367

Анонимен

преди 5 години

Борисов! С всяко отваряне на устата си се излагаш все повече и повече. И най-заклетия ви електорат вече разбра каква празна кратуна е избрал. На следващите избори ще сте в трета глуха. А съм убеден, че тогава правосъдието ще си свърши работата и няколко тариката ще отидат там, където им е мястото.

366

Искам преводач.

преди 5 години

Тодор Живков бил ***, а?! Ами той е направо е нобелов лауреат, пред "умника" Борисов. Дали е буден или спи, на Бойко изреченията му са като бълнуване. Несвързани изречения и нечленоразделна реч.

365

Анонимен

преди 5 години

Бойко вечна диктатура няма но колкото от по-високо падаш толкова по-боли.

364

Анонимен

преди 5 години

Добре че е Борисов като синоним на злото,за да могат хората да се ориентират какво е добро за тях...

363

баба мара

преди 5 години

яжте си агнешкото и с БСП не се занимаваите всеки ще си получизаслуженото 30 години не сме опитвали агн месо и сме без зъби

362

До 380

преди 5 години

Да закриели БСП ?! Явно в душата си , си привърженик на диктаторски режими. Защо не и да върнат член 1ви в полза на ГЕРБ? В мракобесието, насаждането на страх и в кражбите се справят по-добре и от комунистите. Всъщност те са и техен клонинг. Факт.

361

Я па ти

преди 5 години

До АнонименТока може и да не е скъп,но заплатите- крайно недостатъчни.Извод-лошо управление.За 20% на държавнат копаня само си е екстра.Нищо труд,малко акъл-но много денги.

360

Анонимен

преди 5 години

До 385Значи си озянил ток колкото за две поколения и сега внуците ти работят на Запад да ти изплатят "евтиния" ток !Още не сте разбрали, че това дето "братушките" са ви давали, сега го плащаме с лихвите !

359

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 384Калиакра не е в Румъния, а в Унгария.Защото добричлии (техеранците) се счупиха да крадат. Селски мутри ги рекетираха за доставките, кметът искаше дарения за партийната касичка, всеки работник гепеше каквото може. На хората им писна и се махнаха. Сега техеранците плачат, ама късно.Провери кой беше на власт по онова време.

358

Анонимен

преди 5 години

До не знамМного се навъдиха такива като тебе. Дето са на пенсия, цял ден им свети и плащат стотинки. Ама ти си гласувай за БСП. Водата ще ти намалят, мостов кабел ще ти осигурят за да се свържеш към тока без да те отчита електромера, синята зона ще махнат. Дерзай!

357

Щурман

преди 5 години

С Асансьора в нашия дом и Сауна над нашия дом ГЕРБ ще стигне до кривата круша.

356

не знам

преди 5 години

Абе не знам колко зле е било при БСП ама не ми тежеше поне да си платя тока, парното, водата. И тогава бях пенсионер по болест и сега съм. На вилата светеше нон стоп и стотинки давах! Сега не смея да пусна никъде светлото. И парното ми беше по силите и водата. Говоря за град Враца! В момента тук водата е над 3 лв кубика! Кмета на Герб направи 24 часа синя зона на площада, сложи такси на всичко! Еми не е добре!

355

Анонимен

преди 5 години

Още малко ви остана престъпнициии.Що бизнеси затрихте и откраднахте, цяла Българиия знае .Поразпитайте защо "Калиакра" е в Румъния .

354

Анонимен

преди 5 години

Бойко,преди време беше интересен,а сега си просто жалък !

353

Анонимен

преди 5 години

Боко да не приказва много ами да си подготви оставката за 26 май

352

Анонимен

преди 5 години

До АнонименДа закрият бсп-майката на герп?! Ъпсурд.

351

Анонимен

преди 5 години

Направо трябва да закрият БСП, не да им искат оставките.

350

Избирател

преди 5 години

От къде да подават оставки ?!?! Та за 10 години от хигиенистката до премиера всичко е ГЕРБерска клиентела начело с шайката крадци. Министерства, агенции, комисии, съд, прокуратура, МВР шефове, областни, кметове и още и още. Арогантен наглец !

349

Куку

преди 5 години

Цвъцко излезе от парламента - морално оставка? БСП всички до един подадоха оставка от Парламента - от къде повече се иска?

348

Анонимен

преди 5 години

заради началника на туй банкянско .... народа ще намрази и цветница