31

реалист

преди 5 години

Тоя Станишев е отвратителен колкото Шайката на Пожарникаря. Що не се вземат в една партия така или иначе са джендаристи по убеждение.

30

корнелия

преди 5 години

Ураааа!!!Слава на нашето БеСеПе.Да живеят сичките БеСеПета по всичките земни кълбета.

29

Единствено спасение

преди 5 години

за БСП е, този лалунгер да бъде изритан с преференциите извън играта! Доказаха се, че има голямо цепене в БСП, което скоро ще ги довърши!

28

Анонимен

преди 5 години

Жалко,че гербрсите ***,които подкрепят Станишеф по форумите няма да могат да гласуват за него.

27

АНТИ

преди 5 години

Сега остана само ВМРО като антиджендърска партия_________________________________________________________Въпреки, че ВМРО са бледо копие на старото ВМРО от монархията,имат и добри идеи.Но сoрocките слуги тук, ще направят всичко за да не се реализира успешна политика в България !!

26

Анонимен

преди 5 години

Това са игрички на БСП. Дори такива хора, които не искаха да гласуват за тях, сега ще гласуват с преференция за Станишев, само и само да натрият носа на Нинова. По този начин БСП активира електората си. За това не гласувайте за тях!

25

Гошо...Тъпото

преди 5 години

Станишефф е съвременният Ленин на евросоциалистите.Той тепърва ще се...развива и ще дава много...акъл.Добре че мина...набързо и през нашата държавица;сега да...оправя другите.

24

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 27Никой няма да гласува за джендърска партия,защото това се оказа снощи,че е БСП. Не си правете трудав БСП да издигане Мая Манолова за кмет на СФ защото и тя е *** фенка.

23

Анонимен

преди 5 години

листатата на БСП е преференциална и всеки може да си избере между 17 човека най-харесвания от него...според мен всички ,които не харесват Станишев би трябвало да гласуват за В.Енчев...той е доказан противник на герберасткото мафиотско управление...

22

аедц

преди 5 години

май листата не е шпионин и държ сиг ,а и ***?

21

Анонимен

преди 5 години

По н@ rъл и безобразен човек едва ли се е раждал и едва ли ще се роди

20

Анонимен

преди 5 години

ГЛАСУВАЙТЕ СЛЕД 5тия за БСП. Така ще им дадем урок на еврейчето и масоните.

19

Напрежение-келепир

преди 5 години

Как да няма напрежение за евролистата, като вече БСП са много огладнели и това е една от малкото възможности да се докопат до хубави еврозаплати ..... щом се включи и Иво Христов .....

18

Анонимен

преди 5 години

Подозирам че ще го прередят с преференция. и пак ще остане извън влизащите.

17

Анонимен

преди 5 години

Много ми е интересно кой ще гласува за човек с когото БСП има 13 загуби, подкрепя за ИНстанбулската конвенция и излъга цял народ че няма да става евродепутат

16

Анонимен

преди 5 години

Станишев,много си се излъгал,че си постигнал най-много в бг и евро план защото никой никъде не те харсва,реално никой не гласува за теб,и те бута гей крилото на глобалистите,които държат ПЕС,ЕНП,И ЕС. Ти илюзорно пистигаш нещо,защото си им пудел на аишка. Никой нормален и почтен човек не иска да постига нищо по този начин. Засрами се,и напусни БСП,стой си в ПЕС там ти е мястото,при джендърите.

15

Анонимен

преди 5 години

Нищо не е станало, до петия в листата няма да се стигне.

14

Z

преди 5 години

До АнонименТочно така. Нахалството и липсата на достойнство наистина отблъскват, какъвто е случаят със Станишев. Подмолните игрички на червената номенклатура показва, че тези хора изобщо не са се променили,

13

Анонимен

преди 5 години

За съжаление вчера се отказах да гласувам за БСП. Сега остана само ВМРО като антиджендърска партия

12

АНТИ

преди 5 години

Комунисти, пренареждат листиох аман аман, и инати за евродепутати ох аман аман.Тоз отпор, за кокала говори,сладък кокал знам,некой паднал, паднал е зад бордастанаха за срам.