77

Анонимен

преди 5 години

Какво стана с онова дело за радикален ислям в Пазарджик?

76

Анонимен

преди 5 години

Този жест към Турция ще си го припомня, докато давам гласа си на следващите избори.

75

Бръм

преди 5 години

Що тука само пишете бе, не знае те къде са жълтите павета.... или по лесно е зад монитора да се правиш на велик с кафенце и цигара....Тъй че... сърдете се сами на себе си .... като не знаете да си защитавате правата и за изразявате несъгласието си

74

Гост

преди 5 години

Къде го намерихте този псевдо експерт,който когато беше на работа в Мюфтийството се облагодетелства и допринесе за натрупване на тези задължения.Сега като човек на Недим Генджев се опитва пак да направи нещо...А за тези имоти знае много добре ,че по-голямата част не носят пари тъй като не са във владение на Мюфтийството.

73

Анонимен

преди 5 години

До тъжноИзмират български деца, без да има пари за лечението им навън, измират български пенсионери, не стигат парите в НАШИТЕ болници!Правилно, парите не стигат!По времето на БСП пари просто нямаше.Това е разликата.Нищо, като *** стане премиер ще ви каже кон боб яде ли.

72

ами да

преди 5 години

До Osmanс помощта на Баце тяхният брой се увеличи чувствително.

71

Любопитен

преди 5 години

Трябва ли да честитим 8-ми март на Баце и Цецо,след като вече официално са в харема на Доган?

70

Анонимен

преди 5 години

Ангел Грънчаров, лека му пръст викаше на мюфтийството "муфтаджийство" и не е сбъркал.

69

Факт

преди 5 години

Не е проблемът толкова в 8-те милиона,да кажем че държавата ще даде съответно 20-30млн на БПЦ(проорционално) и ще се уравни положението.Проблемът е,че една партия(и двамата и лидери) си купува парламентарен комфорт с чужди пари!А това НЕ БИВА да бъде простено!

68

Анонимен

преди 5 години

Тиквата просто изпълнява това, което му наредят от Сараите. Нали именно Доганов го направи генерал на времето. Защото з беше, че е един самовлюбен малограмотник, който е лесен за манипулиране.

67

Анонимен

преди 5 години

Така е след като овчето племе постоянно избира неграмотни далавераджии и крадци като Борисов и Цветанов да го управляват. Сега да си сърба попарата.

66

тъжно

преди 5 години

Измират български деца, без да има пари за лечението им навън, измират български пенсионери, не стигат парите в НАШИТЕ болници! щО ЗА ЛИЦЕМЕРИЕ И ГЕНОЦИД!

65

Osman

преди 5 години

Държавната издръжка за мюфтийството е 1/9 от тази за БПЦ. И да, точно, има имоти, които трябва да се поддържат. Тук не е Чехия с една джамия, а държава, в която дълго време джамиите са били повече от църквите. Да не говорим, че по време на комунизма ги правеха кафенета и какво ли не. Поне сега субсидията трябва да се увеличи. Наследството трябва да се поддържа.

64

Анонимен

преди 5 години

Каква религиозна собственост е това щом религиозните храмове се отдават под наем за други цели необвързани с основната им дейност,че дори земите,които ползват как религиозна общност независимо с храмови застройки или без,като парцели с терени са им предоставени от държавата,общините как/по административно деление по предназначение с гражданско разрешение на обществото от чието име са представени в представителните институци и щом не могат да ги използват за дейноста обявена те не ги заслужават

63

даам

преди 5 години

Да ви кажа честно етнически турци в истинския смисъл в България са малко! Генетика, проверено е! Български мохамедани доста, но пък са кротки, тъй като такъв е исляма по тези земи. За мен всички трябва да са под общ знаменател и трябва всички да плащат или да им се опростява на всички. Ако тези пари се опростят, то тогава нека мюфтийството да спре да взема пари от радикалисти и новите мюфтиит и програми за религиозно обучение да минават през Дирекция вероизповедания. Това е национално отговорно!

62

Анонимен

преди 5 години

Не "пари на вятъра", нашите пари отиват на вятъра

61

?!

преди 5 години

Има ли нещо нормално в нашата държава?

60

Анонимен

преди 5 години

Срам, по-добре е да се покрият дълговете на болниците, след като изгонят тези, които ги източват, да се дадат за лечения на деца и други нуждаещи се в чужбина.Пари на вятъра

59

Анонимен

преди 5 години

Нямам нищо против турците в БГ,но това опростяване на дългове а мюфтийството не е справедливо.

58

А бе

преди 5 години

До Анонимен"ГЕРБ=турци"Турците нищо не са виновни,че ГЕРБ им се подлагат!Що да не се възползват?Дьонметата са за бой!