13

Анонимен

преди 5 години

до 12 Маймуняга, напил си се от рано , бе брачед. Ти пишеше грамотно знам. Ааааа..бива ли така, бре!))))

12

MaйMyнaтa

преди 5 години

Ейй, не се правете на умници отдолу! Че не е иэключено, я писмо да не польчите, а може и да изчезне някъде. Тогава да ми се прайте на отворени, когато эа некви 5-10лв. ще дэлжите многократно. За ЧСИ, эа колекнори и държавни тъ и сэдииски такси!!

11

Анонимен

преди 5 години

до 10 Като стана въпрос за телефони, аз взимам на час и заплатата ми варира от 1100 до 1300 лева. Сам съм със собствено жилище, тоест не издържам никой и не плащам квартира и ми се чудят колегите като ми знаят социалното положение как мога да имам телефон за 40 лева.Викам им: Че за какво ми е таблет за 1000 лева, като телефона ми служи само да се обаждам и да ми се обаждат. Като искам да бърникам в нета си имам компютър за 1000 лева настолен у нас след като се върна от работа. За кво ми е таблет

10

до мазен

преди 5 години

Ами ти да изтеглиш кредит за да си купиш телефон за 1200 лева като нямаш и 5 стотинки у джоба кво се нарича? Пълна простотия!

9

mazen

преди 5 години

Изглежда, че дори и в 21ви век, българите ще си останем най-простия народ във Вселената.Колко жалко. Жалко е щото тия гласуват и вече 30 години ни клатят всякакви ***.

8

Ех

преди 5 години

Основен проблем на българина:С познати хора които познават други наши хора,чрез тях да мине по вторият начин!

7

Анонимен

преди 5 години

Що ни занимавате с пълни олигoфрени като тоя Денис дето за 5 стотинки акъл няма, че и сте изтипосали статията като главана???Такива като тоя в България с лопата да ги ринеш. Същите като ония дето хвърлят пари през терасите си на "полицаите".Аре разкарвайте я тая тема, че ми писна от простотии.

6

Анонимен

преди 5 години

"" той има хора в банките, които могат да уредят хората за кредит ... "".................ако беше малко по-образован щеше да знае, че кредит не се взема с 'хора в банките'.И тук проблема започва с простотия и липса на образование, както и всички други проблеми като русофилията например

5

Виготура

преди 5 години

Мечтата на простия човек е да има пари без да полага усилия за тях. Мечтата на мошеника е на попадне на такъв човек. Но тази имотна мафия не може да съществува без ссъдействието на държавата и нотариусите. До всеки нотариус трябва да има прокурор, следовател, камери които записват сделките, а осъжданите за измами да не могат да изповядват сделки.

4

Анонимен

преди 5 години

Дуржава, която не може да гарантира неприкосновенността на частната собственост, не е държава.

3

Анонимен

преди 5 години

Това е възможно само в държавата на мафията - Гербав Бантустан!В нормалните страни по принцип не може изобщо да се случи, а ако някъде все пак се случи - държавата е изцяло на страната на жертвата, а на измамниците им се разкатава фамилията, и обикновено попадат за дълго време на топло!

2

MaйMyнaтa

преди 5 години

Мaмaтa им..и мошеници, и при мене е почти така, эа сега де

1

Анонимен

преди 5 години

Е как може чак пък толкова наивни и прости хора -та подписвал ,та подписвал и той не знае какво подписвал -после измамен бил !? Къде му е бил ума .Така ли се подписва пред нотариус без да знаеш какво подписваш и без да притежаваш документ дубликат ....освен това заеми се уреждат в банката ,а не на тротоара !!!!!!!!!!!!!!