18

аз си записвам

преди 5 години

За мен, оставането на ЦЦ в НС ще налее вода в мелницата на БСП и е по-добре да не се прави. След като съда се произнесе, решението може да се използва за преследване на интригантите. Всъщност аз няма да забравя и ще напомня.

17

Анонимен

преди 5 години

Побоят и напрежението в Габрово са предварително режисирани. Някои хора за пари са готови на всичко.

16

Анонимен

преди 5 години

Всяка треторазрядна африканска диктатура е за предпочитане пред некадърната групировка на клиентелата ГЕРБ

15

Смях

преди 5 години

Бойко Борисов държи за нещатните *** колегата си от Герб Цветан Цветанов. При това, изключително здраво го държи. Неговите, както и тези на останалите му коалиционни партньори.

14

Анонимен

преди 5 години

Толерастията към всякакви шведи преминава всякакви граници! А Борисов само избори са му в ... главата. Ами изборите са естествен начин да се накаже нищоправенето в политиката, но да не изкривяваме ситуацията. Изборите в случая нямат нищо общо. Проблемът е безнаказаността на една група хора. Ето, във Войводиново двамата шведи получиха много тежки .... условни присъди, а почти убиха военен?!

13

Анонимен

преди 5 години

Интересно с какво другарят Цветанов държи в зависимост другаря Борисов ???!!!Гледайте си вашата ocpaна ***!

12

Активист на БКП

преди 5 години

Интересно с какво другарят Цветанов държи в зависимост другаря Борисов ???!!!

11

Анонимен

преди 5 години

Сирез на Бойко му е трудно да намери гербаджия дето да не е в джаза с евтини имоти и други корупционни схеми.КОМУНИСТИТЕ от БСП-то са в пъти по-корумпирани. Тяхният лозунг е куче влачи диря няма!! КражбА и това е! Шо да правим, ние техните избиратели?

10

Всяко чудо за 3 дни!

преди 5 години

Апартаментгейт + Кумгейт = ЛоКумгейт = вечна кражба/грабеж

9

Анонимен

преди 5 години

Тогава кога ще има растреляни журналисти или депутати за разпространяване на фалшиви новини?

8

Анонимен

преди 5 години

Докато Тиквата обикаля по света за автографи ,Шайката се забавлява.Като се върне *** ,започва всеобща забава. И всеки път е едно и също.Празни приказки ,някакви кухи закани и ...много апартаменти за Шайката.Не ви ли омръзна да ви правят на ***?

7

Анонимен

преди 5 години

Само да проговорят Костов,Доган и другите и схващаш защо Бойко е номер едно .

6

1

преди 5 години

"...още не може да схване в каква ситуация се е поставил и оттам идват всичките тези неща", продължи премиерът."....То нали трябва да имаш нещо между ушите, та да схващаш, баси цирка...И бехме оставили години наред тва създание да ни поучава ! Резил за българите !

5

Анонимен

преди 5 години

Цялата корупция е заради тиранина Борисов, който превърна държавата ни в третия свят. Ако го нямаше Борисов, Цветанов нямаше да открадне 10 апартамента. Долу тиранина!

4

Boko bo

преди 5 години

Вън или вътре това няма значение. Всичко е маневра за глупаците

3

Пенсионер

преди 5 години

Борисов си е Борисов. Велик. Любимец на народа.

2

Анонимен

преди 5 години

"От 6-7 кандидати за министри или зам.-министри, в момента, в който се спра на него, на другия ден пристига и казва: Знаеш ли, че майка ми или баща ми, или кака ми е направила една сделка, дали няма да се разгледа по оня начинСирез на Бойко му е трудно да намери гербаджия дето да не е в джаза с евтини имоти и други корупционни схеми.

1

гербисто-патриот

преди 5 години

Г-н Борисов, с Вас сме. Нека да не позволяваме опозицията да ни залива и черни с фаялшивите си новини. Нека час по-скоро ЕС да започне да контролира информацията и фалшивите новини, и ние да направим Министерство на Информацията и да филтрираме фалшивите новини, за да може да не ни чернят.