71

Анонимен

преди 5 години

Сега в Герб грухтят доволно! Забравихме ли как преди няколко години Борисов се радваше, че докато Станишев е начело на БСП за Герб няма никакви проблеми!

70

Станишев

преди 5 години

хвърля я партията си ,я страната ни в политическа криза .Човекът слуга на Доган в тройната ,тоя дето назначи Пеевски в ДАНС .Това е Станишев .На всичкото отгоре той реанимира разбитият Борисов и го вкара отново във властта след казуса с Пеевски .В общи линии абсолютно резонен е въпроса кому е нужен този човек ?

69

До Охобохо

преди 5 години

Да, ама Станишеф е потомствен социалист и трябва да има запазено място.Коя е Корнелия? - една свръх амбициозна и хитра ***.

68

До Сер-гей

преди 5 години

Ще гласуваме за БСП , а теб ще изхвърлим с преференция.Защото си *** евро левак.

67

нарцисизъм

преди 5 години

"Аз съм постигнал изключително много и почти никой няма такива постижения и в национален, и в европейски мащаб едновременно. За мен е важно, че партията ясно заяви своята европейска социалистическа привързаност към нашето семейство и иска с общи усилия да променим Европа, заяви още Станишев.

66

Анонимен

преди 5 години

"Всеки трябва да се смири и да работи, политиката не е игра на самолюбие, на инат, на егоизъм", отсече Станишев - инатчията, самолюбеца, нарциса, егоиста...ренегат .. и последният да затвори вратата...Жалка работа. И този ли е завършил помощно училище?

65

Охобохо

преди 5 години

Станишев нали е шеф на песовете,за какво му е да е и депутат?Млади хора трябват там с обеазование и чужди езици,а не старата комунистическа наследствена номенклатура.Нали се правят на демократи БКП(БСП)?!!!

64

Анонимен

преди 5 години

Все пак Цветанов е по-голям гадняр и по-мразен от Станишев и затова ГРОБ ще загубят изборите...с преференциите....след 5-я... ще се реши въпроса и с Борисов и със Станишев...с един куршум два заека...

63

Анонимен

преди 5 години

Вижте се другари какъв е вожда и вождовете на БСП. Смешни и жалки сте , просто няма какво да се коментира.

62

,.,.,

преди 5 години

СтанишеФ е лицето на наглостта и дирника на Истанбулската конвенция.Отвратително откъдето и да погледнеш.

61

Стратег

преди 5 години

До АнонименГласуването с преференциите е вътрешно партийна разправия за реванш. Това вече не ни интересува нас;))) Изборите станаха безинтересни, живецът умре.

60

Анонимен

преди 5 години

Станишев, отпорът ще дойде на 26 май с преференция за кандидатите СЛЕД No:5!

59

Стратег

преди 5 години

До реалистАбсолютно. Бойко и Станишев се ръководят от един финансов Център. И тука виждаме в пълният й блясък еврейската солидарност. Единият евреин, когато стане напечено за цялата им раса, веднага тръгва да брани другият, независимо, че го мрази. А нашите са готови за една шапка шекели, да бламират лидера си. Кога българите ще спечелят победа? Никога! Евреите ще ни яздят, докато цялото българско племе изчезне.

58

Х

преди 5 години

До реалистТова е реалността. Явно националният съвет на бесепето има нужда от прочистване и осъвременяване. Със стари хватки и интриги няма прогрес.

57

Анонимен

преди 5 години

Нинова вече прекалява с властта си

56

реалист

преди 5 години

Такова нещо не бях очаквал, джендърите ГЕРБеруги да бранят *** СерГЕЙ. Да те обединява извратена идеология е наистина извратено. Това означава, че зад тях стои един и Господар, Сорос. Покрепяйте ги с "чиста" съвест и дано децата ви един ден ви простят.

55

Изнервен

преди 5 години

Червените си изподраха очите за тази листа, а представяте ли си ако дойдат на власт какво дране ще бъде за министерски и други държавни постове. Не, никога повече БСП на власт.

54

Бсп са гадове

преди 5 години

Нинова оставка!

53

Българин!

преди 5 години

Цоциалист е - душа дава, ЗА ДА ЦОЦА ОТ НАРОДА! Тия за една европейска заплата ЩЕ СЕ ИЗБИЯТ ПОМЕЖДУ СИ, пък ако случайно дойдат на власт, не ми се мисли КАКВО КРАДЕНЕ ЩЕ ПАДНЕ! Виденовта зима ще ни се стори НАПРАВО КАТО РАЙ

52

ист

преди 5 години

14.04.2019г. три тежки катастрофи-Местан катастрофира тежко в ПТП и политически.Прокуратурата катастрофира тежко по делото Иванчева.Нинова катастрофира тежко политически и края и се вижда.