8

ДИВАК

преди 5 години

дреме ми за "северна " ЮЖНА БЪЛГАРСКА мъкадония , те , заедно със северните азиатци са толкова "мощни" икономически , че чак се задъхвам от тичане да ги стигна - СМЯХ В ЗАЛАТА на ТУТАН КА МО Н :)))

7

Сата Н.

преди 5 години

Македония никога не може да бъде по-близка с Гърция, отколкото с България. Бесепарските инсинуации не држат вода. България е изпускала шансове само когато се е съобразявала с Просия.

6

Анонимен

преди 5 години

Борисов не защити националните ни интереси и със името Северна даде възможност Скопие да претендира, че Пиринска Македония, която е на едно ниво със Северна е част от северна Македания. Трябваше да иска да е Северозападна за да нямат утре териториални претенции.

5

Анонимен

преди 5 години

До О С Т А В К А !!! Айде да не използваме всяка удобна тема за да крещим за оставки. Ако зависеше от тебе ти сигурно щеше да отидеш и да им кажеш на македонците: Не мой с гърците, елате с нас и те щяха хукнат. Много е просташко това поведение. Ципрас е отишъл защото Заев го е поканил. не иска да кани нас. Но Македония ще прави бизнес и с нас. Просто й трябва повече време за това.

4

Анонимен

преди 5 години

До ПроСоТоА в ръцете на русия ли трябваше да я набута бе евтин продажник?

3

ПроСоТо

преди 5 години

ама за какъв шанс говори господина?!..Тиквун имаше за задача да набута Македония в ръцете на гърците,и се справи блестящо с това!Та за какъв "шанс" става въпрос?!

2

О С Т А В К А !!!

преди 5 години

Докато гърците правят бизнес с Македония нашият лаладжия Бойко Борисов брои мухите. А, уж той беше инициатора за евроинтеграцията на македонците.

1

Анонимен

преди 5 години

Стига вече спекулации по тази тема. България няма какво да изпуска, тя го е изпуснала още след ВСВ. Северна Македония стана отделна държава, която смята да води собствена политика. Друг е въпросът че те още не могат да свикнат с мисълта, че трябва да се държат коректно и приятелски с България, защото така е редно. Всичко друго е злоба и омраза. За такива неща вече няма място. И ако македонците са умни, ще го разберат.