20

Цецо Апартамента

преди 5 години

Набутах овчия народ в неизгодна сделка за да се подмажа на американците и да мога да си уредя още няколко апартамента. Ние ги крадем, а те ни изберат пак и пак. Кой като нас?

19

БЪЛГРСКИ ШОВИНИСТ

преди 5 години

Само допреди 80 години България произеждаше собствени самолети, днес на България и се продават едни скъпи лa*на опаковани в скъпи опаковки и панделки и на всичко отгоре ще бъдат произвеждани забележете в.. Индия! Впечатляващо! Всички български продажни политици трябва да бъдат набучени на кол!

18

Слуги на краварника

преди 5 години

До 2024 ще имаме изтребители от времето на Виетнам, а хората по света вече правят пето поколение самолети. Супер малoумно е да купуваш от врага. Да, точно така. САЩ са врагове не само на Русия, но и на Европа. Искат да я разпаднат, подкрепиха Брекзит, Жълтите жилетки и са против Северен Поток, заплашват европейски компании със санкции ако не излязат от сделката с Иран. Егати съюзника. Двата милиарда ги дайте за инвестиции в икономиката, а не за да хрантутите краварине (ще ги произвеждат в САЩ).

17

Анонимен

преди 5 години

нашите F-16 ще бъдат произвеждани в Индия.. дотам го докара България, държава с над 1300 години история, днес България е КACТPИPAНА и импотентна. Дотам ни докараха продажните политици, дано да умрат в бpyтaлни мъки за всичките си предателства към родината!

16

Петров

преди 5 години

Всеки управляващ иска да потвърди васалитета на страната ни към САЩ. После получава апартамент. България получава мизерия и изолация.

15

пипи дългото чорапче

преди 5 години

Да не стане като приказката започва люлката на бебето.Бащата поръчал,майсторът все казвал че има време.Родило се дете на сина и все има време.Поне руснаците даваха оръжието не след 6 години след поръчката

14

fermera

преди 5 години

При 70% разполагаемост на самолетите реално ще имаме 6 броя.За Ер Полисинг ни трябват 3 на 24 дежурство.Така че реално ще разполагаме с 3 Ф 16.Явно смятат да държат МИГ 29 до 2029г. и да платим много пари за това на руснаците.

13

бай х

преди 5 години

А ще има ли преговори да се уточни наема на 7-те военни американски бази в България ????????????

12

До антикомунист

преди 5 години

Като ЕДИН МИЛИАРД ДОЛАРА са нищо, дай ги от собственият си джоб, вади парите, кво чакаш другарю капиталист.То Буров хубаво го е казал"такива като много обичат друг да им плаща".Не бъркай американският народ с частните военни компании.На частните военни компании не им пука за американците."Хиляди американци протестираха срещу войната в Ирак" - Ню Йорк.Милиони хора по света протестират срещу войната в Ирак, милиони.Чети другарю антикомунист!

11

Русия+България=сила

преди 5 години

Вижте пичове, Русия изнемогва сама срещу САЩ, Русия е силна и корава, но България е специална държава, без нашата подкрепа не могат да се справят с американците. Ние сме древна и велика държава. Българите сме умни, доказано е че имаме един от най-високите коефициенти на интелигентност, ако не и най-високия. Русия се пъчи срещу америка, но без българския войник който е най-силния в света, нищо няма да стане.

10

Анонимен

преди 5 години

САЩ - световния крадец който натрупа 22 трилиона дългове. Трябва да си ги изплатите пичове, съжалявам много. Не може да ограбвате държава след държава, 80% от населението ви само да плюска и да става 200-300 килограмови пapжовци, а другите да им плащат сметката. Няма как да стане. Вариант 1: ограбвате поредната държава - но вече армията ви е слаба така че това отпада!Вариант 2: Фалит и разпад!Вариант 3: заплатите в САЩ стават по 150 долара на месец и си изплащате всичко!

9

Ф.С.В.

преди 5 години

Такса РЕКЕТ е платена -спете спокойно деца - дотогава военни пилоти няма да има за тези музейни консерви- 2024 г ще има изцяло роботизирани дронове - Само не знам другите 2 милиарда какво ще купим - долни американски *** за нашата ар,ия ли ? Искането на САЩ за 2 % от БВП е до 2024 г за държавите в НАТО- А ние понеже сме най натовци и най европейци -Първи плащаме веднага 2% от БВП и първи приемаме абсурдни европейски закони неработещи и опасни за БГ народът

8

Ала_Бала

преди 5 години

Цветанов ще бъде вечен!

7

Анонимен

преди 5 години

Наивници сте вие, ако си мислите, че някой някога е давал правото на държави, като България да правят истински избор. Когато сме били във Варшавския договор сме купували Руско оръжие, не Немско, Френско или Америанско. Сега сме членове на НАТО и купуваме Американско. За сателити, като нас никога няма да бъде от значение кое е най-доброто, а кое трябва да се купи. Само наистина големите или богато държави купуват каквото си поискат. Стига сте се джавкали за тия тенекии.

6

Анонимен

преди 5 години

2024 ?!А Цветанов вече осребри комисионната.

5

Гост+

преди 5 години

"Твърдо до 2024 година ще ги има всички самолети..." - Хубавите работи бавно стават................

4

2 милиарда

преди 5 години

А 2 милиарда за многопрофилна педиатрия нямате.2 милиарда за купуване на ЧЕЗ, да стане държавна, нямате.2 милиарда за АЕЦ Белене нямате, 120 лв. мегават нямате, да намалите тока от 300 до 800 - цена от перки и слънца.2 милиарда за водна инфраструктура в БГ нямате.2 милиарда за канализации в БГ нямате, в 21 век хората имат септични ями.

3

Анонимен

преди 5 години

До май има много времв

2

Анонимен

преди 5 години

и ще ги направим паметник на българската политическа простотия!

1

Анонимен

преди 5 години

и да живей международното положение!