347

Ще те запомним

преди 5 години

Ще те запомним Бойко. Ще те запомним с най-големите золуми в българската история. Ти разгради България. Това, което османлиите не успяха да направят за 500 години, ти го извърши за 10 години. Рано или късно ще бъдеш осъден от български съд.

346

Анонимен

преди 5 години

Правилно какви оставки то цялото бсп напусна парламента какви оставки искате крали и напуснали кво толко

345

Потресаващо

преди 5 години

Най-простият министър-председател в Европа. А може би и в света. С простотията си, излага себе си, излага и България.

344

1

преди 5 години

Сигурно преди изказването, др.борисов,е бил подгонен от генаралитета,и след публикуването на резултатите от изследванията,че БСП води на герб-комунисти,с 1.5%той вече ги е определил за управляващи,и затова иска оставката им,не бързай толкова др.бойко,ще си отидеш.

343

Анонимен

преди 5 години

До АЛОООООАБЕ КАКВИ ОСТАВКИ ОТ ОПОЗИЦИЯТА ТЕ НЕ СА В УПРАВЛЕНИЕТО НА СТРАНАТА !!!!!!!!-----Те не са в управлението,но владеят и контролират страната от 2016 година до сега.

342

АЛООООО

преди 5 години

АБЕ КАКВИ ОСТАВКИ ОТ ОПОЗИЦИЯТА ТЕ НЕ СА В УПРАВЛЕНИЕТО НА СТРАНАТА !!!!!!!!

341

Дааааа

преди 5 години

Този направо е за освидетелстване.

340

Анонимен

преди 5 години

Борисов сниман с издирван за 100 мил.еврейски гражданин факт.

339

Анонимен

преди 5 години

След 10 год на върха на държавата а тя продължава да е най-бедната,изостанала и корумпирана в Европа,не се ли замисля,че явно не става за този пост.Какво чака?

338

Анонимен

преди 5 години

До тримата мускетариПеевски е един от братята близнаци-трите прасенца.Или всички или никой.Един за всички,всички за един!----Да унищожим Пеевски,означава да унищожим държавата си,това ли искате?Нали вече всички фирми и пари прехвърлиха на чуждите нови господари,с какво ви пречи Пеевски? И не Пеевски докара тази катастрофа на България,а "умните и красивите" десни и леви.

337

тримата мускетари

преди 5 години

Пеевски е един от братята близнаци-трите прасенца.Или всички или никой.Един за всички,всички за един!

336

Анонимен

преди 5 години

Бойко и специално Цветанов си заслужават съдбата,каквато и да е тя,те унищожиха България,....!Пеевски трябва да се върне на власт на всяка цена,рано или късно,защото без него няма държава,дори и да е зле,ограбвана от чужди сили или бедна,но все пак държава!

335

Анонимен

преди 5 години

Измислих ви и празник-Цветница,да празнувате на воля и пак сте неблагодарни!

334

Анонимен

преди 5 години

Бойко на власт,бе най-голямата национална катастрофа за България,сега с излизането от властта на Пеевски(ДПС),ОП,Воля и ГЕРБ,държавата ще е окончателно загубена и ще пропада все повече,Пеевски представлява държавата и когато го няма,няма и държаваБойко и Цветанов унищожиха България,никога не трябваше да идвате на власт,никога, превърнахте България във втора УкрайнаДобре си беше с ДПС и БСП,а страната беше спокойна,не трябваше да ги сваляте,но сега вече е късно,обстановката е друга,БСП е друга

333

Анонимен

преди 5 години

Нагъл , по нагъл,най нагъл- тиквата Буда

332

дам...

преди 5 години

Боце, че ще си заминеш и ти и мутрите ти и калинките ти е повече от ясно! По-важното е какво ще оставиш след теб? А като отчетем и факта че след 2020 се спират и еврофондовете....жална ни майка на нас българите, ама хак ние, като избираме уж все "по-малкото зло" така ни се пада. И още сега да ви кажа приготвяйте си чантите и куфарите за Терминал 2 щото ако искате нормален живот в най-скоро, а не в измислено то бъдеще време натам е посоката, а другото....то е жалка манипулация и демагогия!

331

Оставки от опозиция?

преди 5 години

Бойко вече се чуди какво да измисли. Как се дава оставка от опозиция? Цецо даде ли си оставката от ГЕРБ след като напусна парламента. Или се е разделил с някой апартамент.

330

Анонимен

преди 5 години

Къде е *** на Борисов,с който щеше да разрушава терасите...Май се усети да си запази шайката и стана нападателен опитвайки се да се ги защити правейки се на силен с агресия...Плаши гаргите...

329

Анонимен

преди 5 години

шубе го е крадецоскоро цветанов ще го издуха-сигурно му е намерил и заместник

328

Анонимен

преди 5 години

кмета на виена каза че загубите от санкциите са 100 милиардакой спечели - краварите - те купуат руски титан руски двигатели руски газпървия кораб втечнен газ от ямалското находище кацна в саща европейците не се различават от индианците и ще споделят съдбата им