151

Има си начин

преди 5 години

Да аз ще гласувам преференциално за 8 за да изместя Станишев и парашутиската ДС щерка Пенкова от трета позиция.

150

Анонимен

преди 5 години

Какъв е произходът на ГЕРБ? Чисто комунистически и ДС. ГЕРБ и Станишев са от едно котило. Продажници до един. Гласувате за ГЕРБ или Станишев, получавате истанбулска конвенция, трети пол и в резултат мачкане на традиционното българско семейство и отнемане деца от семейства по валшиви донуси.

149

СерГей или КензоРаст

преди 5 години

От ГЕРБ интензивно подкрепят СтаниШеф, и лаят срещу Нинова. Следва че СеркоГей е троянският кон на ГЕРБ сред БСП, а според новите боилогични формати Троянският Гей. Без него ГЕРБ нямаше да спечелят место за съветник в най-забутаното село, камо ли да си напазаруват луксозните тухленни формати за цена на бунгало.Не за вярване че Герберасите лайт по Сергея за да го изхвърлят от БСПето. Не са дорастли за тоя пилотаж

148

Анонимен

преди 5 години

Да имали инат има и преференции. Ще гласувам 5 да отиде на 10, а 10 да отиде на 5. Не агитирам никой да гласува за БСП. Но, тия които са решили да гласуват за нея нека се възползват от правото си на преференции. Нека изритаме този нахалник. Той е председател на ПЕС и това му е достатъчно. Нека от тази позиция да помага на българските социалисти.

147

Пак копи-пейст

преди 5 години

До "Нинова-какво става ?" Колко пъти ще го публикуваш това с копи-пейст? Ще им се на гербаджиите разцепване на БСП, но заради Станишев това няма да се получи. Влезе в списъка на кандидатите, но дали ще стане и евродепутат, ще видим. Ако не отпадне при преференциалното гласуване...

146

Анонимен

преди 5 години

Хайдук да обижда хайдука на хайдук

145

Анонимен

преди 5 години

***, от дядо Йоцо гледа

144

чичо Гошо

преди 5 години

Станишев,Станишев!Просто старите .... в БСП се уплашиха,че ще им разкрият крадените пари и апартаменти.Много ...има за изриване от БСП и на Нинова и е тежка задачата.Това Бойко да хвали Станишев,да плюе по БСП и Нинова,нещо не се връзва.

143

Нинова-какво става ?

преди 5 години

След поредица от последователни партийни хватки всъщност Нинова разцепи БСП успешно на две почти равни части. Дали е изпълнявала предварително замислена задача за разцепване на БСП или е от глупост и недалновидност вече няма никакво значение, защото резултатът е трагичен. Ако БСП не вземе спешни мерки да се раздели с Нинова следва неизбежна маргинализация на БСП.

142

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен - важното е да сме благоденстваща странаЗатова, гласувайте за ГЕРБ, това е пътят! С бсп сега сте цунгцванг! Когото и да изберете няма друго, ще трябва да се приема Истанбулската конвенция, че и още кой знае какво! Изобщо не се е разминало! Ах, Станишев, Станишев!

141

СС

преди 5 години

Куче до куче са в БСП. Крастави кучета!

140

Анонимен

преди 5 години

До ИК не минава - Е на това, БСП да приеме Истанбулската Конвенция хич не се надявай.За това никой няма да ви пита вас тук! Иначе бсп нама да може да се включи в ПЕС, ще трябва да иде някъде другаде. Ха-ха-ха! Скроиха ви шапката!

139

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен"Глобалисти като Станишев нямат място в листите на БГ-партии!!!"Като си толкова озверен срещу глобалистите, защо използваш най глобалистичния инструмент Интернет? Бъди последователен и се откажи от него.

138

Анонимен

преди 5 години

Глобалисти като Станишев нямат място в листите на БГ-партии!!!

137

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 161"няма значение дали котката е черна или бяла,важното е да лови мишки...та и няма значение накъде сме ориентирани...важното е да сме благоденстваща страна с нормални доходи"Приятелче, има огромно значение къде си ориентиран, защото няма благоденстваща страна която е ориентирана към Русия. Така че тия за мишките и котките ги разправяй на баба си. Ако продължаваме както до сега да се гъзим на Русия ще продължават и вечните ни усилия да хванем черна котка в тъмна стая.

136

ПЕНКО

преди 5 години

НАЙ-ПОДЛАТА СБИРЩИНА В ПОЛИТИКАТА / " НАСЛЕДНИЦИТЕ" / НЕ СИ ДАВАТ СМЕТКА ,КОЛКО ЩЕ ЗАГУБЯТ ОТ УЧАСТИЕТО НА УСР-ПЕДР СТАНИШ БОНЕВИЯ -ИЗТЪРСАК В ТЕЗИ ИЗБОРИ --- БЪЛГАРИНЪТ НЕ ПРОЩАВА НА "СРЕБЪРНИ ЛЪЖИЧКИ "!!!

135

Анонимен

преди 5 години

няма значение дали котката е черна или бяла,важното е да лови мишки...та и няма значение накъде сме ориентирани...важното е да сме благоденстваща страна с нормални доходи,където да се живее достойно...всички виждаме докъде ни докараха ГРОБ...И СЕГА ИМАМЕ ШАНСА ДА СЕ ОТЪРВЕМ ОТ МЪРТВАТА ИМ ХВАТКА като им покажем среден пръст на изборите...

134

Анонимен

преди 5 години

Другаря Пирински е прав, БСП трябва да се определи веднъж за винаги дали ще върви по пътя за Брюксел или по пътя за Москва. В противен случай електоратът и ще стои в разкрачено положение както в момента стои другарката Нинова. Върви с левия крак към Москва а с десния към Брюксел.

133

Анонимен

преди 5 години

Каква Европа какви пет лева след като сме най-бедната страна в Европа...и е естествено хората да намразят "проеропейската" партия ГРОБ,която обогати главно себе си ,но не и обикновените българи...

132

Анонимен

преди 5 години

Както българското общество е разцепено по линията разделяща Европа и Русия така и хитрата сврака БСП се разцепи по същата линия. Доволен съм че поне 80% от обществото са за Европа. Сега предстои да преброим колко процента вътре в БСП са проевропейски.