17

преди 5 години

Сега пък плащам за исляма в България. Защо го правя господа депутати ?

16

Факт

преди 5 години

Българските турци са по-българи от продажните русофили.БКП/БСП русофилите искаха да съединят България с руския Гулаг, а не българските турци !Бог да пази България от рускотурската империя !

15

Анонимен

преди 5 години

браво на децата детските по 40 лв,а ние опрощаваме дългове , само и само да сме на власт, хора не мълчете , всички тези пари са от нашите данъци

14

точка

преди 5 години

Мюфтийството да разпродаде 4700 имота и да си плати задълженията към държавата-т.е данъкоплатеца.

13

Анонимен

преди 5 години

БСП и мръсните руски агенти и сайтове настройват хората едни срещу други (опитват се ама са ялови). Хората си плащат данъците и не виждам проблем християнин съм и ако беше за църквата нямаше да е проблем. Всички сме равни не са ни роби мюсюлманите. Вероизповеданията трябва да са материално задоволени за да има време и за духовното. А колкото до рушките сега ще им бият шута и от Венецуела.

12

ГЕРБ+ДПС

преди 5 години

ТОКУ ЩО УПРАВЛЯВАЩАТА КОАЛИЦИЯ ГЕРБ - ДПС ГЛАСУВА ЕДИНОДУШНО ОПРОЩАВАНЕТО НА МИЛИОНИ ДЪЛГ НА МЮФТИЙСТВОТО. ПРЕДВИДЕНО Е ПАРИТЕ ДА СЕ ВЗЕМАТ ОТ ДАНЪЦИТЕ НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД.

11

Анонимен

преди 5 години

С какво точно мюфтийството и църквата подпомогнаха живота на хората за да им се опрощават пари. Благотворителност ли правят или за бедните се загрижиха.

10

Факт

преди 5 години

Българските турци са по-българи от продажните русофили.БКП/БСП русофилите искаха да съединят България с руския Гулаг, а ни българските турци !Бог да пази България от рускотурската империя !

9

Анонимен

преди 5 години

Също като бедната православна църква, която няма пари за изографисване на Роженския манастир, но за Мерцедеси и Ролекси има в излишък.

8

Валентин

преди 5 години

Е това си е - Тикв ата на думи никога нямаше да се чифтоса с ДПС, а сега направо почна да им превежда нашите пари. Пари, които можеше да се изхарчат за доста по-смислени неща.

7

Анонимен

преди 5 години

Ей, патриоти! Къде сте бе, мишоци? Траете си, да не се разпадне управляващата коалиция, че ще изпуснете кокала.

6

ap

преди 5 години

Къде живеем хора?За кокошка няма прошка,за милиони няма закони!До кога ?Май докато сме живи с тези фурнаджийски лопати в парламента ще е все така.Искам и на мен да ми опростят 8 лева,не 8 милиона ама няма нали?

5

Анонимен

преди 5 години

Щом не могат да се самоиздържат в условията на пазарна икономика да фалират и закриват. Тругия вариант е да си оптимизират разходите и да серазпростират според чергата си.

4

Анонимен

преди 5 години

Другари дупетати, що не опростите дълговете на народонаселението към банки, общини, НОИ, Здравна каса, и т.н.?Що само вероизповеданията да са привилигировани, а плащащите масрафа, включая и вашите заплати, извънредни и партийни субсидии - НЕ?!!

3

Балансьора

преди 5 години

Суджука не знае за тези имоти, но бързо разпореди опрощаване на дълговете. Нали от наемите имат пари, че данъците ли не могат да си покрият????

2

Ха-ха

преди 5 години

На църквата имотите и доходите не са по-малко, а храмовете и манастирите тънат в мизерия. И мюфтийството са същата стока. Поп или ходжа нямат ръка за даване. Както се казва с едната вземат с другата благославят

1

Анонимен

преди 5 години

Не знам за мюфтийството, но БПЦ вероятно е най-богатия субект в БГ. То не са имоти, гори, сгради, състоянието им е колосално, а на редовите свещеници плащат жълти стотинки.