33

Анонимен

преди 5 години

Глупости,няма да плащат нищо в следващите 20 год. и ще им бъдат върнати всички неправомерни иззети суми и площи като материални щети и морални за накърнено,унищено достойнство на личноста защото сделка с нарочена умисъл в ущерб за тяхна страна не се зачита за сделка,още повече с такова развитие и документи сравнени с подправени съпоставимо с фалшиво извършени по правните изисквания и действия.

32

Анонимен

преди 5 години

Мошениците са си мошеници, но и хората са много глупави. Но, държавата е длъжна да защити и такива наивници, иначе се обезсмисля понятието държава. Именно държавата ако е държава трябва да се намесва авторитетно и да поставя измамниците на място. А не да казва, ами то по документи всичко е изрядно, защото така излиза, че е в колаборация с мошениците.

31

Марти

преди 5 години

Ето, отново мошеници!Затова съм убеден, 4е независимо от цвета на управляващите, управляваните няма да живеят добре, защото в по-голямата си част - са лош материал!Затова българите си заслужават съдбата!

30

Българин!

преди 5 години

То измамници има навсякъде обаче българина съвсем изпростя - ЩЕЛИ ДА МУ ДАДАТ ПАРИ ПРОСТО ЕЙ ТАКА! Подписвал документи БЕЗ ДА ГИ ЧЕТЕ И ДА ПОЛУЧАВА КОПИЕ! Че то така и САМОПРИЗНАНИЕ ЗА УБИЙСТВО МОЖЕ ДА ПОДПИШЕ! Тоя ***-лоумен ли е или какво?!?

29

Анонимен

преди 5 години

Ако в този случаи бабата или някои от нейните роднини се е сетил да поиска да се учреди право на ползване до живот за възрастната жена при изповядване на сделката,мошениците моментално са щели да се откажат и загубят интерес към сделката и апартамента е щял да остане тяхна собственост без последвалите усложнения.

28

M.I.C.

преди 5 години

Не знам какво да кажа...От една страна, добре, възползвали са се от тяхното наивност и не знам още какво (което изобщо не е оправдание за глупоста им). От друга страна, даже не знам дали това, което разказват младежите е истина. Може просто да са се "наиграли". Хем да хванат далаверата, хем после друг е виновен. Съжалявам възрастната жена и в едината и другата ситуация, не е случила на роднини. Дано се оправят нещата за нея.

27

Анонимен

преди 5 години

До27. По цял свет е неправилно обобщение и много формално гледаш на нещата . Каквото е в България не е така нито в Германия нито в Франция. В Германия и 1000? неможеш да вземеш от Банка. Камо ли къща да продадеш с един подпис.

26

Българин!

преди 5 години

То измамници има навсякъде обаче българина съвсем изпростя - ЩЕЛИ ДА МУ ДАДАТ ПАРИ ПРОСТО ЕЙ ТАКА! Подписвал документи БЕЗ ДА ГИ ЧЕТЕ И ДА ПОЛУЧАВА КОПИЕ! Че то така и САМОПРИЗНАНИЕ ЗА УБИЙСТВО МОЖЕ ДА ПОДПИШЕ! Тоя *** ли е или какво?!?

25

Батко

преди 5 години

По цял свят хитри измамници манипулират прости, наивни душици като този сладур.Само, че този е дотолкова ***, че се вадят два кардинални извода:1. Трябва да му се подиграваме а не да го съжаляваме.2. Трябва да се кастрира за доброто на човешкия генофонд.И те така

24

ДртПрч

преди 5 години

Не е малшанс, а ти си един потенциален мaлoyмен убиец, който ще свърши в затвора, докато измамниците щастливо си смучат коктейлите на някой карибски плаж с парите от твоето жилище.

23

Анонимен

преди 5 години

До ДртПрчМал шанс . Тогава да се поинтересуват по-дълбоко за историята на жилището. :)

22

ДртПрч

преди 5 години

До Анонимен 20"Ако тази "мафия" ми вземе жилището някакси се връшам след 1 месец и избивам всички новонастанили се . Живота е песен и е лесен"Тия, дето ще ги избиеш вероятно няма да имат нищо общо с тези, които са те измамили. Навярно ще е някое нищо неподозиращо младо семейство с малки деца, което ще мисли, че си е намерило изгодно ново жилище. Да не мислиш, че измамниците ще живеят там?

21

ДртПрч

преди 5 години

Абе, че измамниците са за затвора, добре, но и балъците не са за съжаление.

20

Анонимен

преди 5 години

Глупости,всеки нотариус по 2пъти пита получихте ли парите от сделката която подписвате,бабата лъже защото сега така и е изгодно!колко пъти не е разбрала!

19

Makedon

преди 5 години

Citam komentar na No. 11..... Bravo be.. imalo pametni narod vo BEGETE ..... a PO TEMTA prosti narod imalo ama treba Obvinitelstvo i Sud da kaznuvaat prestapnicite i da zastitat OBICNITE LUGE Ova e cisto delo PREVARA I GRABEZ

18

Анонимен

преди 5 години

Ако тази "мафия" ми вземе жилището някакси се връшам след 1 месец и избивам всички новонастанили се . Живота е песен и е лесен

17

Анонимен

преди 5 години

Има нещо гнило в тази афера.По принцип ,щом става дума за имот собственост и на възрастен човек ,би следвало да се касае и за наследствени дялове.Как тези сделки са преминали и през банки без удостоверение за наследници.И по принцип независимо дали става дума за заем или за покупко-проджба,щом става дума и за възрастен човек,при изповядване на сделката би следвало да се учреди правото на ползване до живот на възрастния човек.Защо нотариусът не е повдигнал въпросът за тази възможност?

16

MaйMyнaтa

преди 5 години

Ахаа, ав още моем ей

15

Анонимен

преди 5 години

до 14 Ясно маймуняга, нахакал си се като донски казак, брат!)))

14

MaйMyнaтa

преди 5 години

До 13 Ако си ме раэбрал, и все пак си не зоволен. Оэначава, че проблема си е лично твой07778