181

Анонимен

преди 5 години

Откъдето и да го погледнеш всичко е към своя край в тази държава.Искам да попитам с какво право опропастиха родината ми.С какво право разполагате с живота на хиляди хора.Какви безбожници сте ,за да не виждате какво правите и какво оставяте след себе си.Толкова ли сте некадърни ,че не виждате какво става.Докога питам аз и искам отговор,

180

Анонимен

преди 5 години

И в София последните години клошарите се увиличиха взривоопасно.Минете след 22ч по неосветените, макар и централни улици на града, да видите за какво става въпрос. Косата ви ще настръхне.

179

Саманта

преди 5 години

Американската мечта е като ***, изпражнение обвито в целофан. Отвън лъскаво блести а като го видиш отвътре ти се ще никога да не го беше виждал!

178

Анонимен

преди 5 години

Отново фейк - 26-годишен бивш военен, ами той да не се пенсионирал на 22 ?

177

Смехурко

преди 5 години

"ПРИ (ЛОШИЯ ) ТОДОР ЖИВКОВ ,ВСЯКО БЪЛГАРСКО СЕМЕЙСТВО ИМАШЕ СОБСТВЕНО ЖИЛИЩЕ ,ВИЛА..."При Тодор Живков имаше празни магазини, режим на тока, предприятия, които системно работеха на загуба, селяни, които работеха за жълти стотинки, обезлюдяване на селата, лекарите получаваха три пъти по-малки заплати от зидаро-мазачите, децата в училище учеха стихотворения в прослава на националния предател Георги Димитров и всички дружно маршируваха под чернобилски дъжд...И всичко това напълно безплатно.

176

---

преди 5 години

В Ню Мексико и в съседните щати е евтино и жилища колкото искаш ама никой не се мести- стоят си в Калифорния и спят в колите....

175

Juls

преди 5 години

До тук доведе разпадането на съветският съюз, не съм червен фен, но обективно погледнато това пораждаше баланс. На западният елит и тогава и сега не му пука за средната класа. Но тогава елита на запад изпитваше огромен страх да не би средната класа да се обърне към алтернативната за онова време идеология, да избеси елитите по дърветата и да им одържави имуществата. Страхът беше голям, затова "Американската мечта" тогава имаше реални форми, а средната класа се ползваше с привилегии.

174

Анонимен

преди 5 години

абе вие се объркахтебездомни има във венецуелаи там им казаха кой да им е президент за да се оправятвие да не искате сега някой заради някакви си бездомници да казва кой да е президент в краваршингтон - айде моля ви се- не закачайте -меката на демокрацията"в която да 60-те години черни и бели се возеха в различни салони на градския транспорт

173

Анонимен

преди 5 години

Съгласно публикуваните преди седмица изследвания на американския портал Axios сред родените през 1995 и по-късно американци 59.9% искат да живеят в социалистическа държава. Общо за САЩ този процент е 37.2. Нараства броя на членовета на организацията Демократични социалисти на САЩ, според в-к The nation. Същата от 7 000 пред 2016г. сега има близо 60 000 члена. Постиженията на соц. държавите като безплатно образование, здравеопазване и др. според тези изследвания се оценяват много високо.

172

Гост

преди 5 години

Да им пикая на "великата "Америка!

171

Mile Kitich

преди 5 години

Да заповядат в родината,има стотици изоставени села,земя за обработване,Бокун Тиквонски ще им осигори светло бъдеще

170

Анонимен

преди 5 години

Българите които са били доста време в САЩ - попитайте ги колко са отвратени от американския мираж мечта

169

Анонимен до Гошу

преди 5 години

Гошу ти от кои изброените по-долу американофили спадаш ? По глупостите които пишеш постоянно май си и от трите по-много.

168

Анонимен

преди 5 години

Вече няколко пъти докоснах екрана и не ми се отваря cкaпаната ви реклама на бейлис. Какво става?

167

Какъв е проблемът?!

преди 5 години

Бездомник но притежава автомобил. Ми някой бездомник може да спи и в частния си самолет.

166

Анонимен

преди 5 години

ПОНЕ СИ ИМАТ ИНСТИТУТ ЗА БЕЗДОМНИЦИТЕ

165

Един от Северозапада

преди 5 години

Нещо за Русия да кажете? Там как е? Спят ли по паркингите?

164

Анонимен

преди 5 години

Да идват в България-пълно е с празни жилища! Природа,кисело мляко,украинки ще ги обслужват с песни,кючек ще имат без пари!

163

Анонимен

преди 5 години

В Русия бездомни няма по простата причина, че нищо не живее повече от няколко часа на -40 ;))) Та пак помислете ;)))

162

Анонимен

преди 5 години

Преди няколко години статистиката казваше, че 6% от населението на Ню Йорк е бездомно... Сега не знам дали някой ще огласи такава статистика.