196

България решава

преди 5 години

Дали руската тръба от "Турски поток" ще премине през България го решава българският народ , а не руската компания "Газпром".

195

българина

преди 5 години

интересно защо в сърбия инвестициите за 2018 са 3.5 млрд евро без да са в ес и нато а тук са 1.5???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????искам да чуя смислен отговор в едно изречение от цц!

194

Анонимен

преди 5 години

До ЩирлицМного ми е интересна репликата за изтребителите,ще има любопитно развитие,вервайте ми.--а какво е казал? това никъде не се споменава, а не съм гледал новините?

193

Анонимен

преди 5 години

"Турски поток" ще минава през България само след гаранции от ЕК-Тоест, Медведев е казал Ето, наведохме се, ръгайте

192

Щирлиц

преди 5 години

Опосканата от червените герберасти държава,отчаяно се нуждае от истински инвестиции.Затова родната м.у.т.ра,взе да се подмилква и откровено да се моли,защото все по-ясно е,че от запад инвестиции ще идват на петилетка по чаена лъжичка.Изведнъж и "гьолът"край Белене стана необходим,а и газ за тръбите ни нещо не се вижда на хоризонта.Други доставчици освен Русия ще има,ако тя го допусне.Много ми е интересна репликата за изтребителите,ще има любопитно развитие,вервайте ми.

191

Анонимен

преди 5 години

За да мине патока през Гърция не им ли трябва пак решение на ЕК? Крим наш?

190

Анонимен

преди 5 години

До ндпстОписал си много добре управлението на БСП.

189

Анонимен

преди 5 години

Като не искате собствен шистов газ и собдтвени добиви от Черно море , сега подсмърчате за руската хурка!

188

Анонимен

преди 5 години

До ние помнимА помниш ли Орешарски като спря Южен Поток?

187

ние помним

преди 5 години

странното е че от всички хора в Българи само бб не разбира че хората които искат да закопят тръбите празни или да ги изпразнят са само герберите и лично той! шизифренията е типична за неговата зодия, не искам да обидя никой, но той е патологичен оли го френ с власт, резултата е дебългария вече 10 г и резултатите са от енергиен ШЛЕМ НА ЕНЕРГИЕН ФЕС, ток и газ от турция, след 50 г износ за турция, днес сам си го призна, пък когато се хвалеше че ги спрял проектите явно не бил той а някой друг!

186

Анонимен

преди 5 години

На Боко му се взе огъня ;))) Изгони питомното суперпечелившо, сега ще преследва дивото мизерно и гладно...

185

Анонимен

преди 5 години

Мен ме притеснява,че Медведев подписва този договор,а не Путин,Медведев е от ***.

184

българина

преди 5 години

за първи път виждам държавен глава да говори за себе си в трето лице????????? май мястото му е в друга институция, мисля че след тази визита рейтинга на герб ще удари ново дъно. всъщност всичко което герб правят за да се спасят е обратното на това което са правили 10 г, което е абсурдно и хората го вижда това. 10 само антибългаризъм и сега се сетиха, но електората съобразява че е до изборите после пак евроонанизъм до последния етнически българин

183

Хорхе

преди 5 години

Не знам Медведев как изтърпя всичките му простотии!

182

ндпст

преди 5 години

При ГЕРБ е така!Кражби, безхаберие, безсилие, беззаконие, шуробаджанащина и некадърност, са основните качества на ГЕРБ!Всички разбрахме вече какво е ГЕРБ! ГЕРБ е упадък! Заради тях ни се смее цял свят и не ни искат никъде. Срам и позор за България! Всичко може да бъде поравено, само един парламент пречи! На ГЕРБ!

181

срам

преди 5 години

Само погледнете първата снимка и обърнете внимание на нашия как е тръгнал . Все едно всеки момент ще излезе на тепиха да се бори. А Медведев се държи точно като политик какъвто е в действителност. Стъпва гордо и достойно. Открийте разликата както се казва.

180

Анонимен

преди 5 години

На Боко некой требва да му пусне на запис тези глупости дето ги наговори на пресконференцията,почти толкова разбрано говори като Божинката,горкият Медведев,а в Москва сигурно са умрели от смех като го слушат...

179

Анонимен

преди 5 години

Сега ги гледах по Алфа,поне Белене измолихме,а дано,но дали!Вече не ми се вярва,след всичко,което се ос,ра.

178

Анонимен

преди 5 години

До Анонименслед боба вземи и хапчетата, нали след ядене. ненормалник..

177

Анонимен

преди 5 години

Газта, и- петола,...Движат- прогреса,...Но, във- този- парцел,...-Всеки- е- равен, във- боя,...И, из- килер, 2 кв. м....Запомнете- това....