316

Анонимен

преди 4 години

Ами гаранцията вече е готова - един изпънат среде пръст и два свити...просто очакват да бъдат размахани пред Аборигения и всичко е ясно.Ама,Га оФФците са си оФФциии,така ще е !Убре т***по Стадо!

315

АЕЦ Белене

преди 5 години

До Киро Х: Да се коментира АЕЦ "Белене" е предателство? След като ти го коментираш, тогава какъв си (по твоята логика)?А референдум за АЕЦ "Белене" никога не е имало. БСП предложи такъв референдум и събра подписи, но гербаджиите в НС смениха въпроса на "Да се развива ли ядрената енергетика със строителството на нови мощности". Мнозинството от тези, които отидоха до урните,гласуваха със "ЗА". Но процента гласували не беше достатъчен, а и да беше, поради гербаджийските номера нищо не се случи.

314

Пак копи-пейст

преди 5 години

Това пак си го поствал с копи/пейст. Няма и да видиш доказателства, просто защото изобщо не ти трябват. Работата ти е да постваш агитация срещу това да има отклонение от Турски поток през България.

313

ognyanz

преди 5 години

До Анонимен 294: Това пак си го сложил с копи/пейст. Няма и да видиш доказателства, просто защото изобщо не ти трябват. Работата ти е да постваш агитация срещу това да има отклонение от Турски поток през България.

312

Re

преди 5 години

Какво толкова се палите бре хора.Тази тръба и да минава и да не минава оттук ,болшинството от българите полза няма да видят.Печалбата и в двата от случаите,ще е за лобитата на върха.

311

Питане

преди 5 години

Въпрос към българският премиер: Как може да ни охбясни факта, че толкова години той не действа, а само говори за изграждане на интерконекторната ни връзка с Гърция, а в същото време е в готовност до края на настоящата година да изгради многократно по-скъпа транзитна газопреносна връзка на "Турски поток" до Сърбия ?

310

Киро Х

преди 5 години

Дори да се коментира за АЕЦ Белене е предателство към България! Тази централа ще бъде тумор за България! Народа не я иска и ясно изрази това в референдум! Създава се опасен прецедент!

309

Анонимен

преди 5 години

най - важното изречение от пресконференцията на Медведев беше ""Изтребители винаги ще дойдат, важно е газ да дойде и централите да работят". До сега не видях никакъв коментар какво ще означава това. Най - Вероятното е, че след стартирането на турски поток 1, транзита към турция спира, след пускането на ТП2 нашите може би от там ще купуват газ (дали ще мине през България не се знае). Но Тиквун не казва нищо по това аи джурналята не питат.

308

ами сега!?

преди 5 години

Това ,което казва Медведев ,може да се каже и на по-*** език - ""От Вас нищо не зависи,Вие не можете да вземете каквото и да е решение самостоятелно ,затова ще говорим само с вашите началници.Ако имате НЯКАКВИ желания ,които имат някакво отношение към Русия,първо ги съгласувайте с Брюксел,искайте писмено потвърждение ,и тогава ще имаме основание да започнем НЯКАКВИ разговори!""...Това как ви изглежда -много обидно или много смешно!?

307

Анонимен

преди 5 години

Василев ей това :"селяни" може ли да го смениш с "граждани"Чувам че селата в България са на изчезване....

306

Анонимен

преди 5 години

Факти : 1. Путин отиде в Сърбия, а в България прати лакея си2. Лакея на Путин каза - с вас няма какво да се договоряме какво ще мине през вас, ще го обсъдим с Европа3. Тиквата от Банкя се прави на шут с шегички от ниво на Къци Вапцаров (Русия да не се страхува от изтребителите ни, който ще дойдат след 2-3 години) Не се ли възмущавате до какво е докарана държавата ? То хубаво лозунги за свобода и демокрация, ама Медведев направо ни заби в калта...

305

Анонимен

преди 5 години

Василев ко речи

304

Анонимен

преди 5 години

Заради некадърността на БГ-политици:1.няма да има Южен поток2.дори Турски поток ще заобиколи България, а ще мине през Гърция3.няма да има АЕЦ-Белене4. платените енергийни експерти ще ви баламосват за приказките за хъбове5.всички съседни балкански страни ще се подиграват на БългарияГарантирано от герберите, пак гласувайте за тях, селяни прости!

