73

Анонимен

преди 5 години

Селяндуризмът в акция

72

Хора, осъзнайте се

преди 5 години

Имам чувството, че доста хора направо са изтъкани от злоба. Пари се печелят. Аз съм дете на прехода. Непрекъснатото плюене - какви са били българите, как са хората от Запад по-напред от нас...Не е така. Нито сме по-хубави, нито сме по-лоши от тях.Да се пести прекалено е прекалено. Важното е да се живее умно.Никой не знае дали утрешния ден няма да има хиперинфлация, банкова криза, граждански размирици.Почерпили се били хората. Нека. Ще спечелят повече.

71

Пенсионер с 200лв

преди 5 години

-За какво ми е агнешко ,като нямам ток ?? Сурово ли да го ям ?

70

Анонимен

преди 5 години

важното е да бичи чалгата!

69

Анонимен

преди 5 години

Моя бивша колежка тегли огромен заем за бала на сина си. Отделно му купи и скъпа кола. И сега какво? Синът и нито учи нито работи, мързи го. Колата не я карат, че нямат пари да я поддържат, а моята колежка замина да гледа стари хора в чужбина, че иначе никога няма да успее да си върне заемите. Ама важното, че "блесна" на бала! А сега блести безработен и без 5 лева в джоба.

68

Анонимен

преди 5 години

Никой не е казал да не празнуват, но няма да ти е весело ако роклята ти е под 3000 лева ли? Или ако баща ти те закара със семейната кола, а не с лимузина? Ето това не разбирам. Иначе нека има купон, но защо трябва цялото семейство да потъне в дългове за 10 години напред само за да може детенцето да съсипе дрехи за няколко хиляди, да наеме най-луксозната кола в града и задължително да му свири ромски оркестър? Иначе какво? Съседката-клюкарка няма да се впечатли ли?

67

Анонимен

преди 5 години

А,оправдано ли е ?За една вечер да се наконтиш,след това родителите да му мислят как ще връщат заемите.Пълно безумие!Всичко се изопачи.Превърнаха това изживяване в цирк.Надцакват се кой е по - по-най жаможен.Тези средства могат да се използват много по рационално.Стават за смях.То не бяха тоалети,обувки,прически и всичко това за една вечер.

66

Анонимен

преди 5 години

До LoykoА ти - най-хубавия.

65

ха ха

преди 5 години

Какво празнуват, та те не ходят на училище и не се познават.

64

Loyko

преди 5 години

Великите българи.Ганйовски простотий. Да живее простотията....Каквито родителите...такива и децата им.

63

Lan

преди 5 години

12 см. ток, дантела, тюл, апликации, цветове...с една дума КИЧ и пошлост.

62

никой

преди 5 години

Това което се вижда на снимката не прилича на абитуренти. Облекло, излъчване, поза на тялото....това са шимпанзета от зоопарка.Нищо лично. Но аз това виждам на тази снимка.

61

Анонимен

преди 5 години

До Набор 88А твоите цели в живота какви са?

60

Анонимен

преди 5 години

До ...Те си знаят какво празнуват.Да забраним да се празнува и да се радват хората ли?Всички задължително трябва да са вкиснати гадини като тебе ли?

59

Анонимен

преди 5 години

До Бай ИванПречат ли ти?Да ги забраним ли?А абитуриентите да ги убиваме с камъни.Щастлив ли ще си тогава?

58

Анонимен

преди 5 години

До ПровокацияТова че ти си беден, не значи че всички са такива.Иска ти се, ама не може света да се равнява по тебе.

57

Бай Иван

преди 5 години

Тея измислени чалгаризирани празници-абитуриентски са абсолютно ненужни, на какво се радват тея запъртъци, при сегашното състояние на образователната система всеки може да изкара глупавата матура и да вземе средно ;) !!!

56

Провокация

преди 5 години

Ненужно,показност,безумие,простотия на цялата беднотия. И то за какво? Спокойно могат децата да отидат някъде без да се "доказват"! За всички ще бъде много по добре!

55

Бивш средношколник

преди 5 години

Моят бал преди 5 години излезе без пари, защото просто не отидох на тази тъпотия. А и наистина защо да се радваш, че най-добрите ти години са си заминали безвъзвратно и ще попаднеш в бездната на живота.

54

Анонимен

преди 5 години

Не е ли странно, че подобни безумни изхвърляния се правят само в България? В останалите европейски страни сякаш никой не завършва училище, а всъщност на повечето места абитуриентите се явяват на много тежки изпити. Та, хората с нормални доходи не си хвърлят парите на вятъра, децата им нямат желание да се маскират гротескно или да ходят по тежки празненства, отиват облечени нормално на клуб заедно да отпразнуват завършването, но българските маргинали с най-ниските доходи се правят на маймуни.