51

Анонимен

преди 5 години

Цветанов беше приготвил едно избираемо място за Сергей в листата на ГЕРБ ако от БСП не го влючат в своята. Сергей станал много симпатичен на Бойко покрай това, че редовно го пердашеше на изборите.

50

реалист

преди 5 години

Станишев е джендърския кон в БСП. Това означава само загуба за партията. Не че ми пука за нея, защото нито за миг не са съжалили или отрекли от убийствата без съд и присъда през комунизма на толкова много достойни и честни хора.

49

Айде, Айде

преди 5 години

Фактът, че е имало дебати, говори за демократични процеси.Една друга партия в БГ ми покажете, освен Атака и изборът на млади хора, която да има толкова тежки обсъждания.Въпросът е друг, че БСП трябва да изключи всички олигарси от партията.Това е въпросът.И пред Борисов стои същата дилема, и двамата са под огромно напрежение, поставени в неизгодна ситуация и от свои, и от чужди.Кофти нещо е политиката.

48

Стратег

преди 5 години

До АнонименКапацитетът на Корнелия, сега ще го разберете на тези избори със Станишев;))) т.е. като ги загубите безславно. На вас ви трябва широка подкрепа,з а да ги победите. С вашето твърдо ядро от болшевишки *** и либерални жендъри, въобще не може да им се опрете, освен да му пристанете на Бойко, както ще направите на парламентарните избори. Вие не сте родени Победители. Имате капацитета само на консуматори. И скоро ще го разберете.

47

pa

преди 5 години

Па ше гласувам за тех ,макар че серго е гнид,пак се намърда гадината му с гадина

46

Анонимен

преди 5 години

Вие червените *** мразите Станишев защото така е наредила Нинова, тази която ви плаща, ако ви каже да лаете ще лаете.

45

евреин евродепутат?

преди 5 години

Само мажоритарно гласуване след ПЕТИЯ.Ако гласувате за един от първите четирима ще направите ЕВРЕЙЧЕТО евродепутат.ЕВРЕИТЕ НЯМАТ НИЩО ОБЩО С НАС ЕВРОПЕЙЦИТЕ.Питайте Ста...нишев дали е християнин.wikipedia.org/wiki/Се...ргей_Ста...нишев -> РЕДАКТИРАЙТЕ ИНФОТО ЗА СЕ...РГЕЙ. ДОБАВЕТЕ РЕЛИГИЯТА МУ: МАСОН ИЗУИТ (масон-юдеист, юдаизъм). Покланя се и признава СИНЕДРИОНА, който е убил на кръст Христос.

44

Анонимен

преди 5 години

Станишев е показател на три неща - Първо защо качествени хора не влизат в политиката. Второ БСП ще загуби заради него. Трето - мразен е толкова колкото и Цветанов. И четвърто - хората, които искат промяна, няма за кого да гласуват и следователно ГЕРБ ще царува во веки. Заради този.

43

Оруел

преди 5 години

Стана ли ви ясно защо толкова години БСП играе ролята на послушна опозиция. Нинова се опитва да направи нещо но бива спирана от МАфията на Гергов, Станишев и Доган в партията!

42

Анонимен

преди 5 години

капацитетът на корнелия е колкото за партиен секретар на Крушовица.Дотам.

41

мак

преди 5 години

БСП да забрави за Европа. А този, ако имаше грам морал, щеше да се откаже да се кандидатира, щом първоначално не са го вписали в листата. Но големите пари за нищоправене привличат. Някои го сравняват с цвък по наглост.

40

Анонимен

преди 5 години

до 34 Вие искате разумната промяна да дойде като гласуваме пак за БСП, но с друга преференция. Но важното е да гласуваме за БСП - така ли? Не е ли по-добре да не гласуваме въобще за тях?

39

реалист

преди 5 години

Станишев, Цецо крадецо и Вожда слънце са като тризнаци. Ако бяха братя нямаше да си приличат толкова. Все едно една майка ги е раждала, майка заченала четейки Истанбулската конвенция.

38

Анонимен

преди 5 години

Ей *** прости, Станишев е сто нива над Нинова. Нинова е типичен селски бег, въртоглаво животно.

37

Анонимен

преди 5 години

Като навряха тоя безработник и безстажник в листите, БСП съвсем се самоубиха.Не че има някакво значение - ЛСП, ГЕРБ, ДПС, т.нар. "Патриоти" - все един дол дренки - кисели и гнилоч!

36

како се случи?

преди 5 години

курнелата таман да бутне бойко и таман да оправи държавата и дойде лошия станишко и развали работата.

35

Стратег

преди 5 години

Евреинът Яков-Станишев си мисли, че е спасил Бойко. Просто ние няма да гласуваме за БСП със Станишев. Аз свиря "Отбой"с тази идея за европейските избори. Продължаваме с огъня по основните фигури на ГЕРБ - Томислав Динчев и финансовият им министър Горанов. Те са следващият пернат дивеч за отстрел. БСП ни бе нужна само с Корнелия. Със Станишев БСП за нас е просто ГЕРБ.

34

Анонимен

преди 5 години

БСП ще загуби тези избори заради ината на Станишев!Станишев е вреден не само за партията си, но и за народа си, и за България, и за социалистическата идея изобщо!След 10-те процента, след Орешарски, след Пеевски, след подкрепата за джендаризма Станишев няма шанс и появата му в листата нокаутира БСП и надеждата на хората за разумна промяна.

33

стар комунист

преди 5 години

Разбира се, че никой няма да гласува за тоя.....(както и да го наречете, няма да сбъркате! ).Той е слаб даже никакъв политик-никакви спечелени избори, никакви реформи, никакво развитие на държавата в положителна посока! Само фалове,заобиколен от орда некадърници,които продължиха разрушаването на държавността! Гласувайте, БЪЛГАРИ ,но с преференции,може да е един, може да са двама, но изберете качествени хора ,но непременно гласувайте! Нека да няма пореден избор манипулиран от мафията в България!

32

Анонимен

преди 5 години

До реалистКурнелата е далеч по-отвратителна от Станишев.