53

Ангел

преди 5 години

Кьорав карти не играе. Да ,чете какво подписва или може би не може и да чете

52

София

преди 5 години

До висок съгласна съм, че статията и изключително неграмотна! Това няма как да се случи, а доверчиви глупци колкото искаш.

51

Цанко

преди 5 години

Оправете си грешките, има много изречения без смисъл !

50

Анонимен

преди 5 години

Измамници винаги е имало и ще има. Фрапантното е, че прокурорите са същите неграмотници като измамения. Не малко хора са казали "Ако нещо е твърде добро за да е изтина, най-вероятно не е". Глупостта и мързела не убиват, те само мъчат. А горко ни на нас всички с просташкия манталитет, всеки да намаже пък след нас потоп. И да се довериш на разни батки е също толкова малоумно. И не закона е виновен а тия които го прилагат и интерпретират, след това са тия които го дупчат като швейцарско сирене !

49

Адам Смит

преди 5 години

Добра работа, татарските роби трябва да се лъжат, ограбват и унижават дневно!

48

висок

преди 5 години

Доста лъжи в статията..... Не можеш да продадеш бъдещо наследство!!! Нататък не четох. Аман от неграмотни писаници. Но не се учудвам, щом един юридически неграмотен случайник е спецпрокурор!!!

47

Некъф

преди 5 години

Колко долен трябва да си за да вземеш единственаата къща на инвалид!

46

Шведи ли са?

преди 5 години

Или православни християни? За един прЕател питам...

45

И още ..............

преди 5 години

Преценява как ще връща кредита в най-лошия вариант - ако претърпи провал в бизнес начинанието.Премисля как ще се изправи отново на крака, ако претърпи неуспех.Мисли и какви ще са последиците на хората около него, ако бизнес-начинанието му не успее.Чак след това решава дали да тегли кредит, за да започне бизнес.

44

Третата грешка

преди 5 години

Денис е направил и друга огромна грешка. Решава да тегли кредит, за да започне самостоятелен бизнес, а е само на 19 г. с почти никакъв трудов стаж!Човек най-напред започва да чиракува в областта, в която иска да се развива. Преценява какво трябва да научи, нужно ли му е още образование или е необходимо да натрупа само практически опит. За да направи такава преценка е нужно време.После започва да създава полезни връзки.След това проучва възможностите за начинаещ бизнесмен.И още ..........

43

Ана

преди 5 години

Някои хора са толкова глупави че се чудя как изобщо функционират.

42

До 41.

преди 5 години

Може би има част от истината в поста ви,но не е цялата истина.Верно е,че всички един ден (и добре да сме живели)ще умрем.Но ако измамниците и лъжците умираха по рано от всички честни и доблестни хора,животът на земята щеше да е значително по добър и по-справедлив и по-хубав за всички а не само за мошениците и лъжците

41

Втората му грешка

преди 5 години

След като е направил първата си грешка - да се довери на малко познати нови "приятели", Денис е допуснал огромна втора грешка. Ангажирал е прокуратурата да се занимава с детинската му постъпка.След като ще тегли кредит, вместо да се нагърбва с ипотечен такъв, е могъл да изтегли далеч по-малък заем и да заплати хонорар на сериозни батковци, които са се специализирали да съветват самозабравили се наглеци от сорта на тази Преслава и нейните приятели. Щеше да си получи имота обратно без ипотека.

40

Аз Клавдий

преди 5 години

България!!!

39

Анонимен

преди 5 години

Лъжата е цар на света. Политици,крале,царе,религиите,приятели,семейства- всички лъжат по своите начини .Само една истина има- смърт.Всички ще умрем,тук лъжа няма.

38

славянин

преди 5 години

30-те години демокрация, банани, чалга и турски сериали перфектно си вършат задачата за която са предназначени - ''повишаване'' на IQ-то до максимални нива на стари и млади!

37

Анонимен

преди 5 години

Някаде в планетата Земя се намира едно място наречена ***. само тама могат да станат тези работи.рай за разбойници.

36

Петко

преди 5 години

Кьорав карти не играе.

35

Анонимен

преди 5 години

Българска работа срама нямате ей!Амчъкaзлии!

34

Анонимен

преди 5 години

Сори,но няма лош или добър човешки "материал"т.е. добри и лоши хора.Хората навсякъде са едни и същи.Проблемът е,че в България законите не са като навсякъде,т.е. защитаващи справедливостта и най-вече честността.Когато законът за едни е врата у поле а за други е бетонна стена,счупените грънци (а не рядко и глави)са безброй.Така,че каквато Държавата,такъв е и "материала" т.е. хората които я съставляват.