88

СПАРТАК

преди 5 години

"ДОРИ И САМО ЕДНА ВОЙНА НЕ Е РЕГИСТРИРАНА В ХИСТОРИАТА !!"Е то историята е нещо различно от твоята хистерия. Тракийските междуособни войни не са спирали никога. Така например тракиецът Александър Велики избива доста други траки за да завладее Балканския полуостров. Особено от племето меди, защото са му оказали голям отпор. Също така българинът=тракиецът Ахил избива доста троянски траки воден от личната си алчност и лакомия и подкукоросван от Агамемнон. Та я кажи още нещо за хистерията.

87

СПАРТАК

преди 5 години

"ЗАДАЙТЕ СИ САМО ЕДИН ВЪПРОС : ЗАЩО В ДРЕВНОСТТА -- НИКОГА, АМА НИКОГА НЕ Е ИМАЛО ВОИНИ МЕЖДИ ГЪРЦИ И ТРАКИ ??"Задавам ти само един отговор - Троянската война какво е бе, алллаааанкоооллллуууу?Айде и още един. По това време не е имало гърци. Елинизъм, елинистична епоха и култура не означава гръцки такива. Общото между съвременен грък и елин е толкова колкото е общото между съвременен египтянин и египтянин участвал в строежа на пирамидите.

86

СПАРТАК

преди 5 години

"ТРАКИТЕ СА ЧАСТ ОТ ГЪРЦИЯ..А НЕ ОТ БУУГАРИЯ ."Верно ли? Затова ли в България има хиляди тракийски могили, а Гърция само една? И това е спорно дори защото днешна Северна Гърция е заграбена Южна България.

85

Анонимен

преди 5 години

Северна Македония........................такава държава няма.Това е една буферна територия, за която други държави се борят за сфери на влияние- Албания, Гърция, България (неуспешно, заради маолумната политика на герберите)!

84

Анонимен

преди 5 години

Thomas Linke ти си с жълта книжка, нали?Вие пък сегашните гърци, какво общо имате с древните такива?

83

Алфред Краус

преди 5 години

казва -Сърбите бяха най-силният и опасен враг на Австрия. Сръбският войник беше много смел, много изкусен, гъвкав, пестелив и фанатичен. Ръководството им беше много добро. Артилерията им беше по-добра от нашата по далекобойност и ефект. Сърбите бяха много по-опасни врагове от руснаците, французите и италианците.И срещу тази армия сме се били като равни с равни. аВСТРИЙЦИТЕ СА ОБРЪЩАНИ В БЯГ ОТ МАЛКАТА СРЪБСКА АРМИЯ. НЕ Е ВАЖНО ЧИСЛОТО А КАЧЕСТВОТО И БОЙНИЯ ДУХ. ЗАТОВА НЕ МИ ПУКА ОТ ТУРСКА АРМИЯ

82

Анонимен

преди 5 години

А Източна Румелия чия територия беше?Източна Румелия е берлинско парче от България както Македония на принципа разделяй България на малки парчета и я владей.

81

Анонимен

преди 5 години

Човек да е религиозен в 21 век е трагедия..То си е трагедия не само в 21 в.

80

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 84Никой не спазва Лондонския договор. България иска Македония и Солун, Сърбия иска Македония и София, Гърция иска Македония и Солун, Турция иска Тракия, Румъния иска Добруджа.

79

Анонимен

преди 5 години

Тъпчо, научи се да пишеш а след това се прави на умен. пише се Очите, разбра ли?.Това можеш да го кажеш на автоматичният коректор, но ти кога ще се научиш да слагаш запетайки? Кога ще се научиш, че изречение се започва с главна буква? Кога ще видиш гредата в собственото си око?

78

Анонимен

преди 5 години

До Чети ***!!!да не мислиш че само аз и ти пишем тука, не виждаш ли различни хора. Хайде ходи по ваш обичай да си набиеш съпругата и тя да ти целуне златната благословена ръчица от алаха. Човек да е религиозен в 21 век е трагедия.

77

има по-ретро и отвас

преди 5 години

В Турция ще отида след десет години, още ще ви изчакам да връщате държавата си към Мохамедово време. Сигурно вече ще сте въоръжени до зъби с ятагани и копия и ще сте забранили интернет и телевизията, щото не ги пише в Корана. Ти сега като пишеш в интернет нарушаваш фетфите на Хаджи Бекташ аа. хахаха не си правоверен. Я слагай чал,*** и удри у земи главата, а д-то дръж високо... какво да ви гледам и по изостаналост не сте номер едно в света по-добре да ида в Амазонската джунгла там са 14 века назад

76

Идеалист

преди 5 години

Коя е тази държава Северна Македония? Това не е ли Югозападна България?

75

Анонимен

преди 5 години

А такива като тебе са жалки, в стремежа си да оправдаят нежеланото си присъствие на Балканите..Балканите не желаят неграмотни като тебе.

74

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 81, научи се да пишеш а след това се прави на умен. пише се Очите, разбра ли?

73

Анонимен

преди 5 години

Междусъюзническата война е всички срещу България.Ами какво да направят всички като България ги напада? Явно и познанията ти по история са от тв Скат.

72

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 73 Източна Румелия си е съвсем българска територия, която западняците подариха на Турция. Същото направиха и с Македония. Слава богу, намериха се сърцати хора които ни върнаха това което е наше. За жалост, с Македония не се получи. А такива като тебе са жалки, в стремежа си да оправдаят нежеланото си присъствие на Балканите.

71

Анонимен

преди 5 години

Липсата на елитни учени. Ширещата се неграмотност..Хахаха, е, Гьобелс ряпи да рупа пред теб. Отвори си учите заблуден шаране. Ей къде е Турция, отиди разгледай и тогава ако имаш грам достойнство пак се върни да говорим. Иначе така наизуст само с пиянките в градинката пред входа...

70

ТРИЗОНЕТ

преди 5 години

България отдаавна изпусна шнаса си да бъде нормална държава. Ако искаме, НИЕ НОРМАЛНИТЕ граждани да си върнем откраднатата ни от няколко мафиота и техните слуги държава, ще трябва да се потрудим.

69

двоен мутростандарт

преди 5 години

Аз си обичам родината и имам приятели от всички етноси в тая родина. Който ме познава и е нормален човек ме уважава и намираме общ език. Олигарсите са временни, Родината е преди нас, гще остане напук на турчина и след нас. Ние сме велики, българите. Че ако нас ни е крепял срещу Турция целия запад днес да граничем не с Ирак е с Иран. Затова и съм убеден че Турция е един глинен колос, с който във война ако ни нападне и ние с Гърция ще се справим. В кюрдските райони си има и гражданска война.