60

Анонимен

преди 5 години

"Изборът стратегически за сътрудничество със САЩ"Тома Биков онзи ден говореше за НАТИСК, сиреч геополитически-икономически-военен РЕКЕТ!

59

Анонимен

преди 5 години

Ударът с апартаментите дойде от американците, от американското радио свободна Европа.

58

Анонимен

преди 5 години

Този министър да не се е объркал нещо, от мандата има само мандат за преговори, а нещата ни се представят като факт?!Обработката на общественото мнение върви с пълна сила, за да се насади чувството за необратимост на сделката. Истината е, че до момента американците не са изпълнили повечето параметри от решението на българския парламент. Единствено едни апартаменти се раздадоха до момента...

57

Анонимен

преди 5 години

Тези самолети са произвеждани преди 50 години. Сега само докато отворят специално за тях нови халета и проузводствени линии ще минат поне две години, после 2-3 години ще прилагат новите кръпки коити са им правили и са само на хартия, да проузведат първият протитип някъде към 2027-2030 г, после 2-5 години тестове, изпитания, дорабитки и така към 2040та година може и да ги доставят, а иначе ние трябва да платим 4 милиарда, ако не и повече веднага.

56

Bit

преди 5 години

ПРОДАЖНИЦИ!!!

55

Мишо

преди 5 години

САЩ - активно инвестираха в джоба на Цветанов и Борисов + тяхното обкръжение!300 милиона къде сте ги инвестирали в джобовете на депутатите?Откъсваме се от руската зависимост за да имаме зависимост от САЩ.

54

Анонимен

преди 5 години

До Платено СъобщениеИмат ли катапулт, или се поръчва екстра?

53

Анонимен

преди 5 години

8 стари самолета технология от виетнамската война за 4 милиарда доставени някъде 2025, 2030-2035г - добра сделка.

52

Анонимен

преди 5 години

Русия никога няма да ни нападне. Ако ние участваме като натовци в нападение над Русия - никой не може да ни спаси.

51

анонимен

преди 5 години

И ЗА КАКЪВ *** СА НИ ИЗТРЕБИТЕЛИ КАТО НЯМАМЕ АРМИЯ. ИЛИ САЩ ДА СИ РАЗЧИСТЯТ ДВОРА ОТ СТАРИ ЛАМАРИНИ КОИТО СТОЯТ НА ГРОБИЩЕТО ЗА САМОЛЕТИ И ДА НАПРАВЯТ УСЛУГА НА НЯКОЙ ПОЛИТИЧЕСКИ ЕЛЕМЕНТ ДА СИ НАПЪЛНИ БАНКОВАТА СМЕТКА ОТ КОМИСИОННАТА КОЯТО ЩЕ ПОЛУЧИ. ТЯ БЪЛГАРИЯ Е ЗАГИНАЛА САМО САМОЛЕТИ И ТРЯБВАТ В МОМЕНТА НАЛИ НАТО НИ ПАЗИ ПА И БАЗИ СИ ИМАТ ТУК.

50

Анонимен

преди 5 години

До 1989 г. българските ВВС са получили и експлоатирали общо: 224 МиГ-21, 90 МиГ-23, 4 МиГ-25, 22 МиГ-29, 23 Су-22, 31 Су-25, 44 Ми-24, 18 Ми-8s всичко 460 машини. Всички доставени на заводски цени и в по голямата си част платени със износ на българкси стоки.

49

Анонимен

преди 5 години

Ако Русия ни нападне, Турция ще дойде да ни спаси! Ако Турция ни нападне Русия, ще дойде да ни спаси?!Сподед мен това е win-win ситуация. Винаги сме пре.бани.Купувайте ск.паните самолети (тези са малко, трябват още) и започнете да възстановявате армията, че д.*** да ни е яко.

48

Анонимен

преди 5 години

Решението и мандата за преговори бяха с краен срок на доставка до 2 години. Какво стана, да не би парламента да си е прегласувал решението? Цвъки да върне кооперацията, която е получил от реднеците - вече няма да е толкова полезен. Въпреки, че свърши работа кауння - спря сделката с Грипен. Загърбихме нашите европейски партньори и стратегически приоритети, а сега търсим подкрепа за пакет "мобилност". знаете как стават нещата, но щом има закуски, обеди и апартаменти на аванта...

47

Анонимен

преди 5 години

До NNСтранно, че го пишеш, защото ПОЛША има 30 бр. МиГ-29 и прати 2 да пазят НАС!!!

46

NN

преди 5 години

Във Варшавският договор Руски самолети , в НАТО Натовски.

45

Цецо Апартамента

преди 5 години

Били недоволни от сделката.. кой ви пита? Сега правя схеми с американците, ходя на молитвени закуски, заздравявам съюзничеството. Току виж и някой апартамент в САЩ да получа.. Трябва да ми благодарите. И пак да гласувате за ГЕРБ.

44

Анонимен

преди 5 години

Не знам колко високо ще летят тези самолети, но е факт, че вече стигнаха до последния етаж на една модерна сграда в столичния квартал Изток.

43

Анонимен

преди 5 години

много ще съм спокоен и защитен но 2025г. с тези 8 самолета ,ще ги плащат и внуците и ползват също Пари на вятъра ,а не на братята американци нашите спасители

42

ЕДИ КОЙСИ

преди 5 години

ЕДИН ЩЕ КРЪЖИ НАД БЛОКА НА ВЛАСТА ВТОРИЯ ЩЕ КРЪЖИ НАД СТОЛИПИНОВО ДА ПАЗИ РОМИТЕ ТРЕТИЯ ДА ПАЗИ ЦЕНТРАЛАТА НА БСП ЧЕТВЪРТИЯ ДА ПАЗИ САРАЯ НА ДОГАН ПЕТИЯ ХОТЕЛИТЕ ПО ЧЕРНОМОРИЕТО А ШЕСТИЯ ЩЕ Е НА РЕМОНТ

41

Мухаха

преди 5 години

ОСЕМ изтребителя е идеалната бройка за да се поберат на селфи снимка с някой министър или премиер . Ако са повече няма да има място за министъра, а ако са по малко - няма да е толкова внушително . Очакваме само да се постигне договорката за пребоядисването им в розово, упс, имах предвид пепел от рози .... по идея на наш Сви.... т.е. военен министър от близкото минало и всичко ще е СУПЕР. Врагът ще бяга от нас , като дявол от та ..... запушена тоалетна , както успешно ни описаха на Запад.