97

bibb

преди 5 години

Този въпрос не е ирелевантен , моля да не играе с етническата карта на мира!... ко речих и аз незнам

96

Всеки дяволък

преди 5 години

Си има цена. Ще си я платят със сигурност и кликата от гроб, начело с бою ФЕСА, Цецко НАРГИЛЕТО и сие читак.

95

Анонимен

преди 5 години

Bg medii sa ortodoks teroristi.

94

А бе

преди 5 години

Баце и Цецо да не са приели исляма?Тия танци със саби ми се видяха съмнителни,ама не вярвах да се стигне чак дотам...

93

ДЯДОТО

преди 5 години

...СУПЕР! !!! Обаче сега и аз искам, държавата да ми съдейства и да ми опростят заема към банката,.! :). да ми дадат общинско жилище, като единствен родител на ученик, и да въведат закон за задължителен почивен уикенд на търговските вериги, защото дребния и среден бизнес, който е основна хранилка на дебелаците в парламента е на ръба на абсолютна ликвидация!!!! БЕДНОСТТА НАЛАГАНА ОТ УПРАВНИЦИТЕ, РАЗКАТА МАЙКАТА НА НАРОДА!!!!

92

Не обичам политика

преди 5 години

ГЕРБ бяха до тука!!! Подписаха си смъртните присъди сами. Последните няколко пъти на изборите гласувах за тях, но те бяха до тук !!! Едва ли някой здраво мислещ би гласувал за тях пак. *** е че няма алтернатива :( и мажоритарен вот

91

Анонимен

преди 5 години

Създава се страшен прецедент с това решение на НС. Предлагам....не, НАСТОЯВАМ всички граждани да се вдигнат на бунт по общини, където са данъкоплатци и да настояват за опрощаване на данъците си за една година, иначе ще се "радикализираме" още повече! Все пак е в интерес на националната сигурност.

90

Анонимен

преди 5 години

Тиквата си купи СТАБИЛНОСТ с нашите пари .

89

Втрещен. Ужас и безу

преди 5 години

Чета и не вярвам на очите си. Акъла ми не го побира! Толкова съм ВЪЗМУТЕН, че направо останах безмълвен... То бива задкулисни игрички и договорки, но сега управляващите наистина стигнаха дъното! Това са много много пари, които биха могли да се използват за много цели. Това са нашите пари. Що не ги дадете на Православните и Евангелските църкви, нали сме християнска държава, а субсидирате Исляма! Те и без това получават пари от Турсия и другите арабски страни! УЖАС и МЕЗУМИЕ !!! Стигнахте дъното!!

88

Анонимен

преди 5 години

Другарю Борисов комунисте мой !С данъците , които платих да я има България , ти смаза гърлата на имамите !Позор предателю !

87

Анонимен

преди 5 години

Ротшилд да ми опърди кочана с неговите изказвания

86

Анонимен

преди 5 години

До za BG-89 - tova 4e romite bili kandidati za prevzemane na teritoriata -mnogo mi xaresa - i to ve4e e fakt - koito se krie ot darzavata - za da moze giayrite da yplavlavat i kradat kakvoto e ostanalo v bg. ko4inata- nare4ena darzava -a baiganio narod - vmesto pleme.

85

za BG

преди 5 години

Ротшилд беше казал, че до 2050 г. държава с името България няма да има, но.............той има много помагачи, които искат предсрочно да изпълнят задачата за ликвидиране на българите и България!!

84

za BG

преди 5 години

Елитът си гласува едни милиони и милиарди.............раята си стои пред мониторите и пие домашна ракия......................изчезваме бавно, но сигурно!Природата не търпи вакуум.............тая територия ще я населят други............има много кандидати.............араби, евреи, роми, западни пенсионери, терористи от ИДИЛ и т.н.

83

Анонимен

преди 5 години

ГЕРБ - гадове за единно разграбване на България!Днес бяхме свидетели на поредната кражба от парите на БГ-народ............под маската на хубави приказки за етническия мир..............голяма герберска наглост е това!!!

82

Анонимен

преди 5 години

Според мен герберите днес си направиха ритуално самоубийство............подписаха си сами смъртната присъда!!!

81

Анонимен

преди 5 години

Какво стана с големите приказки за върховенство на закона????Или всички сме равни, но някои са по-равни?И кои са тия някои..............ходжите и герберската мафия, нали?

80

Стефанов

преди 5 години

Та нали тоя Пан*ков беше секретар в Мюфтийството? Сигурно понеже не си е виждал оная работа от мазното си шкембе, си е изгубил мъжеството. Бълва невярна информация относно размера на борча, а и за размера на онова дето му е в "там къде слънце не огрява", като и двата случая гласът му остава във въздуха.

79

Анонимен

преди 5 години

Тиквата да си сложи фес на тиквата, и нещата ще си дойдат на мястото

78

Анонимен

преди 5 години

Просто ДПС трупат задължения разбирайте крадат 8млн използвайки за параван мюфтийството . Естествено раята ще плаща ,като стана и с КТБ