78

а бе

преди 5 години

Кога някой ще го пита за осъдителната присъда на втора инстанция за лъжа???

77

К А Т А С Т Р О Ф А

преди 5 години

ГЕРБ са като котка. Имат 9 живота... След всеки скандал мислим, че умират и те пак се съживяват и се връщат на софрата... Сребърен куршум за тях !Сатани !

76

Анонимен

преди 5 години

Добре имаш имоти за над 1 500 000,а си бил цял живот държавен служител.Това корупция ли е, злоупотреба с влияние или административно наказание?Иванева с пранги,а други с фиктивни оставки??????????????????

75

Анонимен

преди 5 години

Нищо предизборно няма в Габрово, стига глупости! Ромите безчинстват всеки ден по територията и това е от години! Управленско безсилие и страх от ромския проблем се нарича това, на всички управлявали досега!!! Стига оправдания!

74

Анонимен

преди 5 години

След 9'ти септември русофилите-комунисти живееха в жилищата на избитите от тях чрез "народния съд" "народни изедници".Сега децата и внуците на Крадците-русофили викат по другите, дръжте крадците, но не защото нещо са откраднали, а защото са си купили апартаменти !Наглостта русофилска-комунистическа няма аналог за всички времена !

73

ВАШ

преди 5 години

Комунист Бойко , твоето управление мога да сравня с......Пиян полицай проверява за алкохол !?

72

Анонимен

преди 5 години

Бокич , ти да не си станал тайно пак член на БСПто бе!? Ами ти го разкърти това Герпче бе! Направо го самоунищожи?

71

1

преди 5 години

др.борисов,правилно казвате за напрежението в Габрово преди избори,но това напрежение,го създават трима твои верни палета,които,вече изпуснаха сладкия кокал,и започнаха своите атаки ,срещу ромите и турците,за втвърдяване на електората си ,но уви българина,винаги ще помни техните действия,единия бил живял с 213лева на месец,другия си пълни гушата от държавната хазна,члез мотел "Козия рог"а болния ходи по парижките хотели с деница.

70

Анонимен

преди 5 години

По крадливи, корумпирани и нагли от ГЕРБ няма.

69

Дариткова

преди 5 години

Дариткова днес плака колко важен е Цв.Цв. за тях в Парламента.Да видим сега как ще обърне лопатата след като Вожда разпореди обратното

68

До Статсистика

преди 5 години

Не ме интересуват сделките на Нинова и на БСП.Корупция е злоупотребата с обществена служба за лично облагодетелстване или, по-конкретно поведение на длъжностни лица, чрез което те или техни близки се облагодетелстват неправомерно и незаконно, като злоупотребяват с поверената им власт.Проблема да управляващите, те правят корупция, тези които имат власт, а не опозицията която не е на власт

67

Аайде Боко...

преди 5 години

Боко уйде коня у ряката, фъргай кърпата.Цв. Цв. не можеш да управляваш, партията си не можеш та държава ли ???Мажи филията с мас и тичай в Банкя

66

Анонимен

преди 5 години

Утре Дариткова, ще каже, че Цв Цв няма да ходи в парламента, а ще си стои в апартамента до асансьора!!!

65

Статистик

преди 5 години

Абе може ли да посочи някой от БКП/бсп да си е купил скъп апартамент по 2 600 евро квадрата, че водя статистика по темата !?

64

Анонимен

преди 5 години

Наистина нещо не му се разбира на Борисов казаното.

63

Анонимен

преди 5 години

Мисля че навремето освидетелстваха с жълти книжки хората,които нямаха връзка с реалноста.Като му чета на тоя размислите отосно цените на имотите и инструкциите към подчинените му,излиза,че ни управлява човек,който няма връзка с реалността.То да не играе денонощно Fortnite?Навремето имаше един бразилски футболист Роналдо къде се чална от играта FIFA.

62

Наска-яка гербераска

преди 5 години

Влюбена съм в генерала.

61

Анонимен

преди 5 години

Всичко в ГЕРБ е пунта мара....

60

Анонимен

преди 5 години

Това е панаир. Като хляба е скъп, да има поне зрелище.

59

Гошо...Тъпото

преди 5 години

До реалистТиквата мисли...трезво само когато играе...мачле.В останалото време го играе...премиер от няма и...къде.