221

Анонимен

преди 5 години

До До 233Местата където цените на ендостайните апартаменти са по $3000, са местата където 24-5 годишните започват на по $75 000+ заплати и са много малка част, от общата картинка."ако си роб на корпорациите тогава взимаш 12 пъти по висока заплата"А ти какво? Ловиш в гората и продаваш кожи, за да оцеляваш ли?

220

Анонимен

преди 5 години

До до 237Умньо ще викаш на някой от твоя калибър! Kъм мен ще се обръщаш на Вие!Таксата в паркинга, да не мислиш че я взимаш ти? Сериозно ли си толкова заблуден? Работника ще се радва, ако му платят за час работа по $17, но истината е, че не може да се надява на повече от $12."Инфлационни левчета" ... инфантилен балкански загубеняк ...

219

До 233

преди 5 години

Ако имаш корпоративна работа в Калифорния, т.е. ако си роб на корпорациите тогава взимаш 12 пъти по висока заплата, в същото време живота в Калифорния е поне 10 пъти по-скъп от в България. Наем за едностаен апартамент в градовете с възможности за добра работа е от 1200 до около 3000 долара на месец! Ако нямаш добра работа, има голяма вероятност да останеш бездомен или да живееш в не голяма къща с още 10 наематели!

218

до 237

преди 5 години

Умньо, Калфорния е най-скъпият американски щат. Там 1 час платено паркиране е 17 долара. Не ти се вярва нещо, нали ? Обръщаш го веднага в инфлационни левчета и си казваш - Не, не, абсурд, такова животно нЕма .

217

Анонимен

преди 5 години

В Америка заплатите са доста високи. Нека дойдат да поживеят малко тука, пък после да приказват.

216

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 234Паркингаите? Паркинга прави по $84000 до $96000. Ти да не си бил на тея паркинги, че да си се надишал с изпарения и да си пийнал малко натифриз??!?!?!!?!?

215

Анонимен

преди 5 години

Ами той и Шушу миг Плевналиев спеше по паркинЗите, ама после стана Президент на умно-красивите.

214

Анонимен

преди 5 години

До АнонименКалифорния е доста ... разноцветно място. $100 000 на година в някое от селата е супер.$100 000 в някои квартали си е бедност.

213

Анонимен

преди 5 години

Дори и тия по паркингите не падат под 7-8 хил долара на месец.В България тези пари не можеш да ги вземеш и за година.

212

Анонимен

преди 5 години

Абе Ганчовци, вие наясно ли сте че заплатата в Калифорния е около 12 пъти по-висока от тази в Бантустаня.

211

Анонимен

преди 5 години

Това чака и Тиквостан. Скоро Банките ще ви вземат апартаментите купени с кредити.

210

Анонимен

преди 5 години

Нали Боко казваше наскоро колко добре вървяла икономиката на Америка.Глупости!Бездомните са доказателство че това не е вярно. 1% от хората в Америка притежават повече богатство от останалите 99%!И в момента богатите там стават все по-богати за сметка на обикновения човек.Корупцията във властта е легализирана. За щастие има няколко политици там които дават гластност на тези проблемите. Шокораща е корупцията там и безгрижието към проблемите на хората. Бездомните са само малка част от проблемите им

209

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 227А знаеш ли, че сулю и пулю взимаха креди, които бяха по 50-60% от доходите им, с надеждата, че ще им вдигат заплатите всяка година, така че след 10 години, кредита им ще е 4-5% от дохода? И какво да направим, че странта им се напълни с фантазьори?

208

Анонимен

преди 5 години

"ПРИ (ЛОШИЯ ) ТОДОР ЖИВКОВ ,ВСЯКО БЪЛГАРСКО СЕМЕЙСТВО ИМАШЕ СОБСТВЕНО ЖИЛИЩЕ ,ВИЛА.."Да, ама преди неговото време, моето семейство "сподели" сгради, машини и бизнес, на стойност от десетки милиони левове в днешни пари, за да може някакви плужаци, дето цял живот само са мятали лопати на поляните, да имат жилище. После са ни забранили, да правим каквото и да е и са ни карали, да бачкаме във фабрики, при положение, че сме имали уменията, да ги ръководим ... "Честно", нали?

207

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен"Отново фейк - 26-годишен бивш военен, ами той да не се пенсионирал на 22 ?"Биче! Това не ти е Българска Армия, където по мисии се пращаха 35 годишни приятели на тоз и на ония. Повечето военни са започнали на 18, някой още и на 16, с тренировките и до година, са вече по мисиите. Над 24-5 години, има хора с по 2-3 години в онези зони. Това не са офицери и в един момент, стреса и възрастта си казват тежката дума. Ама откъде да знаеш, ако съдиш по родните ...

206

Анонимен

преди 5 години

Знаете ли че Обама изхвърли 5 млн. души от домовете им през 2008 подарявайки няколко трилиона долара на банките които причиниха тази криза. Никой от виновните не отиде в затвора! Напротив, даже къщите на хората бяха дадени обратно на банкерите причинили кризата! Защо Обама не даде пари на хората или поне не им остави къщите? Защото и той работи за банките и е един от виновниците за бездомния проблем в Америка.

205

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 213Не че нещо, ама във факултето няма по 300 убийства на година, както и още толкова "безследно изчезнали".

204

Анонимен

преди 5 години

Ха-ха, седнали тиквените ганчовци да се присмиват на САЩ.Баси, нема такъв филм, верно.

203

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 221Знаеш ли, че ми писна от хора, които просто ей така "дават вържавна пара" за бездомните. И какво си мислиш, че ще стане, като им дадеш 30 млрд? До 5 години повечето пак ще са на улицата, често с по някое дете отгоре. Е, предполагам, че ще подпомогнеш икономиката, със тези строежи и прочие, ама ще е временно.

202

Анонимен

преди 5 години

В Богата калифорния живеят 40 милиона души и е 4 пъти колкото България.Имало някаво промилче от бездомни. Ами нормално е да има! Половинта страна се изсипва на западното крайбрежие! Ко толкова? Ама не пишете за успелите и работещи хора? Защото от тея бездомните 80% са неква пълна леж, дет е се е закачила на някаква социална програма.