28

Анонимен

преди 5 години

До ПроСоТохахахаВие комунистите през 1946-та давахме Югозападна България на македония бе *** пррост.Лицемери лъжливи.

27

Анонимен

преди 5 години

При договора със Сърбия, Станатанаиле, Фердинанд сам подписва че дели Македония, а сърбите са били съгласни да е цяла и отделна област. Освен спорна и безспорна зона, се казва, че ако Сърбия помогне на вайските ни в Тракия, те ще имат право на по-голям дял и от безспорната област.- Сърбите ни дават 47000 войници при Одрин и сто оръдия, тежки и далекобойни френски, каквито нямаме, въоръжени сме с два пъти по-малкете немски оръдия Круп. Одрин пада и с тези оръдия сръбските. И после Ферди невиненшп

26

ДИВАК

преди 5 години

До Анонимен 28 - а бе П.И.К.Л.Ь.О вчерашно болшивишко *** . наследник на партизански приплоди . ти ли ще ми говориш за ЧОВЕШКИ "мисли" ... *** си за да ме разбереш - бягай при дядо ти в землянката ! МАРШ !

25

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 16Много добре го казваш в началото - МЕЧТАТА. Разбери, че тази мечта няма никакъв шанс да се осъществи, и да се говори и спекулира на тази тема вече е наистина излишно.Македония от старо време вече отдавна я няма. Трябва да се мисли за това какво ще се случва отсега нататък. И България да търси начин да има добри взаимоотношения със Северна Македония. Не казвам че не трябва да защитаваме интересите си, но я вижте гърците. Обърнаха палачинката и сякаш това има ефект.Не е ли така?

24

Анонимен

преди 5 години

До ДИВАКНе претопляй стари манджи.- днешния соросоиден интернационал признава македонски народ, македонски език, украински народ, украински език, да продължавам ли. ЕТО ГИ ДНЕШНИТЕ МЪЧИТЕЛИ НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД КОИ СА - ТИ ТЕХЕН *** И ТЕ, ЗАПАДНАТА ОЛИГАРХИЯ.

23

Анонимен

преди 5 години

Русофилите са превърнали България в съветско гробище, а седнали да плачат за Македония !Ще им се и тя да е под руски ботуш !?

22

Анонимен

преди 5 години

Не не сме задунайска губерния а сме отвъдморска територия на САЩ, както Марианските острови, с брутен вътрешен продукт 3100 долара на човек колкото и американския анклав Косово. Конгречулейшънс критиниъс?

21

ДИВАК

преди 5 години

До ПроСоТотой може да е "промито мозаче " НО АЗ ЗНАМ < ЧЕ ИНТРНАЦИОНАЛА ОТКЪСНА БЪЛГАРСКАТА провинция мЪкедония от МАЙКА БЪЛГАРИЯ ! БКП СА ПРЕДАТЕЛИ !!!георги димитров , васил коларов , вълко червенков , антон югов и тодор живков са ПРЕДАТЕЛИ НА МАЙКА БЪЛГАРИЯ !!!

20

Анонимен

преди 5 години

Стига сте плакали за Македония бе,..я се погледнете, че и до сега сте си Задунайска губерния на руския Гулаг бе !

19

ей, манипулатордолен

преди 5 години

До Сата Н.Ти си напълно неграмотен по история. Ако България не си бе взела насадени немски царе, а се бе държала с Русия, при първата балканска война щеше да има линията Мидия-Енос почти до Истанбул. Вместо по немска заповед да се окаже в Междусъюзническата във война с всичките си съседи и Черна гора, щеше с арбитража на руския цар да получи почти цяла Македония без Охрид където заради създадена от запада Албания Гърция и Сърбия искаха да имат обща граница. При световната щяха да ни дадатиОхр

18

Анонимен

преди 5 години

С управлението на Шайката загубихме всички шансове да бъдем каквото и да било.Шайкаджиите продадоха страната ни за апартаменти ,Чесни и круизи по света.Страната ни е превърната в краварска колония.

17

Анонимен

преди 5 години

До ДИВАК Върви си в дивото, приятел, дори едно изречение не можеш да спретнеш като хората.

16

ПроСоТо

преди 5 години

До Анониментака наречената "Македония" е била от край време част ОТ БЪЛГАРИЯ,гробарю!!!!ОТ БЪЛГАРИЯ Я ОТКЪСНА женерала ти и я набута на гърците!..Схващаш ли,промито мозъче?!

15

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 8Айде стига де. Нищо подобно не се случва и няма нужда да се спекулира с това. казах, от македонците зависи дали ще просъществуват или не. Това е, друго няма. Надявам се Заев да не е просто едно наивно зайче а истински политик, който няма да се занимава с глупости, като да предявява *** претенции, а ще води страната си като истински лидер. Ще има и приятелски отношения с България. Така трябва. Така постъпват умните хора. Надявам се Заев да е такъв.

14

Анонимен

преди 5 години

Той Бойчето още взема имотите на цара. Поредното му лъжливо обещание. По македонския въпрос е на кобургско немско-Меркел позиции.

13

ДИВАК

преди 5 години

питам де , къде сочи " КОМПАСА" БРИТАНИЯ или варягия ? :))))който е комунист да ми сложи минус !

12

Анонимен

преди 5 години

Мечтата за Македония е унищожена от немските шпиони династията Кобург. Фердинанд я дава на Сърбия и Гърция, налита да става император на Цариград. Борис получава земите за временно администриране и избива хиляди младежи в градовете, с което местното население, посрещнало с цветя войските ни, настръхва и до ден днешен мрази името българин. Комунистите са се опитали да присъединят обединена Македония към България, но Тито и Сталин са били против, а и в Гърция идва хунтата. Това е историческата ист

11

Анонимен

преди 5 години

Е то ОПГ Гроб са си национални предатели, какво ви е чудно?Пък и нямат време от апартаменти и тераси.

10

двоен мутростандарт

преди 5 години

В очите на народа това правителство вече си е отишло. Чувам какво се говори по улиците. Гербери, вие сте царе на пребоядисването тичайте при Корнелия.

9

Анонимен

преди 5 години

БКП ( с правоприемник БСП ) искаха да подаряват югозападна България на мекедония след 2СВ, а сега се правят на много загрижени.Лицемерни бУклуци.