53

Анонимен

преди 5 години

До ЦиникИ на какво отгоре да се почувстват специални? Ако знаят какъв четвъртит и дебел ги чака,не балове и веселби ще правят,ами направо ще зареват като стари алигатори и крокодили!

52

Анонимен

преди 5 години

Идват нови и свежи попълнения за 80-те процента на Иво Христов

51

...

преди 5 години

Добре де имам въпрос какво точно се празнува и на какво точно се радват тия дето завършват училище!?

50

Анонимен

преди 5 години

Винаги съм се чудил за какво се правят тези циркове и панаири? Абитурентът не е направил нищо значимо,просто е завършил едно нищо никакво средно образование и толкова! А от там нататък,как ще се реализира,какво ще работи,какво ще учи,дори на самия него не му е много ясно ! Типично българска тъпня нищо повече!

49

Набор 88

преди 5 години

Моят бал излезе около 400 лв., нямаше пиянски изцепки, нямаше рокли тип аграрна-поп-фолк-дива, нито "ромски" оркестри и пр. Беше ни весело, с много приятни емоции. Най-вече опира до социалната среда. На тия, дето теглят кредити за един купон им е заложено в гените да са брозди проли. Те просто са изпълнили единствената цел в живота си- да продължат жалките си гени.

48

Анонимен

преди 5 години

като цяло цените ми се струват доста надути,. Когато преди 15 години аз имах бал минах със едно сако и едни пантолони - пепел от рози. И с една риза - бордо. Около 150-200 лева бе сметката. помолихме един приятел да ме закара с джипа. тържеството в къщи бе за около 20 души приятели, основно солети и гризинки, кола и малко котлети. едва ли повече от 200 лева. Платихме един куверт - дали сме дали 25 лева??? 2000 лева за абитуриентски бал, ми се струва невероятно изхвърляне.

47

Анонимен

преди 5 години

тези абитурериентски балове, до голяма степен заместихпа селските сватби. Навремето селияните са вдигали големи тържества два пъти в живота - като се роди дете, като се ожениш. И като умре някой пак се е плащал масрафа за всички роднини. Сега понеже няма вече толкоз църковни сватби - абитуриентските балове ги изместиха. Хората са пак на 18-19 години, пак навлизаш в друга възраст, а една част се и женят след този бал. Затова момичетата искат да се видят едва ли не в булчински рокли.

46

Анонимен

преди 5 години

Абитуриентските балове:- Снобизъм!- Кич!- Чалга!- ... и т.н.Най-голяма "далавера" са презервативите - това е като яйцата на велигден;)

45

Васил Левски пита:

преди 5 години

Евтини апартаменти има ли

44

Анонимен

преди 5 години

И какво толкова се радват? Че от утре ще са безработни, ще работят за някоя мутра за 500-600 лева по 12 часа или ще учат нещо, колкото да се каже, че учат, за да почнат работа при въпросната мутра след 4 години, а не веднага?

43

експерти

преди 5 години

Един прЕател ми звъни да ме видел, отиваме на кафанце и директно ми вика, понеже знаел, че имам някой лев да му дам за бала на щерката, че го закъсал. Съгласих се, но в разговора почна: миналия месец къв рожден ден направихме, поканил 50 души кръчми оркестри.....класика. После купил за синковеца компютър на изплащане за 2к, да си играел на игрички. Жена му ся за празниците запазила в Гърция нещо....Демек похвали ми се едно хубаво. Накрая му викам ейй забравих, че ще ходим до Париж и нямам пари..

42

Анонимен

преди 5 години

Не е задължително бала да струва хиляди левове, но това зависи най-вече доколко някой иска да парадира с каквото има/няма. Миналата година имах абитуриентка-рокля 250, обувки 50, чанта 30 лв, прическата и грима ги направи приятелка, бижуто беше подарък от нас. Събрахме се в къщи ние, бабите и дядовците, закарахме я с нашата кола...общо ми струваше не повече от 600 лв-пари, които по никакъв начин не ни се отразиха....тази година имам абитуриент и пак толкова ще ми струва.

41

ГОСТ

преди 5 години

"финансово тихо" е за родителите. Да не мислите че младежите плащат? Чак като почнат да се издържат сами им идва акъла. До тогава е "Татко носи, мама меси. Да живей, живей труда!"

40

Анонимен

преди 5 години

Ще ме прощавате, ама все повече ми прилича на сватба! То чалги, то маанета, то крещене и на другия ден на социала, че пари няма.

39

Gogo

преди 5 години

Хайде пак на ориенталщината както всяка година... и за какво е всичко това?!

38

Анонимен

преди 5 години

Това не са празненства,а кичозни оргии.Сори, ама всеки го знае.

37

Ран-Ът

преди 5 години

Браво, си га низацията на нацията трябва да продължава до пълното й изчезване.

36

Анонимен

преди 5 години

Днес крещене, утре тихо на опашката в Бюрото по труда. Че като ви подхване животът ще видите оркестри, лимузини и дрехи за хиляди... ама на картинка.

35

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 38Не е задължително да си завършил висше за да си завършена и успяла личност. Не всяка дейност е свързана с наука. Би могъл да гледаш овце и пак да си успял стига да знаеш как да го постигнеш. А до колкото за личността тя се оформя от отговорността, която можеш да поемаш!

34

AZ

преди 5 години

До Да допълня...-----------------------------------Aма после какво аху иху става при развода...