40

Анонимен

преди 5 години

До ГoшуМоите впечатления са по-различни. Общо взето в цял свят не могат да понасят САЩ. Включително в Европа. Наскоро даже имаше статисткиа която гласеше, че 70% от немците са недаволни от САЩ и искат по-тесни връзки с Русия и Китай. А Германия е най-преданната колония на САЩ, значи смятай. Къде ги харесват? В Азия? В БИ? В Латинска Америка? Масово хората смятат американците за oлигофрени и агресори. Между другото и да ми плащат не бих стъпил в кoчината САЩ. В Норвегия съм си супер.

39

Razbira4

преди 5 години

До ГoшуТе американците инвестираха в едни централи и сега може би купуваме най-евтиният ток от тях.

38

Tangra

преди 5 години

Най-скапаните самолети! Блякс!За да не обидят тръмпчо, скраб!

37

Razbira4

преди 5 години

Тези нови изтребители, да не се окажат като новите Боинги.

36

Зозо

преди 5 години

До ГoшуТочно така. България ще се оправи когато изпукат последните ДС топячи и дърти *** ***!!! А *** продадоха да сърбите 6 МиГ29 произведени 1989г. :)))))))))))))))))))))))))))))))))

35

Гoшу

преди 5 години

До 62Да, сигурно, щом така смятате в пенсионерския клуб, нямам против. Само че аз, за разлика от вас вечер перкам по заведения, шано-барчета, барове и само с млади хора общувам (а тук само с пенсии) и мога да те уверя, че не 99%, а 100% смятат да заминават да учат или работят в Западна Европа или САЩ. Един не съм чул да харесва Жужака-диктатор и да иска да ходи в азиатската *** да учи или работи :))) ФАкти. РАзкарайте малко бастуните из парковете и поговорете с младите, да ви светне

34

пехотинец

преди 5 години

С такива самолети, ако руска орда се осмели да нахлуе в България, от нея ще хвърчат yшaнки, манерки, шинели и ламарини! По-бързичко ако може да ги произведат американците!

33

Анонимен

преди 5 години

До ГoшуЧе те младите мразят САЩ повече и от дъртите.

32

Анонимен

преди 5 години

А на Сърбия руснаците дават безвъзмездно танкове и самолети. Абе тия американски самолети да не са правени от злато и диаманти. За два милиарда требе да са като хвърчилата от междузвездни войни.

31

Кой е крадец номер 1

преди 5 години

A - Иван КостовB- Бойко БорисовС- Цецка ЦачеваD- Росен Плевнелиев

30

Гoшу

преди 5 години

Европейските усилия за внос на повече втечнен природен газ започват да се отплащат, отдалечавайки региона все повече от енергийната орбита на Русия и създавайки повече възможности за производителите в САЩ.Преминаването към втечнен газ е значителна повратна точка за държави като Литва и Полша, чиито сметки за енергия спадат, откакто те изградиха терминали за втечнен природен газ, съответно през 2014 г. и 2016 г.

29

Бабо Яго

преди 5 години

КТБ не се ли срути при герп?!От 10 гадини са яхнали метлата.

28

Анонимен

преди 5 години

В коя посока ще летят тези самолети?Русия даваше без пари самолетите.При САЩ плащаш.То няма армия от Живково време,ЗАкакво са тези самолети да праскат в селското стопанство наторяване на земята.

27

Крум

преди 5 години

В съвременния свят където дроновете са все по-често използвани ние дигаме шум за някакви си 8 самолета. Аз не разбирам от военни самолети и не мога да кажа кои е по-добър но оправданието че Грипените не отговарят на изисквания. Питам защо са допуснати до конкурс? Защо не е питана Русия за изтребители? Не ми казвайте понеже не е в НАТО Турция какво каза по този въпрос..... Поне да се бяха прикрили тези ПРЕДАТЕЛИ.

26

Анонимен

преди 5 години

До Цецо АпартаментаЗабравяш Белене ,двойните цени на газа и фалита на КТБ -все дело на рубладжийската руска пета колона.

25

Анонимен

преди 5 години

Самолети може и изобщо да не получим, ? Обаче редовното и прогресиращо цакане на милиарди е сигурно !

24

Росен Плевнелиев

преди 5 години

Мога да ви кажа едно: Русия и Турция умират от страх при мисълта, че до 2025 година България ще се сдобие с не един, не с два, а с цели ОСЕМ Ф-16 с двигател по модел от 1970г. В комплект с фрегатата Дръзки се превръщаме във военна сила, която е в състояние при заповед от САЩ да освободи Крим. Българите може да имат най-ниските пенсии в Европа, но по-важното е че с подобни корупционни сделки подчертаваме васалитета си през Големия Брат. Гарантирано от ГЕРБ. СТАБИЛНОСТ в краденето.

23

Българин

преди 5 години

Какви преговори? В случая ние сме васали. Наредиха ни да дадем едни пари на САЩ и нямаме право на избор. И след 10 години да ни ги доставят съм сигурен, че неустойки няма да има. А уж търга беше с условие за доставка до 2 години. Вън ГЕРБ, НАТО и САЩ от България. Стига западно робство.

22

Анонимен

преди 5 години

Беше най-късно до 2022, после 2023, сега 2024.... ...и още ще има "развитие" !

21

Моше

преди 5 години

Сега е момента да се преговаря за закупуването на 24 машини!