98

Анонимен

преди 5 години

А един холандски Ф-16 сам се е уцелил по време на учение в Холандия. Нямам повече коментари!

97

Анонимен

преди 5 години

Много е подозрително как БКП/бсп'то се изкараха по-прости от ГЕРБ !Всичките живеят в един квартал, а ГЕРБ под носа на баш комунистите си купува евтини апартаменти, а те горките купуват жилищата по 2 600 евро квадрата !?Добре, че поне имат толкова много пари, иначе щяха още да живеят в землянките на "Чавдарци" !!!

96

iceblast88

преди 5 години

До 90Аз лично между дъртото БКП (БСП) и младежкото БКП (Герб) разлика не правя. Всичките са другари от край време. Затова и няма нито 1 депутат осъден за каквото и да е. Защото ако осъдят един от тях, то той ще се разприказва и всички ще го гризнат. И за да няма проблеми, сега Герб разиграват цирк и не закачат никои от другите, за да може да си излъскат имиджа за пред Европа, да не би от там да пратят някои реално разследващ и да им наруши общия кеф на всичките разсейки на БКП!

95

Анонимен

преди 5 години

Трябва да натири Цветанов от всички позиции и в ГЕРБ.Иначе редовите гербаджии с основание ще си мислят, че правилата не важат за върхушката.Което си е самата истина.

94

Гошо...Тъпото

преди 5 години

Боко отдавна си е...надхвърлил нивото на Ентелектуалните...възможносто;още докато беше Главсек на МВР.Откак стана кмет на София и след това...премиер,е на свободно...падане.

93

Анонимен

преди 5 години

Баси галиматията!Тюпиш Баце-стайл: алабаланица, жакузита-макузита, Аз, Аз, Аз и ТЕ, ама само АЗ, но не съм бил АЗ, а само така, на ползу роду, кибапчита-мибапчита и глупости, глупости, глупости една връз друга на принципа "и аз съм ***..." ...Та така Баце врЪти политиката "ден да мине-друг да дойде", докато "куче влачи" ...Ама мисля, че умрЕ тая "харизма", Баце! Фатката вече не фаща дикиш!

92

1441

преди 5 години

Цветанов е предложен за Нобелов лауреат по Глупост,под номер 1-Пожизнено!

91

Иф

преди 5 години

АСАНЖ ГО АРЕСТУВАХА В ЛОНДОН,А НАШИЯТ КОГА?!

90

Розата

преди 5 години

БЕЛЕНЕ,САМО БЕЛЕНЕ ЩЕ ВИ ОПРАВИ! КАКЪВ МИНИСТЪР-ПРЕДСЕДАТЕЛ ИМАМЕ,КАКВИ ИЗРАЗНИ СРЕДСТВА-ПУНТА МАРА???БОЖЕ,ТО БИВА ДА Е ***,АМА ТОЙ УРА ВИКА.

89

Анонимен

преди 5 години

До 88Достатъчно е само един от Позитано да закачат на пирона с имотни далавери и всичката кал която русофилите хвърлят сега върху ГЕРБ ще се върне като бумеранг към БСП/бкп !А се знае, че всичките живеят в един и същи район "Изгрев"...в "Люлин" и на баба му "Връбница" няма никой !

88

Анонимен

преди 5 години

Цецо влиза в Парламента и купува апартамент по един и същи начин.

87

iceblast88

преди 5 години

Цялата история е цирк за пред раята.Ето сега Цацата ще може да покаже на Европа-разследва се нещо,оставки се дават и взимат и видите ли няма нужда от Европейска Прокуратура да идва да разследва корупцията в България.За това е целия цирк.За да не дойдат от Европа да им извадят кирливите ризи на показ и да не гръмне Бай Тиква с цялото БКП/ГЕРБ и компания.Като се вдигне дима,ще се окаже, че незаменимите кадри са преместени на нови заплатополучателски места и цирка продължава със същата програма!

86

Анонимен

преди 5 години

ББ - ЦЦ ще те измести , махай го докато е време !

85

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 86Симпатизантите на ГЕРБ са се свили до т. нар. твърдо ядро. При това положение БСП успява да изпревари коалицията ГЕРБ/СДС с около половин процент (0,6 %) 32.1 % за БСП срещу 31.5 % за ГЕРБ/СДС. Разликата ГЕРБ/БСП би била по-голяма, но марката СДС съвсем реално привнася в коалицията около един процент. Третата партия, която може да бъде сигурна, че ще вкара евродепутати е ДПС.

84

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 87Старо ти е инфото. Последното приучване е, че БСП води на герБКП ... доколкото може да се вярва на тия проучвания от "независими " агенции.Иначе ще се види на изборите. Те и на Цецка и даваха, че води на Радев, ама ...

83

saki

преди 5 години

Цецо заслужава златен скункс.

82

Анонимен

преди 5 години

Въпрос с повишена трудност:Абе някой знае ли защо БКП/бсп не изпревари ГЕРБ след "Апартаментгейт" ?отговор: (не се чете) Ами защото знаят, че ако ГЕРБ са си купили евтини апартаменти, то БКП/бсп живеят в крадени !

81

Хасковлия

преди 5 години

Прав е човека. Не разбира, Цветанов, в какво положение е. Мисли си, че е незаменим. Всеки на неговото място ще си мисли същото, с тези пари, имоти, власт. Само да питам, с олигарсите кво се случи? С Митьо Очите? С Бенчо Бенчев? С БСП? С Иван Костов? С тия преди и след него? С Милен Велчев и брат му? С хотелите им за стотици милиони? С хотела на сина на Първанов? С КТБ? С Шефа Искров? Нещо да сте чули Цацаров да каже?

80

Анонимен

преди 5 години

дариткова влезе в рамките на Цвъки Ушков . Фурната Герб има една лопата .

79

Стратег

преди 5 години

За Ойхо, случващото е в Габрово е предизборно. Добреее, Бойхо, значи Томислав Дончев и подлива вода;)))