16

Анонимен

преди 5 години

Руснаците да си заврът газовете отзад.

15

Анонимен

преди 5 години

45 години ги хранихме тия за копейки като колония им бяхме

14

ПроСоТо

преди 5 години

Тиквун все повече се оплита като петел в кълчища..Пожарникарското му мозъче и слугинския му манталитет му играят лоша шега....Не вярвам до сега да не се е убедил поне 10 пъти че не става за работата,която му натресоха..Да ръководиш държава НЕ е като да разпъваш ***!!!!..ама ЯВНО са му стегнали и на него "дизгините" и не може да мръдне..Докато ептян са умори....А "Уморените коне ги...",нали?

13

Анонимен

преди 5 години

Жалко държавниците ни са страхливци сами не взимат решения,уж ЕС образец на демокрацията и толерастията,пък не дават да взимаме решения относно нашата си страна.ЕС не е нищо повече от заместник на Съветския Съюз.

12

Анонимен

преди 5 години

"...когато количеството газ към Турция спре, нашите тръби ще се изпразнят. И какво ще правим тогава?"--------------Гледай, народе. Този същият преди няколко години гордо се биеше в гърдите и викаше, че бил спрял цели 3 руски енергийни проекта. Сега се вайка и е готов нас да изкара виновни, че го критикуваме.

11

Анонимен

преди 5 години

На дипломатически език ушанките са му казали "Тиква, знаем, че от теб нищо не зависи, ти си турист тука, така че ще преговаряме направо с брюкселските кратунки, пък ти се усмихвай за снимката и се прави, че владееш положението!"

10

Анонимен

преди 5 години

Щом Боко има началници , Медведев ще пита направо началника..

9

Анонимен

преди 5 години

Москва не вярва на лъжи! А случаят е точно такъв! Нашият човек има и документ за това, а се чака и втори!

8

Хм

преди 5 години

На 3-ти се перчим и произнасяме гръмки речи,а на 4-ти предаваме интересите на България...Гербаджийска му работа!

7

Ха-ха

преди 5 години

След като България няма самостоятелна политическа воля,какъв е смисълът от всичко?Че тогава Русия ще преговаря с Гърция,Македония,Сърбия и т.н.,а ние ще подсмърчаме пак в ъгъла, заобиколени за пореден път!Е, Цецо ще може да докладва бодро на поредната молитвена закуска,че поръчката е изпълнена!И ще си получи заветната награда,ествествено....

6

ай сиктир

преди 5 години

С други думи са му казали виж там разбери се с големите си началници и после ще видим това ми прилича на нещо като среден пръст.

5

Слънчеви градини

преди 5 години

Борисов,ТИ предаде Бълтария, знаеш го много добре!Ти ще бъдеш съден един ден ,ако не от нас то от тези след нас!

4

Анонимен

преди 5 години

май май нищо не се разбраха, пак сме неподготвени, а и руснака косвено го каза че не ни вярва иска гаранции от Брюксел.

3

Анонимен

преди 5 години

Как е възможно една шепа предатели а продадат независимостта на БГ за някакви си евра и долари?!Сега съдбата на народа ни се решава от чужденци,и затова народа ни живее зле в собствената си Родина. Това е брутално невиждано предателство. Кой сега решава дали да мине потока от тук,и дали руска газ,или скъпа втечнена американска ще имаме?! Имаме право да знаем. Явно не е бг премиер.

2

въпрос

преди 5 години

Медведев смята ли да вдигне ембаргото на български стоки което беше наложено от Горбачов 1985 г и негласно прилагано през последните 30 години?

1

Анонимен

преди 5 години

Борисов - ти си най-големият национален предател.Заради теб сме под 7 милиона и масово хората едва оцеляват.Дано никога повече да не помиреше власт !p.s. физкултурника със 6-те апартамента също е предател и американска пионка.