216

Анонимен

преди 5 години

Като плети за ремонт на руските кофи,с какви пари ще купува новите изтребители от САЩ?Че и патоци-призраци...после пак ще плащаме неустойки,за да си напълнят някои другари джобовете.

215

Анонимен

преди 5 години

До 231прогнозирам имплозия и саморазпад на бг!

214

Я, па Я

преди 5 години

За момент си помислих, че съм в някой руски форум, ... но не не съм, в български съм. Жалко, много жалко. На съвременните БГ "патриоти" им трябва една нова стамболовиска диктатура за 10тина години та хем да се изправим икономически а и някои пишман патриоти да им уврът кратуните, а ако не става да имат време да си съберат багажа и да се изнесът към необятните сибирски полета.

213

Анонимен

преди 5 години

До Демек никога235 Грешеш,руснаците винаги са ни продавали най-скъпата газ.По-скъпо дори от тази в Германия.

212

Демек никога

преди 5 години

""Турски поток ще мине през България само след гаранции от ЕК. Това заяви пред журналисти руският премиер Дмитрий Медведев"западните гадове никога няма да ни позволят да имаме евтина Руска газ ще ни принудят да купуваме скъпа о пре-скъпа Американска втечнена газ

211

Анонимен

преди 5 години

бг , тази мижава смешна държавица, мачкана 140 г от раССия, окончателно лъсна че е ТРОЯНСКИ КОН на сталинския режим на кремъл в Ес и Нато! От както само ние НЕ изгонихме поне символично един дипломат по случай Скрипал, никой вече НЕ бръсе бг за слива, още повече пък бля-довете, които винаги са гледали с насмешка и високомерно на нас - "курица не птица .. и т.н..."бг няма да бъде приета в Еврото защото банките са бъкани с НЕвъзвращаеми заеми, заметени под килима!

210

Анонимен

преди 5 години

Т. е. потока няма да мине през България. Ще дочакате брюкселски гаранции на кукуво лято.

209

Анонимен

преди 5 години

този паток е напълно безпредметен за българите, тази газ няма да се ползва, тя само ще се транзитира, като българите ще платат, гъзпром ще има 20 години пълна собственост над тръболяка, а транзита ще прибират българо-руските гаови олигарси! ТОВА Е ГРАБЕЖ на хората по всички линии!За гьола също не е ясна, няма разчети, до колко след 10-12 години, би бил икономически изгоден ис конкурентна цена, на фона на другите източници, а самата технолагия на реактора е морално устаряла! ГРАБЕЖ ОТВСЯКЪДЕ!

208

Анонимен

преди 5 години

Национални предатели са тези,които платиха 6 млд и които ще подпишат за Турски поток.Всички проекти с руснаците завършват с неустойки и още повече милиарди ,платени от българския народ.Борисов е напът да стане национален предател.

207

Анонимен

преди 5 години

В самото му заглавие е заложен риск-"Турски поток".Турция си запазва правото,винаги да откаже газ към страните по трасето,ако така и хареса.Става дума за тези 15 млд,които са нужни на Турция.Как ще го строи Бойко този поток,като всички руски фирми,които за заявили участие са вчерния списък на САЩ.

206

Pilot

преди 5 години

Този исмислет зарзават не го ли махнем колкото се може по-бързо лошо ни се пише !!!!!!!

205

Я, па Я

преди 5 години

Само празноглавците могат да си мислят, че газа е всичко и без Русия загиваме. Това се превръща в някаква наркомания, ще преживеем абстиненцията и ще им бием шута на руските пласьори. Представете си 10 млрд. за Белене, 3 млрд. за тръби, бог знае още колко за евентуални неустойки и т.н. Ако тези около 15 млрд. се вложат в екотехнологии за добив на енергия, технологично и икономически БГ ще направи наистина лъвски скок напред.

204

Анонимен

преди 5 години

Националните предатели са тези,които са платили 6-те милиарда.Те трябва да бъдат съдени.

203

Анонимен

преди 5 години

До Я, па ЯТи добре ли си?Не чу ли,че няма да има турски поток,заради украински поток и ще ни наеват със скъпия фашистко-украински газ с накацали западни посредници по него?На България е най-изгодно да има български директен поток от Русия без посредници.

202

Я, па Я

преди 5 години

Русия има по голям интерес от това да прекара тръба през България но сега се правят на бити пеераси. Целта им е да захранят стратегическите си съюзници Сърбите и евентуално добронамерения към Русия Орбан. Газа за БГ няма да стане по евтин, Ердо ще си вземе таксата и ние пак ще го дуаме. Така, че ако Русите искат да платят за тръбите, таксите ще ги събираме ние, ако ли не добре. Ние зор нямаме, можем да се преориентираме към зелени технологии и ще спечелим повече ...

201

Анонимен

преди 5 години

за това брутално лягане на боко, за което той е натиснат от задкулисни сили, българия ще бъде наказана, като бъде натиката на първа линия в предстоящият конфликт около украйна и крим. питахте ли народа чрез референдум - дали искат да плащат печалбите на българо -руската мафия от един напълно икономически безпредметен поток ? българина като цяло не ползва газ за битови нужди, а и газта е опаснатова е - бомба под налягане- примери десетки!

200

Анонимен

преди 5 години

От чужбина и ЕС само ни спъват,не ни помагат особено,ако не се заемем сами с държавата си и инвестираме и използваме пазарите в и извън ЕС,няма да има добро бъдеще!

199

Анонимен

преди 5 години

На инат ще гласуваме за АБВ и Атака,най-вече за АБВ!Писна ни да ни правят на *** и да се молим за елементарни неща и все да сме прекараните!България се превърна в черна дупка,спирането на търговията с руските и азиатските пазари ни донесе тотален крах,вижда се,че ЕС не направи нищо за България досега,дори напротив и трябва да се вземем в ръце и сами да си инвестираме в страната и използваме руските и азиатски пазари!От чужбина ни спъват,не ни помагат особено,ако не се заемем с държавата си

198

нострадамус

преди 5 години

нещо не са на кеф ,мисли мисли па ке го измисли

197

ognyanz

преди 5 години

До България решава: И кой е казал, че решава Газпром? Газпром предлага, но иска гаранции от ЕС и то не случайно. Имат опита от Южен поток.Но Газпром може да предложи и на Гърция, гърците сами се предлагат (за това Ципрас ходи в Москва). Така че да решаваме, но и да си правим сметката.