10

Анонимен

преди 5 години

До ергенНикога не е имало комунистическо време. Имаше социализъм. Тогава България стана 9 милиона, и пенсионерите не ровеха в кофите за огризки от храна.

9

Анонимен

преди 5 години

НЕ СЕ УЧУДВАЙТЕ !В БЪЛГАРИЯ ВИНАГИ Е БИЛО ТАКА,В ДАЛЕЧНАТА 1957 АЗ МАШИНЕН ИНЖЕНЕР ПОЛУЧАВАХ 72 лв.ЗАПЛАТА- А СТРУГРЯТТ НА КОЙТО ОБЯСНЯВАХ КАКВО И КАК ДА ГО НАПРАВИ-180/200лвНИЩО НОВО ПОД СЛЪНЦЕТО

8

Валентин

преди 5 години

"за една и съща работа с мъжете"една и съща работа е изключително неопределено понятие; даже колеги на една и съща позиция вършат различни неща и имат разлики в заплащането според това кой седи по-дълго, кой се слага по-добре пред мениджърите, кой носи повече приходи на фирмата, кой е любовник/ца на шефа и т.н. Важни са също и лични качества като за колко пари ще се навиеш да работиш, колко често ще искаш повече, колко си склонен да се преместиш в друга фирма и да теглиш майната на старата...

7

ерген

преди 5 години

Не признавам т.н. ергенски данък от комунистическо време, както и също комунистечския 8 март-ден на жената.За заплатите грешите. Всичко зависи от работодателя.

6

Анонимен

преди 5 години

Има разлика между краката. Едните носят до 40 номер обувки, а другите от 42 нагоре.

5

Анонимен

преди 5 години

"Междувременно България се оказа изрично спомената в изявлението на генералния секретар на Съвета на Европа за Международния ден на жените 8 март."Тц, тц, тц, не знам как ще спя тая нощ, особено след като някакъв норвежки *** ни направил забележка.

4

Анонимен

преди 5 години

"ЕК: България е пример за неразбиране на понятието "***""Ъхъм, затова в Швеция и Германия след ратифицирането на конвенцията се появиха гей браковете, третия пол, *** неутралните детски градини, започнаха да отпадат родовете в думите и обръщенията. Ей така съвсем случайно.

3

:-)

преди 5 години

Интересно, че в подобни статии ту се говори за заплащане за еднакъв труд, ту за средно, а това са две различни неща. Щом жените получават по-малко пари за същата работа, работодателите щяха само тях да назначават. Май феминистките пробват с пропагандата, докато мине номера?

2

Анонимен

преди 5 години

шефката ми взимам три пъти колкото мене. А се води и тя българка. Така че статията ви е фейк.

1

V

преди 5 години

Честит празник на дамите . А това някой да получава по малко за един и същ труд не е справедливо ,а ако не е герб на власт може да стане и незаконно .герб отказва да води борба с трудовата престъпност ,а за прокурора това даже не е престъпление щото тези ,,хора ,, са на доживотни държавни хранилки и затова не уважават труда.Това трябва да се промени ;)