327

Анонимен

преди 5 години

Откъде ще ги дава тези пари, след като правителството му емитира облигационен заем за 16 милиарда лева, а те отдавна свършиха. Време е службите му, които са се активизирали да намират изхвърлени от морето наркотици, да започнат да разследват не само т. нар. ало измамници, но и телевизионните мошеници, да които има предизборна кампания.

326

Така де

преди 5 години

На герберастките кражби, корупция и повсеместна управленска простотия, Борисов им вика просперитет на България. Отврат и гнус.

325

93995

преди 5 години

Много страх лъха от изявленията на Борисов напоследък. Да не би да се опасява, че ще го привлекат и него като отговорен за 20 трупа край Своге - и той бил уведомен за прооблемите, но нев зел мерки... Човек вече не знае какво да очаква.

324

Анонимен

преди 5 години

БСП е партия с над 100 години история...............имали слаба памет..................хаха!!!

323

Не му се разбира

преди 5 години

Егати простотиите говори този Борисов. Несвързани изречения, мляскане, плезене, хъкане, мънкане. Нормалните хора трябва да ползват преводач, за да разберат глупавото му слово. Само крадец става от него. И нищо друго.

322

уеуе мауе

преди 5 години

До Анонимен"Само заради агитката на БСП ще гладувам за ГЕРБ, а по принцип не гласувам."е са ми стана ясно, кой изобщо гласува за едните или другите. Е ми тогава ГЛАДУВАЙ...

321

Reptile

преди 5 години

БСП източиха 5 милиарда от КТБ, 3 милиарда от Белене, 1 милиард от Цанков Камък и по 50 милиона всеки месец от препродажба на еврин ток от АЕЦ-а. Всички евро-програми им бяха спрени, което е независима оценка за тяхното управление. Днес се избиват вътрешно за места в евро-листите, за да избегнат съд за офшорките им... да, онази - невинната журналистка-милионерка, която е готова да заколи Станишев за място... за да избегне съдебен процес! Само мазохисти могат да гласуват за БСП.

320

Анонимен

преди 5 години

Типична байганьовщина, да гледаш все чеждото лозе

319

Анонимен

преди 5 години

Бойко може ли да обясни на избирателитезащо ес не е суверенна организация ,а васал на сащ и как сащ налагат санкции ,а ес инкасира милиардни загуби .А щом ес инкасира загуби накъдеотива българия ?

318

Анонимен

преди 5 години

Какво ни предлага бойко ?За богатите социализъм ,а за бедните капитализъми да работят като роби .

317

Койчо

преди 5 години

Баце не се тревожи ами кажи къде да доставим суджука .

316

Анонимен

преди 5 години

ШУБЕТО е голям страх! Нашият пъзльо има кошмарни видения. Опасява се, че може да му се случи това, което самият той е причинявал! Все пак, има богат опит от ъндърграунда, знае ги тези работи!

315

Анонимен

преди 5 години

Какво предлагат БСП?Да вземат от богатите и да дадат на бедните?!Ами няма по-убедени капиталисти от бившите комунисти!Предлагат ви да сте роби на труда, а те да ви управляват.Вие не сте ли роби на труда и сега?!

314

Палячо

преди 5 години

Ама като ви влече евтин цирк, избирайте си го...

313

V

преди 5 години

Натиска над народа е огромен , а всеки душманин не усеща държава над себе си . Ако не се махнат тия цяла Европа ще съсипят .Има душмани които почнаха да лъжат с часовете. На 12 часа ,ама не като в Европа ден работиш ден почиваш ,а два работиш един почиваш .240 часа на месец за 800 лв .В Европа за такава ставка ще платиш две заплати .Имайте в предвид че феодала е свикнал да не носи отговорност ,да не работи и някой да му е все длъжен .Тия хора няма да се откажат от гербераските екстри сами ;)

312

Анонимен

преди 5 години

БКП/бкп няма какво да предложи на България освен концентрационен лагер наречен Евразия !

311

Червените милионери

преди 5 години

Червените милионери ограбиха България:Р.Овч.(дългият инкасатор)-милионер; *** Нинова(г-жа Лъжа)-милионер, предс.на БСП; Г.Гергов-Свинарят-милионер,предс.на БСП Пловдив; Гуцанов-Медузата-милионер,предс.на БСП Варна; Бриго Аспарухов-милионер пенсионер; Манджуковмилионер;Гущеров-милионер;Гоце агента-милионер;В.Лечева-милионер, Г.Кадиев-милионер и още много червени милионери откраднали милиарди от българския народ. А оглупелите от бедност червени симпатизанти продължават да ходят на Бузлуджа и да гласуват за БСП. Нека са щастливи...Д.Благоев ако ги види от някъде ще се обърне в гроба.

310

Комунистите ограбиха

преди 5 години

Комунистите ограбиха държавата и народа като използваха всички облаги преди да станат "Евроатлантици". Сега отново лъжат обикновените хора, които са наивни или неграмотни, че в близкото обозримо бъдеще ще бъде построен социален рай за тях. Станишев баща и Станишев син, две поколения са на държавна хранилка т.е. на наша издръжка. Резултата от тяхната дейност е фалит на социализма и най-бедната държава от ЕС при капитализма.

309

БГ

преди 5 години

Много е правилно да се говори с факти а не с търсене на компромати

308

Анонимен

преди 5 години

ГЕРБ - представители на европейска БългарияБСП/бсп - крепостни от Задунаиская губерния