74

дедо Ви

преди 5 години

Все пак кой е верифицирал софтуера? Американската агенциа по авиация или някой от мбонго бонго?

73

olele

преди 5 години

Ах сетих се , ако някой си мисли, че проблема е от вчера и само при БОИНГ , нека си пропомни това :https://en.wikipedia.org/wiki/Air_France_Flight_296

72

olele

преди 5 години

До АнонименСистемата не е същата ! Но по-плашещото е ,че тази на Ф-16 работи свързана с наземен радар, поне долкото се твърди. Ами ако радара откаже? Или се загуби връзка ?

71

Анонимен

преди 5 години

На тези, ще им плашаме пре-богато да правят ф16 със почти същата система за стабилизация на полетът. Самоче още по-сложна, и би трябвало да е в пъти по-надеждна за да работи на боен самолет. Разликата е че при военната техника от САЩ такива катастрофи се покриват, а производителят е защитен от договорът за покупка, да не бъде съден.

70

анонимен

преди 5 години

Боинг да се прекръсти на Бъгинг и всичко ще си дойде на мястото.

69

Анонимен

преди 5 години

Руските самолети са Ту. Но това какво общо има. Тук имам няколко писача дето само на русофили и русофоби обръщат нещата без значение дали има връзка или не те си я съчиняват.

68

Анонимен

преди 5 години

Само статистикаСтатията е публикувана преди 12 часа. За това време около 1500 /хиляда и петстотин/ самолета Боинг /САМО ОТ МОДЕЛА 737/ са кацнали или излетели от летищатата по света.

67

Анонимен

преди 5 години

Пак ли с тия АН бе? Аман от.....

66

Анонимен

преди 5 години

На база летателни часове/аварии Боинг е 10 000 пъти по-надежден от всеки руски самолет.

65

Смех

преди 5 години

Aн се произвежда в Украйна бе :)) Неграмотни русофили...пхахаха.

64

анонимен

преди 5 години

Корупция, алчност, наглост, лицемерие. защо ли очаквам скоро инциденти с други конкурентни компании на Боинг, за да отклонят вниманието от себе си? Тази ситуация много мие позната от едно близко минало на един строй от преди 30-40 години.

63

Авиатор

преди 5 години

До 92Анкетата не падат, защото отдавна изпопадаха всички

62

Анонимен

преди 5 години

Управляването на кризата след трагедията с падналия самолет на Етиопските авиолинии.-----------------------това изречение какво иска да каже ???

61

Анонимен

преди 5 години

"Една мащабна кампания в медиите, която да изтъкне подвизите на военните й самолети..."=============Матю Йема сериозно говори за подвизи?!

60

Анонимен

преди 5 години

Прекалено много приказки, като може да се каже много по ясно и сбито.

59

Гoшу

преди 5 години

По-рано eбах една гърла, тръгна си, сега пия узо с айрян. Който е като мен да ми сложи един плюс, а който вече ми е завидял - минус :))))))))))))))

58

Хххх

преди 5 години

До VМуахахах абе кау....м какви глупости дрънкаш бе...водородни станции никнели като гъби...Първо производството на водород е много скъпо (разграждане на водата чрез волтова дъга) Второ водородът е взривоопасен и трудно се съхранява (затова и космическите ракети рядко го позлват).Трето водородния двигател е скъп и труден за подържане....айде у лево и стига дрънка глупости...нито си бил в Германия нито ще ходиш

57

До Анонимен 71

преди 5 години

Живееш с промитото си мозъче, с клишетата, с които си свикнал, не четеш, предубеден си, пишеш glупости и се излагаш. Мнозина тук се нахвърлят да ръфат Русия, даже когото става дума за нещо друго.Руснаците се отказаха от P&W, след като направиха техния ПД-18 - тих, икономичен, лесен за поддръжка и ремонт.Суперджет беше саботиран от подлите западняци. Не доставяха необходимите елементи, за които бе проектиран. Замисълът бе на великолепния корпус, фюзелаж да се монтират най-добрите западни двига

56

Виктор

преди 5 години

Е сега е момента ЕУ да си го върне, нека забрани тези самолети. Да наложи няколко милиарда долара глоби за опасен софтуер, погубил човешки животи, да ги принуди да си приберат бараките за ремонт и преди да ги върнат, да докажат, че са безопасни. Има ли мъже?

55

Анонимен

преди 5 години

Просия е кръгла нула.Произвежда двигатели с 10-15 годишно изоставане в технологиите. Рекорди поставят само в твоите болни фантазии. Просия е вече един ходещ мъртвец, даже самите руснаци почват да се усещат, че са се запътили към гробищата.