат нищо общо с исляма. Обаче в Библията пише, че жената трябва да си покрива главата. :)))Факт!!!

93

Анонимен

преди 5 години

Християните спазват това което се иска според религията им... Всеки примерен християнин трябва да таи омраза в душата си.

92

Анонимен

преди 5 години

Виждали ли сте как се храни жена с бурка? Не ми хвалете исляма.

91

Анонимен

преди 5 години

Всеки човек с мозък повече от хлeбарка, може сам да прочете Библията и да види, че насърчава към убийства.

90

Анонимен

преди 5 години

Да така е където мюсюлманите са мнозинство цари мир, след като избият всички различни от тях и вече няма с кой да не са в мир.Впрочрм интересно защо проблемите са винаги само с ислям, дето е много невинен, защо няма атентати и геноциди причинени от будисти индуисти езичници или даоисти и с тях нямаме проблеми а все с много хуманния ислям.Ако всички се разбират помежду си и само с един не могат проблема е в единия не във всички. Стига с тия евтини номера.

89

Анонимен

преди 5 години

"Че исляма е тоталитарна наподобяваща нацизъм в който мюсюлманите са висша раса религия която ако иска може да избива другите също няма съмнение."Точно обратното е обаче си кон с капаци, който няма обща култура.В християнството царят (владетелят) се смята за божи наместник на земята, докато в исляма всички са равни.В Библията се пише да бъдат убивани хора, а в Корана пише да бъдат спасявани хора.

88

Анонимен

преди 5 години

За това че църквата не е изгорена случайно съм почти 97 процента сигурен.Че исляма е тоталитарна наподобяваща нацизъм в който мюсюлманите са висша раса религия която ако иска може да избива другите също няма съмнение.Но се съмнявам в друго.Дали някой няма интерес от такъв религиозен конфликт някой трети извън християнството и исляма, и дали не го разпалва целенасочено.Ако е така може накрая да стане християни и мюсюлмани се бият, хитрия трети мазен лисугер печели, но тоя сценарий не ме радва.

87

Анонимен

преди 5 години

Навсякъде където мюсюлманите са мнозинство, цари мир и разбирателство.