303

Анонимен

преди 5 години

Путин отсвири България, от Медведев не зависи нищо..................българите сами си изкопахме гроба...............сега ни се подиграват и руснаци, и западняци.....да, гарантирано от ГЕРБ!!!Останалите партийки са, само за фон на общата картинка!!Как не се намери една партия, която да защити БГ-интереси???СКОРО БЪЛГАРИЯ ЩЕ СТАНЕ ЕНЕРГИЙНАТА ЧЕРНА ДУПКА НА БАЛКАНИТЕ!

302

ЕВРОАТЛАНТИК

преди 5 години

До ognyanz : ЕЙ ТИ ТЕМА ЗА РАЗМИСЪЛ:1.МИСЛЯ ЧЕ НИТО БОРИСОВ, НИТО БСП ИМАТ ПРЕДСТАВА ЗА ТОЧНОТО ПОТРЕБЛЕНИЕНА ГАЗ В БЪЛГАРИЯ ЗА ГОДИНА2. МИСЛЯ ЧЕ НИТО БОРИСОВ, НИТО БСП ИМАТ ПЛАНИРАНО ПОТРЕБЛЕНИЕ ЗА БЪДЕЩ ПЕРИОД ОТ ВРЕМЕ3. МИСЛЯ ЧЕ БЪЛГАРИЯ НЯМА ДОГОВОРИ ЗА ДОСТАВКИ НА ГАЗ КЪМ ДРУГИ ДЪРЖАВИ..(ДОГОВОР ЗА ТРАНЗИТЕН ПРЕНОС)4. МИСЛЯ ЧЕ НЯМА ПЛАНИРАНО РАЗВИТИЕ ЗА ГАЗИФИКАЦИЯ НА ГРАДОВЕТЕ И БИТОВИТЕПОТРЕБИТЕЛИ

301

ЕВРОАТЛАНТИК

преди 5 години

Аргументирай се,защо няма да има и лев полза,можеш ли ?---ЕСТЕСТВЕНО ЧЕ НЕ МОГА !НАЛИ ЗАТОВА ПИТАМ КАКВИ СА ТЕХНИКО-ИКОНОМИЧЕСКИТЕ ИЗЧИСЛЕНИЯ(ОБОСНОВКА ЕДИН ВИД)ДОКАТО НЯМА ТАКИВА НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА КАЖЕ ДАЛИ ПЕЧЕЛИМ ИЛИ ГУБИМ

300

ЕВРОАТЛАНТИК

преди 5 години

Всяка ИДЕЯ за НЕФТОПРОВОДИ, ГАЗОПРОВОДИ, ЦЕНТРАЛИ КОЯТО ИМА ОБЩО-НАЦИОНАЛНО ЗНАЧЕНИЕ ТРЯБВА ДА ИМАТехнико-Икономическа ОБОСНОВКА, план, стратегия или както щете го наречетеКОГАТО НЯМА ТАКАВАЩЕ СЕ ВЪРТИТЕ КАТО БОРИСОВИ ТУ ЩЕ Е "ИЗГОДНО", ТУ НЯМА ДА Е "ИЗГОДНО"А ВСЪЩНОСТ ЗНАЧИ САМО ЕДНО : "НЕ ЗНАМ КАКВО ПРАВЯ"

299

Анонимен

преди 5 години

доognyanz : Общото между тези, които са били и са против енергийните проекти, е че винаги искат обосновки, и обосновките никога не са им достатъчни.---ХЕХЕХЕХ Тоя филм го прожектираха през комунизма.А КОГАТО НЯМА ОБОСНОВКА, МУ КАЗВАТ "ВЯТЪР РАБОТА", ИЛИ ГЛЕДАЛ ТАВАНА И РЕШИЛ ДА ПРАВИ ЗАВОД - КАТО КРЕМИКОВЦИТИ например си построй МАНДРА ЗА СИРЕНЕ МОЖЕ ДА СПЕЧЕЛИШ, МОЖЕ ДА ЗАГУБИШ НО НЕ Е ВАЖНО, НАЛИ ЩЕ СИ В ИГРАТА

298

IBM FAKE NEWS

преди 5 години

Сме сила голяма казал комара.

297

Анонимен

преди 5 години

На Милер в слушалките има микрофония